Ay sabah uykusuz kalkmayı hiç sevmiyom gece 12de işten gelip sabah 6da kalkıp tekrar işe gittiğim günler geldi aklıma. İki saatlik uykuyla işe git aman yarabbimBen de uyuyamiyorum ve yarın is var yine stresli ve sıkıntılı 5 gün kapıda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sabah uykusuz kalkmayı hiç sevmiyom gece 12de işten gelip sabah 6da kalkıp tekrar işe gittiğim günler geldi aklıma. İki saatlik uykuyla işe git aman yarabbimBen de uyuyamiyorum ve yarın is var yine stresli ve sıkıntılı 5 gün kapıda

Canlarim kuzularım ballarımyoktum ama hep takip ettim sizi
Olanlara cok ama çooook üzüldüm
Böyle olmamalıydı
Esim umreye gitti ben memleketteyim yine 1 haftadır ve 1 hafta daha kalicam
O yuzden geri yazmadm giremem diye
Ama artk yazmam lazm diye hissetim cunku ipin ucu kaciyodugeri diyete donmem lazm resmen biraktm
Ama bi sorun var annemlerde tarti yok
En son dün anneannemlerde tartldim 85 kiloyumveridgimi geri aldim resmen
Acilen toparlamam.lazm
Kilo birldirimi yapamasamda yine burdayım InşaAllah her gün menümle sohbetmle muhabbetimle
Geldim bebegimmmHoşgeldin sen olmadan 70 olmak istemezdim

Canlarim kuzularım ballarımyoktum ama hep takip ettim sizi
Böyle olmamalıydı
Ama artk yazmam lazm diye hissetim cunku ipin ucu kaciyodugeri diyete donmem lazm resmen biraktm
Acilen toparlamam.lazm
Kilo birldirimi yapamasamda yine burdayım InşaAllah her gün menümle sohbetmle muhabbetimle
Hoşgeldin kuzumCanlarim kuzularım ballarımyoktum ama hep takip ettim sizi
Böyle olmamalıydı
Acilen toparlamam.lazm
Hosbuldum malim cok özledim sizleri yaHoşgeldin kuzum![]()
Az önceeee arkaaş geldi kahveye...
Biiir sürü çikileta getirmiiiiş hemi de Alman çikşletası
4 kız birden yüklendileeer.
Ağzımın suyu Sivas'ta sele sebep oldu
Amma velakiiiin yemediiim
Bana bi alkış
bizim için hala daha çok taze ve sıkıntılı bi konu Flavırım. Ondandır ki sinirler geriliyor... Çok normal...
Sıkma canını...
Gece gece de havuç yeme fururum![]()
Bu kırmızı jartiyerli hatun var yaaaa haşin ve yakışıklı kurda kucak dansı yaparmış hep...
Sonra bi gün ormanlar kralı aslana yaparken kurt bunları basmış... Sonrasını anlatmiyim işte. Gökten 3 kırbaç düşmüş falan![]()
Bi de kötü cadının afrodizyak etkili elmasını yiyince 7 cücelere saran striptiz prensesi var bak![]()
Ben uyumaya çalışayım gayri... Son çıkan bi süpürsün silsin yarın yepyeni bi hafta bizi bekliyor
İyi uykularınız olsun
Gece dinlemelik türkü yapmışlar. Sümeyram da pek yakışmış. Etiket yapmıyorum ama dinler bilirim...
@hepfit kuzum yarın çok yoğunum pek giremem sanıyorum. Gündüz iş akşam da ince iş var. Gece gelirim gayri![]()
nehirnil111
begum75
hepfit ve diger canım arkadaşlarım
Kızlar tekrardan bir gündem tekrardan bir olay orası açıldı mı tekrardan yeni bir seyler bir oaraya bakiyorum bi diger sayfaya bir paylasim alanına kendimi iyi hissetmiyorum.Bu sebeple kendime en iyi nerde hissederim diyorum bi süre hic bir yerde..
Konusuldukca hayatımı diyetimi etkileyen bir ortam oldu kk
Cok etkilendim o yazılanları defalarca okudum.
Sizden ayrılmak istemiyorum ama malesef konular kapanmadıkca huzursuz oluyorum. Ki kapanması oldukca zor ..
Herkesi yanaklarından kocaman opuyorum kendinize iyi ve guzel bakın .
Iyi geceler canlarım
Her zaman çok mu çok sevildiniz

Hayırlı sabahlar