• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Menü bildirimim (bu ara pro çok yedim acilen sebzelerime kavuşmalıyım... Akşam dışardaydım mecburen gene pro oldu...)

Kahvaltı (07:00)
kelle:KK53: evet dayanamadım bugün artık burnuma burnuma koktu gittim aldım:eğlence:
Ekmek yemedim
Domtis yeşillik

Öğlen(12:30)
karnabahar ya da karnıbahar ama bence karnabahar yemeği
yoğurt
salata

Ara(15:00)
yalancı sütlaç
(2 yk yulaf ezmesi ve 1 bardak süt ve 1 cennet hurmasıynan damak çatlatan eşsiz lezzet:eğlence:)
3 de badem vardı yanında

Akşam(19:00)
Sivas köfte,
Ayran
Salata

Su: 2 lt oldu anca... Daha içer 3 yaparım
Spor:
2000 ip atlama: 400
30 dk callan: 90
Toplam 490

@begum75 hepfit hepfit
Hocam sütlacın yalancısı yeniyor mu:KK53:

Yenir mi yenmez mi sen onu söyle:KK70:Hem neden yalancı:dondurma:
Canım sütlaç çekiyordu diyetteyken... Dedim ki ha pirinç ha yulaf ezmesi sütle pişince aynı tadı verdi
Nası tatlandırayım cennet hurmasıyla karıştırayım. Üstüne tarçın ya da hindistan cevizi...
Yerken magnum reklamındaki kızlara benzeyince dedim tamam bunu yaparım ben:deli:
Kısacası yokluktan :KK53:

Canım sütlaç çekiyordu diyetteyken... Dedim ki ha pirinç ha yulaf ezmesi sütle pişince aynı tadı verdi
Nası tatlandırayım cennet hurmasıyla karıştırayım. Üstüne tarçın ya da hindistan cevizi...
Yerken magnum reklamındaki kızlara benzeyince dedim tamam bunu yaparım ben:deli:
Kısacası yokluktan :KK53:
Oooo süper tarif iyi ki sordum:KK19:Afiyet şifa olsun:kk77::KK200:

:KK53::KK53::KK53:
Evlenmeden almam gereken çoook ders var onu anlamış oldum:halay:
seneleeer önce herifin evine ilk kez gitmiştim.tabi ben tedirginim ilk kez bi erkeğin evine gidiyom.canım dedi bi kahve yapsana içelim.gittim mutfağa kahve yaparken baktım rafta mini mini ilaçlar.aha dedim beni ilaçlicak :D :D
aldım cebime koydum.akşam herif beni arıyo hayatım babamın ilaçlarını nereye koydun bulamıyoruz diye .ben tabi kem küm ben almadım dedim.tabi tabi ben senin ne amaçla aldığını bilmiyom zaten dedi :D :D

:KK200::KK200::KK200:
Nasılsınnn ablacımmm bi denk gelemedik

seneleeer önce herifin evine ilk kez gitmiştim.tabi ben tedirginim ilk kez bi erkeğin evine gidiyom.canım dedi bi kahve yapsana içelim.gittim mutfağa kahve yaparken baktım rafta mini mini ilaçlar.aha dedim beni ilaçlicak :KK70: :KK70:
aldım cebime koydum.akşam herif beni arıyo hayatım babamın ilaçlarını nereye koydun bulamıyoruz diye .ben tabi kem küm ben almadım dedim.tabi tabi ben senin ne amaçla aldığını bilmiyom zaten dedi :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Yaaa mali ne kadınsın yaaaaaaaaaaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

seneleeer önce herifin evine ilk kez gitmiştim.tabi ben tedirginim ilk kez bi erkeğin evine gidiyom.canım dedi bi kahve yapsana içelim.gittim mutfağa kahve yaparken baktım rafta mini mini ilaçlar.aha dedim beni ilaçlicak :KK70: :KK70:
aldım cebime koydum.akşam herif beni arıyo hayatım babamın ilaçlarını nereye koydun bulamıyoruz diye .ben tabi kem küm ben almadım dedim.tabi tabi ben senin ne amaçla aldığını bilmiyom zaten dedi :KK70: :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Eşin de senin kafadan anlaşılan. Nasıl da çakmış hemen:KK70::KK70::KK70:

Back
X