• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Kızlar yapmayın Allah aşkına. Dün süspüsün mesajından etkileniyorsunuz akşama hoppa cuppa sonra cuma artı. :duduk::duduk::duduk:
Dikkat edenlere sözüm yok ama toparlanalım lütfen. Önceki günler hata yapmış olabiliriz ama bugün perşembe bugün hatalarımızı telafi edelim lütfen.
Katılıyorum tmm cumaya göre 2 kilo verin değil ama ekside eksidir yani

Esra_4378 Esra_4378
yarı menümü veriyim

sabah(07:30)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 yumurta
1 kivi

öğlen (12:00)
mercimek çorbası
salata

akşam yine karnıbahar+salata yerim,çorba yemem diye düşünüyorum
1 de elma var yanımda belki ara öğün onu yerim
nasıl menüm?
Canım sabah ekmek öğlen çorba ikiside karbon akşam dediğin gibi karbon tuketme bugün perşembe

begum75 begum75 canim igdedali igdedali 'na katılıyorum yoğurt mayalamak için satılan küçük boy yoğurtlar var ondan olabilirsin ayran kutularının yarışı kadar oluyor
malipina malipina yaaa gözü uzerimizdeymis demek çok sevindimmm ya olsun hayırdır sen lefkosa yollarinda yığılıp kalmadın dimi kız spor aralıklı yapacaktın ne oldu o iş

vorones vorones canim seneye yerim artik demissi n sanki bu sene yemedinmi kız

Kuzum benim yoğunluğum hiç belli olmuyor. Bu ara sakinim ama bi bakmışsın 1 hafta 10 gün kafamı kaldıramamışım işlerden. Bence ben böyle yancı olayım sizlere. Birinizin işi çıkar takımla ilgilenemezseniz paslaşırız.

Patronla aram iyi açıkçası. Tee öğrenciyken gidip gelirdim o zamandan tanışıyoruz. Kendi demişti zaten bitirince başka yere gitme burada başla diye. Öyle de oldu... Geçen dönem formasyon vardı ona göre düzenledik çalışma saatlerimi

peki kuzum:KK15:

Screenshot_20180215-023441.webp

N Nana akşam okurken kızım seni kibleme tuşuna bastı,ona göre bana yazarken dikkatli ol,yersin banı:KK53:
Duuu o zaman biraz daha yazayım :lülülü:

Kızlar beni de cuma günkü yarışa alın yaa başıboş kalinca cozutmaya meylediyorum ben.Spora da baslayabilirim umarim en kisa zamanda. hepfit hepfit N Nana
Cuma günü grup oluşturulacak ;)

Merhabalar. hepfit hepfit Beni de yarindan kapismalara yazarmisin canim ? 2 kilo almiwim. Vereyim sunlari sicagi - sicagina :bicak:
N Nana Esra_4378 Esra_4378 mortilerim :KK54:
Tamam kuzu ;)

Back
X