• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Tesadüfen gördüm şimdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
27972096_1898303713526861_5944144929831659032_n.jpg
Sabah sormuştum arada kaynadı, ben sakız çiğnersem inanılmaz tok tutuyor beni..

Puffff pazartesi salı gidince mahvoldu iste 2 kilo iki günde

Eeee nasıl gecti

masum gidip geldim demişsin en heyecanlı yerinde kesmişsin sonuç ne oldu desene :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İyi geçti ama tabi biz bı diğer adaylarla da görüşelim dediler

Otobüsle gitmem gerekecek kızlar
Eşimin bırakma durumu olmaz

Bı fabrikanın bölge müdürlüğü
Hafta sonu tatil
Sabah 8:30 akşam 17:30
Yemek çıkıyor maassta eh işte çok iyi değil ama büyük bı firma

Bakalım aramadilar Otobüslede
Nasıl olur bilmiyorum :(

Yazmıştım yürüyüş diye :eek: tamamdır eve bir gideyim herkesi tek tek yorumlicam:halay:

Yürüyüş tempolu mu? Normal mi? Konuşmalara da katıl, bak ben çok gelemedim ama kendinle ilgili bisey yazmamışsın, tanış kaynaş
İyi geçti ama tabi biz bı diğer adaylarla da görüşelim dediler

Otobüsle gitmem gerekecek kızlar
Eşimin bırakma durumu olmaz

Bı fabrikanın bölge müdürlüğü
Hafta sonu tatil
Sabah 8:30 akşam 17:30
Yemek çıkıyor maassta eh işte çok iyi değil ama büyük bı firma

Bakalım aramadilar Otobüslede
Nasıl olur bilmiyorum :KK43:
Kuzu çok mu ters özelden yazsana nerde?

Menüm gelsin o zaman
Sabah bir bardak limonlu su

Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates maydonoz nane
Yeşil çay

Öğle 13:30
4 yk haşlanmış kuşbaşı et

Ara 17:00
1 bardak tarçınlı süt
1 kuru kayısı

Akşam 19:30
1 kepçe şehriyeli havuç çorbası
3 yk keten tohumlu yoğurt
6 yk taze fasulye

Gece 21:00
Yeşil çay
Çeyrek çay bardağı portakal suyu

Su 2.5 lt
40 dk zumba

Ha bir de kızlar hazır etiketlemişken sorayım. Herkese bakıyorum süper sporlar. Ama ben şu kadarcık sporla mahvoluyorum. Spor yapmaya enerji bulamıyorum kendimde. Zorla yapıyorum. Sonrasında toparlanamıyorum.
Eşim birkaç gündür çok mutsuz ve halsiz duruyorsun dedi :KK43:

@Lunya @begum75 @nehirnil111 @igdedali hepfit hepfit @Ytmz
Menün çok güzel canım bence diğerlerinin spor geçmişi bizden fazla o yüzden biz ham kalıp çabuk yoruluyor olabiliriz bir kaç aya vücut alışınca daha fazlasını yorulmadan yapabiliyor

Hastaydım ya kuzu. Bi de uzun süre iştahsızlık vardı... Çok gitti ama toparladım bence artık durmalıyım... Karbon bağımlılığı fena. Siz olmasanız elli kez dalmıştım bugün tatlıya :KK19:
Benimde ezelden bir zayıflama planım var hiç başarılı olamadım ama burası çok iyi geliyor

Kuzum benim yoğunluğum hiç belli olmuyor. Bu ara sakinim ama bi bakmışsın 1 hafta 10 gün kafamı kaldıramamışım işlerden. Bence ben böyle yancı olayım sizlere. Birinizin işi çıkar takımla ilgilenemezseniz paslaşırız.

Patronla aram iyi açıkçası. Tee öğrenciyken gidip gelirdim o zamandan tanışıyoruz. Kendi demişti zaten bitirince başka yere gitme burada başla diye. Öyle de oldu... Geçen dönem formasyon vardı ona göre düzenledik çalışma saatlerimi
Ay şimdi gördüm mesajı, o zaman sen yancılar takımına bak
:KK53:
Korumadaki güzellere
:sus:
14 Nisa’nda ben se yancı olacağım işşallah

Doğru söylüyorsun ama bende elektrik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim okula her gün gidişim 1 saat sürüyor mahvoluyorum bu yorgunlukla zor ancak yürüyüşe çıkabiliyorum o_O bitirdin beni mühendislik fakültesiiiiii :kızgın:

Kuzu sen gencmissin bak ne güzel metabolizma hızlı, evde leslie ya da jillian yap ;) bizde gün boyu çalışıyoruz bi de coluklu çocuklu olanlar var onlar spor yapıyorsa biz yapmazsak ayıp olur

Back
X