• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Şeker varmış kremada da:110:
Bugün tüm marketleri gezdim diyabet hastaları için de üretilen ürünler dahil içinde şeker olmayan abur cubur bulamadım. Çıbık krakerde bile varmış:110:
Glutensiz ürünlere de güvenmemek lazımmış. Hepsi tuzakmış. Diyabetik ürünler de çok tehlikeliymiş:bicak:

Uyu anam uyu. Bu saatte yenen herşey ya döte ya göbeğe... Görmedk ki bi vitamin olsun efenime söyliyim bi bilim insanı çıkıp desin ki kandırdııııııııııııııık gece gündüz farketmez yiyin gaari:KK53:
Keeşkee nerde o günler valla pastanelerden çıkmazdım:deli:
Hade yattım ben o zaman:KK60::KK60:

Buranın temizliği de mi bana kaldı :olamaz:
Neyse bari üşengeç avrat işi bi süpür sil yapıp çıkayım ben de:KK53:
:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Accık dinleneyim oyhhh:silah::silah::silah::silah:
Şu son sayfaları da temizleyeyim Nuri amca her yere gazoz dökmüş sinekler gelmesin

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

Bitti :ruh:
Haydiyin geceniz hayrolsun
Yağlarınız kaybolsun
Kaslarınız bol olsun
Bu da gecenin manisi olsun:KK70:

Menu yazayim
Sabah 12.30
2 kk beyaz peynir 3 4 tel kaşar peyniri
4siyah 2 yeşil zeytin
1 kaşık yumurta li ıspanak
Havuç yeşillik turp domates yarım portakal
2 yumurta kavurma etli 1 çay kaşığı bal kymak

Aksam 18.30
2 büyük parca antrikot et
Yoğurt salata 1 yk erişte :KK43:
SPOR YÖK SU 2.5
Saat 22.00 cay. Bu avüç dut uzum findk 2 ceviz
Bence daha önceki günlerden çok daha iyi menü

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
sen de niyeti bozmuşun baksana adamın günahı yok :KK45::KK45::KK45::eğlence:
Hep bizim içimizin pisliği valla :KK70: :KK70: :KK70:
Peki ilk sevgilisini kendi evine Çağıran ben ne düşüneyim şimdi?!
Teeee geçmiş zaman, üniversitede ilk gerçek sevgilim, hani lisedeki gibi ders arasında bahçede turladığım, beraber dershaneye gittiğim sütten sevgili değil, beraberce kampa gittik döndük, dedim gelin bana(yalnız yaşıyorum) herkes tamam mamam derken bir baktım otobüste yalnız kalmışız, dedim noldu, neyse gidek bari
Tey tey geçmiş zaman, nasıl elim ayağım dolanmıştı eve geri postalayana kadar
:KK70::KK70:
Sonra baktım zarar gelmez, sürekli bendeydi
:KK70::KK70:

Son düzenleme:
Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah hepimiz için bol eksili ve çok güzel bir gün olur :KK68:
Sağ olsun büyük kızdan ancak sabahları fırsat oluyor da laptobdan bakabiliyorum ;)
Umarım herkes çok iyidir :KK68:

Seviliyorsunuz çıtır kızlar :KK68:

Wayyyy Karatay teyze helvaya tamam demiş mi??
Nasıl helva??

Canım Karatay teyze bir kibrit kutusu kadar helvaya izin veriyor oda balığın içindeki belli bir maddenin zehirlenmeyi önlesin diye ;) ben geçmişte fırına verip de yerdim ama tabi sıcak olunca Gİ daha yüksek oluyor o yüzden sıkıntılı olabilir sen yine olduğu gibi herhangi bir işlem yapmadan ye ;)

Back
X