• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

heyyyyy
beni unuttunuz demi
diyet yapamıyorum ben

Hande canım kırılma noktadaki hafta desteğini unutamam lütfen sende kendine gel ya hep ya hiç denemedim bir yerden basla isteyince neler yaptığını biliyoruz hadi kilo bildirimi yaparak
Akşam menü vererek cuma hedef koyarak başla
Ne cok emek verdin sahitiz bunu emellerine yapma

hepfit hepfit
20180219_112705.webp
-400

Hande canım kırılma noktadaki hafta desteğini unutamam lütfen sende kendine gel ya hep ya hiç denemedim bir yerden basla isteyince neler yaptığını biliyoruz hadi kilo bildirimi yaparak
Akşam menü vererek cuma hedef koyarak başla
Ne cok emek verdin sahitiz bunu emellerine yapma
off fatma benim pislik huyumda bu kafamda biterse yaparım dünya kiloyuda veririm.Ama bi kötüyüm ben ya hiççç kıpırdamak istemiorum

benim takımım tırt değil bi kerem :KK12:
hepsi canavar gibi,bu hafta sporun anasını ağlatacaklar:spor:
Canım senin takimdan olupta şu ana kadar bana cevap veren bile çıkmadı heyyy yavrum heyy nasıl bir canavar türü bunlar ağır bi tur sanirim (hareket anlaminda

Yarışıyoruz ama üyeler farkında değil :deli:
Cıs cos yiyolar:bicak:

KIZ VERO BAK ŞIMDI KIZDIM, OKUMADAN NASIL AÇILSIN DERSIN :KK12: bunca hayır diyen niye hayır diyor :KK11:

Niye ki :işsiz:

Oyyy ıgdem sen çok verme emi:KK60:

:KK20: cumartesi yemeseydin 60 li bi rakam olacaktı. Cumaya 59 olursan affederim:ıslık:

Kuzu kontrol amaclı, haftasonu menüler kötüydü, bi millet napiyor görelim dedim:KK22:
Sebebini yazmıştm ya. Takımda olmak liste cuma yarismasi Vs daha motive edici Die. düşündümdu.

Kafana kafana vursam olur mu mali:sinirli:
Ula siz gaza gelin diye ben gerçekten hedefe ulasicam galiba:skandal:

Wc için kuzu

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kuzucum örnek olsun tabi, bak şeker orucu 2. Gün 1 dilim ekmek yemedim diye başım ağrıyor, vücut nasıl tepki veriyor. Ben dayanıyorsam herkes dayanabilmeli:110:
Yürüdüm de geldim 75 dk. Bugün merkeze incem orda da yürürüm bi 30 dk tamamdır bugünlük :KK49:

Back
X