- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
çok yakışmışaman yarabbi ben hangi gruptayım kiiii
ha nickim bahar fırtınası ha türkçe olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yakışmışaman yarabbi ben hangi gruptayım kiiii
ha nickim bahar fırtınası ha türkçe olarak
)
)Aynen bir tutunsamsadece menü verip çıkmayı kabul etmiyorum dilarabu şekilde bi katılım katılım değil, arkadaşlar menüne yazmış cevap bile vermemişsin
efser yarınki kapışmaya sokuyorum artık seni, sen de bi yerden artık tutmalısın.
ve yarın kilo ver![]()
aslan simgesi grubunun simgesi, zayıflama yarışmalarından kabul etmiyoruz kimseyi kusura bakma

Her gün menü bekliom küserimAynen bir tutunsam![]()
OhhoohoooKIZLAR DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN, YARIŞ ORTAMI OLSUN DİYE İKİ GRUP OLUŞTURACAĞIZ:
FIRTINALAR:
MENÜ BAŞKANI: HEPFİT
SPOR BAŞKANI: NEHİRNİLL @nehirnil111
KASIRGALAR:
MENÜ BAŞKANI: LUNYA @Lunya
SPOR BAŞKANI: BEGUM @begum75
katılmak isteyenler:
1. sidelya
2. ytmz
3.Nevreste
4.makbule
5.zeynepleyla
6.lunya
7.hepfit
8.esra_4378
9.floweroflife
10.masumm
11.malipina
12.cakil80
13.smykmy
14.suspushanımcım
15. sarayca
16.hippo (çok uzun siz anladınız :))
17.vorones
18.matematik
19. donna salut
20.springstorm @SpringStorm (hande başlıyorsun vururum seni)
21.Derunehatun
22.tevafuk @tevafuk55 (sen niden yoksun, seni de ekledim)
alttan devam ettirelim
yarın cumaaaaaa, @hepfit hatunla paylaşcaz listeleri, yok duymadım demeyen kalmasın bak koca koca yazıyorummmm
Menüler kötüHer gün menü bekliom küserim![]()
Püsküüvüüt o püsküvütkurabiymiş![]()

Ben bilmemBen zaten eksi cikmam ki canim2 gundur reglliyim + bas agrisi . Bugun spor da yapamam herhalde. Eksi gelirse cok sasiririm, insallah gelir yenilerek baslamam
![]()

Artı gel de tombalak diyeyimSpor gruplarına dahil olabilirim şimdilik Lunyam
Bakalım boğazım durmazsa diyete de dalarım haftaya![]()
Iyi işte buraya yazmaya utanıp ona göre yersin, menü vermezsen toplayamazsın kuzucumMenüler kötü
Kız bugün tartı 56 dedi oha çüş la. 1 haftada 3 kilo mu aldım benPüsküüvüüt o püsküvüt
Ben bilmem
Artı gel de tombalak diyeyim![]()

Ben bilmemKız bugün tartı 56 dedi oha çüş la. 1 haftada 3 kilo mu aldım ben
Gerçi yarım litre su içmiştim ama olsun![]()

Sen fazla verdin geri almaya çalışıyorsun demiKız bugün tartı 56 dedi oha çüş la. 1 haftada 3 kilo mu aldım ben
Gerçi yarım litre su içmiştim ama olsun![]()
Kızlar anca oturdum iki dakka, yaw elim ekmeğe gitti bugün ne hikmetse, Didim flawır saçmalama gece yazdığın şeyden sonra deli misin?
Bıraktım hemen
![]()
Hastaydım ya kuzu. Bi de uzun süre iştahsızlık vardı... Çok gitti ama toparladım bence artık durmalıyım... Karbon bağımlılığı fena. Siz olmasanız elli kez dalmıştım bugün tatlıyaSen fazla verdin geri almaya çalışıyorsun demi