- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Kuzum lunya da ben de fikrimizi açıkça ifade ettik, açtırmak isteyenler actirsin tabi ki. Ama biz olmayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yürüyüşteyimm biliyon nü valla duymamışım ne didin ne didin![]()
Ben gece atıştırmalarını kestim bikaç gündür ama benim spor için dürtülmem lazım. Hiç yapasım gelmiyo yürüyüşe bile üşeniyorum![]()

Wc için kuzuSüper
Zeytinyağı niçin peki.merak ettim
Poh için
Körle yatan şaşı kalkar benle takılınca pohu da bana çekti![]()
Ornek menü diye cerceveletmemiz lazım canim super

kız ben bunları bilmiodum amanın. Zaten en Son yazılanları okudum . Teklif edilirken bile sinir ziplatici
iyisimi actirmamak
ben de hayır derim çoğunluk hayır diyor zaten
Kız ben de tartildim gram oynamamis ya lâ .bozma moralini . 66.9 yani 100 gr eksi yok pufff

Kuzu kontrol amaclı, haftasonu menüler kötüydü, bi millet napiyor görelim dedimBugün kilomu bildiriyorduk tartılmadım![]()
Basladgndan beri 9 kg iyi kuzm saglikli ver yeterCuma gunu 88 di simdi 79.8 im cok mantikli gelmiyor suan yaptigim diet ctesi doktorla konusacagim ekmegi azaltacagim bi terslik var cunku
HosbuldummmSüper irade kutlarim canım
Hoşgeldin canım
Canım aynı bende gerginlik hiç yaramıyor ama burdada iyiyiz
Sen kopma canim
Eferimmm kizzzBen de kilo bildirimi yapayım
Cuma: 62,8
Bugün: 62,2
İnşallah cumaya bomba gibi geliyorum![]()

Eki Görüntüle 2112998
@vorones @FloweroflifeAntepia27 @hippotalamus @tevafuk55 @Makbule007 @smykmy @derunehatun
sidelya @Efser
Esra_4378
hepfit
Fırtınalar cumaya hazır mısın sporlarımızla kasırgayı devireceğiz haydi yeni bir gün pazartesiden cumaya daha çok yol varzafer bizim olacak
![]()
Basladgndan beri 9 kg iyi kuzm saglikli ver yeter
Yinede daha cok verm dersen kons
ama cok güzel vermissin![]()
selam:) ilk sayfadaki tabloyu nasıl yaptınız aceba sorabilir miyim![]()
Anladım kuzu çok mantıklıYarışıyoruz ama üyeler farkında değil
Cıs cos yiyolar
Kuzu kontrol amaclı, haftasonu menüler kötüydü, bi millet napiyor görelim dedim![]()
Bende çünkü en azından yürüyüş yapılabilir her şeyden önce kendimiz içinEferimmm kizzz
SPOR YAPMAYANLARI AFFETMIYORUM![]()
Eki Görüntüle 2113014
kızlar
sporlar ne alemde,tablo hiç güzel değil diyor
yarıştayız unutmadık değil mi?
@Lunya
Sarayca
@Ytmz
malipina
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61
@masumm
Donna_salut
cakil80
Kajupi
igdedali iğde pazar günkü 390 puanı ekledim tabloya sonradan gördüm kusura bakma
deynepnaz

Canım uzun hikaye, eve gidince özel msjdan anlatayım. Tabi akşam bana hatırlat muhakkak
çok teşekkürler tamamCanım uzun hikaye, eve gidince özel msjdan anlatayım. Tabi akşam bana hatırlat muhakkak
Ayy sporlara bak iyygg içinizde en zayıfEki Görüntüle 2113014
kızlar
sporlar ne alemde,tablo hiç güzel değil diyor
yarıştayız unutmadık değil mi?
@Lunya
Sarayca
@Ytmz
malipina
zeynepleyya
suspushanimcim
@SpringStorm
Nevreste
matematik61
@masumm
Donna_salut
cakil80
Kajupi
igdedali iğde pazar günkü 390 puanı ekledim tabloya sonradan gördüm kusura bakma
deynepnaz

Lay lay lay lay lay lay laaaaaaayyyyyyyCuma:55.5
Pzt: 54.5
Fark:1
Cumaya %3 az mi ne?![]()
Sen yap canim sen sağlıklı sağlıklı zayıfla ama kimse duymasın senin grubun hepsi tirttttt pu ha hasen bugünden sonra gör bizi ortim
herşey çok güzel olacak![]()
Hee buldum mesajını abla
Hayırlısıyla okulunu bitirir de kavuşursunuz oğluşunla inşallah![]()
Cok şükür ablam iyiz is ev ugrasiyoruz bebiste büyüyor iste :) sen nasilsin ne alemde suan kilon