• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Canlarim kuzularım ballarım :KK200: yoktum ama hep takip ettim sizi
Olanlara cok ama çooook üzüldüm:KK43:
Böyle olmamalıydı:KK43:

Esim umreye gitti ben memleketteyim yine 1 haftadır ve 1 hafta daha kalicam
O yuzden geri yazmadm giremem diye
Ama artk yazmam lazm diye hissetim cunku ipin ucu kaciyodu:KK43: geri diyete donmem lazm resmen biraktm

Ama bi sorun var annemlerde tarti yok :KK43:
En son dün anneannemlerde tartldim 85 kiloyum :KK43: veridgimi geri aldim resmen :KK43:
Acilen toparlamam.lazm

Kilo birldirimi yapamasamda yine burdayım InşaAllah her gün menümle sohbetmle muhabbetimle

Ama artk yazmam lazm diye hissetim cunku ipin ucu kaciyodu:KK43: geri diyete donmem lazm resmen biraktm

En son dün anneannemlerde tartldim 85 kiloyum :KK43: veridgimi geri aldim resmen :KK43:
Acilen toparlamam.lazm

Kilo birldirimi yapamasamda yine burdayım InşaAllah her gün menümle sohbetmle muhabbetimle

Hoşgeldin sen olmadan 70 olmak istemezdim

Ben uyumaya çalışayım gayri... Son çıkan bi süpürsün silsin yarın yepyeni bi hafta bizi bekliyor
İyi uykularınız olsun:KK15:
Gece dinlemelik türkü yapmışlar. Sümeyram da pek yakışmış. Etiket yapmıyorum ama dinler bilirim...

@hepfit kuzum yarın çok yoğunum pek giremem sanıyorum. Gündüz iş akşam da ince iş var. Gece gelirim gayri:KK15:

Acilen toparlamam.lazm

Acilen toparlamam.lazm

Hoşgeldin kuzum :KK19:

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 hepfit hepfit ve diger canım arkadaşlarım

Kızlar tekrardan bir gündem tekrardan bir olay orası açıldı mı tekrardan yeni bir seyler bir oaraya bakiyorum bi diger sayfaya bir paylasim alanına kendimi iyi hissetmiyorum.Bu sebeple kendime en iyi nerde hissederim diyorum bi süre hic bir yerde..
Konusuldukca hayatımı diyetimi etkileyen bir ortam oldu kk
Cok etkilendim o yazılanları defalarca okudum.
Sizden ayrılmak istemiyorum ama malesef konular kapanmadıkca huzursuz oluyorum. Ki kapanması oldukca zor ..

Herkesi yanaklarından kocaman opuyorum kendinize iyi ve guzel bakın .

Iyi geceler canlarım

Her zaman çok mu çok sevildiniz

Az önceeee arkaaş geldi kahveye...
Biiir sürü çikileta getirmiiiiş hemi de Alman çikşletası
4 kız birden yüklendileeer.
Ağzımın suyu Sivas'ta sele sebep oldu
Amma velakiiiin yemediiim
Bana bi alkış
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bizim için hala daha çok taze ve sıkıntılı bi konu Flavırım. Ondandır ki sinirler geriliyor... Çok normal...
Sıkma canını...
Gece gece de havuç yeme fururum:cool:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: eferim sanaaaa

Offff resmen baş ağrısı ile uyudum uyandım, hadi bakalım 2. Gün ohmmmm

Bu kırmızı jartiyerli hatun var yaaaa haşin ve yakışıklı kurda kucak dansı yaparmış hep...
Sonra bi gün ormanlar kralı aslana yaparken kurt bunları basmış... Sonrasını anlatmiyim işte. Gökten 3 kırbaç düşmüş falan :eğlence:

Bi de kötü cadının afrodizyak etkili elmasını yiyince 7 cücelere saran striptiz prensesi var bak:deli:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben uyumaya çalışayım gayri... Son çıkan bi süpürsün silsin yarın yepyeni bi hafta bizi bekliyor
İyi uykularınız olsun:KK15:
Gece dinlemelik türkü yapmışlar. Sümeyram da pek yakışmış. Etiket yapmıyorum ama dinler bilirim...

@hepfit kuzum yarın çok yoğunum pek giremem sanıyorum. Gündüz iş akşam da ince iş var. Gece gelirim gayri:KK15:

Bende gündüz gelemeyeceğim, akşam görüşürüz :KK15:

nehirnil111 nehirnil111 begum75 begum75 hepfit hepfit ve diger canım arkadaşlarım

Kızlar tekrardan bir gündem tekrardan bir olay orası açıldı mı tekrardan yeni bir seyler bir oaraya bakiyorum bi diger sayfaya bir paylasim alanına kendimi iyi hissetmiyorum.Bu sebeple kendime en iyi nerde hissederim diyorum bi süre hic bir yerde..
Konusuldukca hayatımı diyetimi etkileyen bir ortam oldu kk
Cok etkilendim o yazılanları defalarca okudum.
Sizden ayrılmak istemiyorum ama malesef konular kapanmadıkca huzursuz oluyorum. Ki kapanması oldukca zor ..

Herkesi yanaklarından kocaman opuyorum kendinize iyi ve guzel bakın .

Iyi geceler canlarım

Her zaman çok mu çok sevildiniz

Ne diyon 'la, biz bi yere gitmiyoruz:KK62: ben tek basima mi kilo vericem:sinirli::sinirli:

@Lunya kilom 72.6
Dünkü menüm
Sabah 12.00
2haşlanmış yumurta,1kase yoğurt,1,2kaşık ev salçası,2dilim eçavdar ekmeği,7tane siyah zeytin 4filşm peynir
Ara 1kase inçir uyutması
Akşam 18.30 7tane dolma,cacık
21.00 2bardak çay 3tane ceviz
2litre su
@Lunya begum75 begum75

kuzular yok moralim bozuldu yedim lafını duymak istemiyorum, aha da menü bırakıyorum ve hatırlatıyorum KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAMALISINIZ!

06:20(ne garibanım ya bu saatte ayaktayım:KK42:)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı:kusmuk:

08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

12:30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt

18:30
minik tavuk butlardan(incik denilen) 2 tane (fırında yağsız pişecek)
bol yeşil salata

spor: 30 dakika eliptik=120 p
30 dakika callenetics=90 p
20 dakika ağırlıkla çalışıyorum (squat, kol, sırt, plank karışımı olacak)=60 p

toplam=270 p
@Lunya @igdedali @Floweroflife Esra_4378 Esra_4378

Back
X