- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Kız işte herkes böyle söyleyince bıraktılar bu işleri. 3 açılı diş fırçasına yöneldilerisviçreli bilim adamları ne zamandan beri milletin uçkuruyla ilgilenir oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız işte herkes böyle söyleyince bıraktılar bu işleri. 3 açılı diş fırçasına yöneldilerisviçreli bilim adamları ne zamandan beri milletin uçkuruyla ilgilenir oldu![]()
öyle herşeyi tilliklemesinler onlar da neyine onların uçkur meseleleri.o işleri türklere bıraksınlar biz hallederizKız işte herkes böyle söyleyince bıraktılar bu işleri. 3 açılı diş fırçasına yöneldiler![]()

saldıray mıydı o tiplemeBen de unuttum ama kesin bişey yapmışsındırHer neyse üstündekileri çıkar öyle konuş ne dediğin anlaşılmıyor
![]()
Ayy ne yaptin 2 çok ya bende çok veremedim ama çok spor yaptım bu hafta kaslarım hala sizliyorGunaydin kizlar kilom dusmem is ya sınır oldum o kadar da dikkat ettim dun odem gideydi Bı yarım kilo barı bugun de düşmezse hıc yarına 2 kilo artidayim![]()
Begoscan beni de yazın kapismalara. Unutmayin gihaklısın bu ikindide gelir o istek çünkü çorbayla doymadım
yanımda süt/yoğurt yok peynir var, biraz ıyykkk olcak ama elma+peynir yesemde olur heralde
bide esra ortimde ondan ona dedim yoksa isteyen yorum yazabilir sıkıntı yok
Zaten gecen hafta 2 kilo vermistim iste gerı aldım hemde 2 günde ya ama fena dagılmıstımAyy ne yaptin 2 çok ya bende çok veremedim ama çok spor yaptım bu hafta kaslarım hala sizliyor
Geçmiş olsun kuzu neyin var ?Hastanedeyim doktoru bekliyorumm![]()
Bugün iyiyim canım zumba yerine tempolu yürüyüş yapacağım inşallah.Selam kuzucuklar
Napiyonuz naslsıniz
Ona göre ayağınızı denk alınBugün Miu kulaklarımı çekti artıdayım diye.ben de azcık kendime geldim.bana kızmasını bile özlemişim hınzırın.gözü üstümüzdeymiş
![]()

Ayy cnm karışık azcık ondan açıklamıyim dedim ama annem ağrılı babam gündeydoğudan..Neresinden (içinden ivit )![]()