• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Günaydın canım
Dur sana trip atayim:63:
Dün gece yazmadın oğlum dedim Kıbrıs dedim:ıslık:
Bizim sütçü kapıya getiriyor seninde öyle olsa ama olmuyor herhalde:KK19:
Günaydın ablacım. Dünkü gerginlikten arada kaynadı heralde ablacım kusura bakma:KK200::KK200:
Sütçü kapıya gelmiyo malesef ben gidiyom yola inip geri eve yürüyom. Tok sütçü bu:KK45:

Günaydın kızlar

Gece uykum kaçtı 3 te uyudum .sabah uyuya kaldım apar topar hazırlayıp gönderdim çocukları ...

Kızlar benim yemelerim akşam oluyor gündüz 10 numara gidiyor diyet :KK43: .

Karnim fena çıktı :KK43:
En büyük sorunumuz gece çekelemeleri zaten. Gece yapacak faaliyet olmayınca insan boşluğa düşüyo eli ağzına gidiyo hep:bicak:

Nazar etmezsin kuzum korkma ben de basari hikayelerinde fotolara bakip dururdum..o kararlilik birden geliyo.bak ben nisan ayında zayiflasam iyi olur dedim.haziranda emzirmeyi biraktim bahanem de kalmadi.ama anca eylulu buldu kafami toplamam.sen de yaparsin inaniyorum.:KK200:
Canım öncesi sonrası fotomu gördüm maşallah. Ama yandan da işteyim poz . O zaman daha net oluyor fark ;)

Bugün başladım Allahın izniyle. Bir aylık mola yeter bana. Yemedigim şey kalmadı. Aklımda kalan bir yiyecek yol artık :deli:
Nisan sonunda 50 leri ucundan da olsa görmüş olamak istiyorum, sonra sakin sakin devam olur.
Ama nisan sonuna kadar spor + diyet sıfır kaçamak hedefim :KK37:

Bugün başladım Allahın izniyle. Bir aylık mola yeter bana. Yemedigim şey kalmadı. Aklımda kalan bir yiyecek yol artık :deli:
Nisan sonunda 50 leri ucundan da olsa görmüş olamak istiyorum, sonra sakin sakin devam olur.
Ama nisan sonuna kadar spor + diyet sıfır kaçamak hedefim :KK37:
Şu kararından 250 grcık da bana versene nolooor:KK45:

Ben de hesaplayamadim bilelim 152 dakika yazıyorum. 10.15 km 538 kalori 14500 adım listeye adım içinde puan koysak. Onun için hiç konmamis. Ya da yavaş yuruyusle mi degerlendirsek 10 adım 1 puan olsa ya da ip atlama gibi hergün 10 000 adım atmadan uyumayacagim

çakılcım bunu hesaplamak zor, adımsayarda dakika hesabı yok mu? sanırım 152 dakika yazıyor,onu baz alsak kuzumo_O

@nehirnil111 begum75 begum75 hepfit hepfit ve diger canım arkadaşlarım

Kızlar tekrardan bir gündem tekrardan bir olay orası açıldı mı tekrardan yeni bir seyler bir oaraya bakiyorum bi diger sayfaya bir paylasim alanına kendimi iyi hissetmiyorum.Bu sebeple kendime en iyi nerde hissederim diyorum bi süre hic bir yerde..
Konusuldukca hayatımı diyetimi etkileyen bir ortam oldu kk
Cok etkilendim o yazılanları defalarca okudum.
Sizden ayrılmak istemiyorum ama malesef konular kapanmadıkca huzursuz oluyorum. Ki kapanması oldukca zor ..

Herkesi yanaklarından kocaman opuyorum kendinize iyi ve guzel bakın .

Iyi geceler canlarım

Her zaman çok mu çok sevildiniz

smykmy smykmy canım nereye gidiyosun:110:bu olanlar motivasyonunu düşürmesin,sen yolundan asla vazgeçme,kafanı toplayınca mutlaka bekliyorum,yanlız fazla uzun sürmesin üzme beni:KK15:
daha benim işi halletmedin bekliyorum:KK39:halettmezsen yanına kadar gelirim bak ona göre :KK55:

Aynen mali , bunu da yiyim
Aman şunu da yiyim
Ama bitmiyor yaaaa yemekle :KK43:

igdedali igdedali senide tebrik ederim aklıma gelmişken
Ben gece atıştırmalarını kestim bikaç gündür ama benim spor için dürtülmem lazım. Hiç yapasım gelmiyo yürüyüşe bile üşeniyorum :ruh:

kuzular yok moralim bozuldu yedim lafını duymak istemiyorum, aha da menü bırakıyorum ve hatırlatıyorum KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAMALISINIZ!

06:20(ne garibanım ya bu saatte ayaktayım:KK42:)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı:kusmuk:

08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

12:30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt

18:30
minik tavuk butlardan(incik denilen) 2 tane (fırında yağsız pişecek)
bol yeşil salata

spor: 30 dakika eliptik=120 p
30 dakika callenetics=90 p
20 dakika ağırlıkla çalışıyorum (squat, kol, sırt, plank karışımı olacak)=60 p

toplam=270 p
@Lunya @igdedali @Floweroflife Esra_4378 Esra_4378
Süper
Zeytinyağı niçin peki.merak ettim

kuzular yok moralim bozuldu yedim lafını duymak istemiyorum, aha da menü bırakıyorum ve hatırlatıyorum KENDİNİZ İÇİN ZAYIFLAMALISINIZ!

06:20(ne garibanım ya bu saatte ayaktayım:KK42:)
1 tatlı kaşığı zeytinyağı:kusmuk:

08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

12:30
1 tabak bamya
1 kase yoğurt

18:30
minik tavuk butlardan(incik denilen) 2 tane (fırında yağsız pişecek)
bol yeşil salata

spor: 30 dakika eliptik=120 p
30 dakika callenetics=90 p
20 dakika ağırlıkla çalışıyorum (squat, kol, sırt, plank karışımı olacak)=60 p

toplam=270 p
@Lunya @igdedali @Floweroflife Esra_4378 Esra_4378
Ornek menü diye cerceveletmemiz lazım canim super

Back
X