Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masum gidip geldim demişsin en heyecanlı yerinde kesmişsin sonuç ne oldu deseneSelam kızlar iş görüşmesine. Gidip geldim patates yoğurt yedim çocukları almaya gidicem birazdan
Sağol canım nasıl iyi geldi anlatamam

esroşum işyerinde buzdolabımız var her türlü büyük küçük getiririm sıkıntı olmaz zaten bi ara sürekli yoğurt getiriyodum işyerine yine getireyim baribegum75 canim
igdedali 'na katılıyorum yoğurt mayalamak için satılan küçük boy yoğurtlar var ondan olabilirsin ayran kutularının yarışı kadar oluyor
@malipina yaaa gözü uzerimizdeymis demek çok sevindimmm ya olsun hayırdır sen lefkosa yollarinda yığılıp kalmadın dimi kız spor aralıklı yapacaktın ne oldu o iş
@vorones canim seneye yerim artik demissi n sanki bu sene yemedinmi kız
Cheesecake yaptım..
Yer misiniz perşembe perşembe ikram edeyim![]()
Kızlar anladığım kadarı ile takım yarışlarına girmek istemediğiniz için buradasınız bende aynı durumdayım aranıza katılabilir miyim ?
Eee gruplara ayirdinizmi kim kimde
Cheesecake yaptım..
ben alırım canoCheesecake yaptım..
ben alırım cano

Yıkılacak ortalık
Tünaydın Bugun sabah tembelliğim var çok feciordada öğlen olmuş tünaydın flawır![]()
eriitiim eritecem hemen sopa yaaaabüşraaaaaaaaaaaaaa pastaları erittin mi?
sen pek bi çekinmemeye başladın![]()
kaç gündür yoruldun,yol yorgunuyken işe güce giriştin şimdi ceremesini çekecen birazTünaydın Bugun sabah tembelliğim var çok feci
valla uyku kaçtı yaUyuma bebişim sen , uyuma![]()
Kuzu şuan zaten bir gruptasin, bu pek etik olmazKızlar anladığım kadarı ile takım yarışlarına girmek istemediğiniz için buradasınız bende aynı durumdayım aranıza katılabilir miyim ?