Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hepimizin benzer motivasyonlarinin düştüğü zamanlar oluo, çeşitli sebeplerle olabilio bu.bazen ipin ucunu kaçırınca bazen istediğimiz sonucu alamayınca ama bu hislerin üzerine gitmemiz lazım.motivasyonumuz azalınca kendimizi gaza getirmemiz lazım.sen de yap bunu sonuçta senin elindeBen dün ki kaçamaktan sonra kendimi şişmiş gibi hissediyorum. Sanki vücudum tekrar şişti gibi ama biliyorum bu sadece his
Merak etmeyin hiç vazgeçmeye niyetim yok inşaallah ama iki gün önce hissettiğim ;evet Miray,iyi gidiyor artık değişim başladı hislerimi birazcık azalttı
İnşallah tekrar dönerim eski hissiyatıma
Kuzum harika hedeflar hadi insallah diyelim,hedefine ulasacagina inaniyorum.Kizlar hedeflerimi begendiniz mi
Bak n güzel alışveriş yap,çık sağlıklı az kalorili şeylerle doldur sepetini menüler yap kafanda bugün bunu yerim yarın şunu yaparım die bol bol da şu icSebze meyve stoğumu yeniden doldurmam lazım...
Ne güzel ya oh pamuk gibi olur insan doğada hem spor hem terapiKizlar daga ciktik geldik,resmen pertim cikti bir saat kadar yuruduk,yilan gorduk,kaplumbaga gorduk cook guzeldi ama yorucuydu tabi.
Noldu bu kopekleere yahu :)) tüh yazık olmuş yatağaBugun benim kopegimde de bi manyaklik var, yeni yatak almistim ona, onu parcaladi :))
Valla oyle yapicam ama ekmeksiz bol yesillik ve ayranla tabi:)canım istediğin kadar ye mangalda hazırlanmış etten zarar gelmez
Hadi insallah tatlim:)Beklentilerinizi bosa cikarmicam masalim❤
Ben de bayiliyorum,esimde oyle o yuzden hemen hemen her haftasonu gideriz:)Pikinik ben cok seviyorum yaaa oh mis afiyet olsun kuzum proteinden bisi olmaz![]()
Oh oh cikin beraber temiz bir hava alin:)Bende kocayi bekliyorum yuruyuse cikicaz![]()
Valla esin gelse de gelmesede sen haftanin en az uc gunu cik,benim bulundugum yer dag bayir tek cikamam diye esimi bekliyorum(gerci sagolsun o benden daha cok seviyor yurumeyi spor yapmayi)Kizlar kocisimle anlasma yapmayı düşünüyorum yürüyüşte bana arkadaş olcakkk masalimm bende yanima katacammm sohbet ede ede hızlı hızlı yürüyüşümu yapmış olurum ❤masal3487
Havalar isindi zaten aksamustu cikarsin 45 dk yurursun,spor aliskanlik yapiyor alisinca insan bir eksiklik hissediyir cikamayinca.Yuruyuse cikicam ama dun gunduz ciktigimda inanilmaz sicak basti hava cok gunesli istanbulda, aksam ustu cikicam o yuZden. Kendime bi saat belirleyip her gun o saatte yuruyuse cikmayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur bir rutine oturtursam. Mulakatim var diye yeni dava almiyorum birkac aydir o yuzden cok bos vaktim var, bir daha boyle firsat gecmez elime. Hazir bosken sporu aliskanlik haline getirirsem islerim yogunlastiginda da vaktim yok bahanesine siginmam
Kuzum cok zor gunler atlatmissin ama gecmisi dusunup kederlenmenin bir anlami yok,melegin cennette annesine sefaatci olacak insallah.Masallah atlatmissin zaten bundan sonra citir bir anne olacaksin insallah.Heyecanım yazdiklarmdan belli oluyordur canlar bugun bi enerjigim hamd olsun üstümdeki ölü topragi attim kizlar bebegim icin cok üzülüyordum hala ciğerim aciyor o zaten geçmez ömurluk yara... ama bian evel toparlanmam lazim kendim icin sagligim icin esim icin ilerde dogacak cocuklarim icin INŞALLAH bi umutla bu haftaya başlıyorum haydi BiSMiLLAH ❤
Hahaha o hizla iyi spor yapmissindir:) ben de dun simsekten korktugum icin tazi gibi kostum valla,esim diyo baska turlu hayatta boyle kosmassin:))Kostum geldim kahvemi iciorum,bugün köpekler bı deliydi iki tane köpekten kaçtım :))
Oyle ya sukur terapi gibi cidden:)Ne güzel ya oh pamuk gibi olur insan doğada hem spor hem terapi
Aynen canim abartmamak kirmizi eti de,bizde haftanin en az uc dort gunu yerdik ama azalttim ben de.1 büyük kase salata, 2 kabak wok tavada suyla pişirdim, bol yoğurt, az yağlı kıymadan 3 köfte ızgara. kendimi tutmasam 10 köfte yerdim :) bu arada kırmızı et tüketimini de az tutalım bence kızlar. sizde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben haftanın beş günü kırmızı et yiyen biriyim normalde ama diyetteyken çok yavaşlatıyor kilo vermemi ızgara yediğim halde o yüzden yemiyorum
Ben genelde sebze yemeklerine koyuorum ama herkes sevmiyo tabi1 büyük kase salata, 2 kabak wok tavada suyla pişirdim, bol yoğurt, az yağlı kıymadan 3 köfte ızgara. kendimi tutmasam 10 köfte yerdim :) bu arada kırmızı et tüketimini de az tutalım bence kızlar. sizde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben haftanın beş günü kırmızı et yiyen biriyim normalde ama diyetteyken çok yavaşlatıyor kilo vermemi ızgara yediğim halde o yüzden yemiyorum
Cnm bu hafta fazla gelemedin de, haftaya hem daha fazla yaz kendini özletme hem de daha hırslı olMerhaba arkadaşlar.bugun kayinvalidemin oglen ,akşam misafiri var .bizde yardim ettigimiz için giremedim.
Kilom malesef 89
Artidayim ama bu hafta şaşirmiyorum .
Ama haftaya eksi görecegim inşallah.bu hafta dagittim biliyosunuz.diyete başladigimdan bu yana ilk defa bu hafta kilo vermedim.
Saol canim benim.evet aranizdan uzaklaşinca daha kötü oldu ama hirsliyim inşallah .haftaya diyetimi sikilaştirip. Sporumuda artiracam.eger dikkat etseydim 87 yi görnüştum.neyse zararin neresinden dönersem kar.Cnm bu hafta fazla gelemedin de, haftaya hem daha fazla yaz kendini özletme hem de daha hırslı ol
Sinir olmakta haklısın Cnm böyle yersiz kiskancliklar çok sacma,yani bişey görür de kıskanır tamam ama ortada hicbisey yokken kıskanması anlamsiz.yinede inadına gitmek yerine güzel guzel konuş bu şekilde kıskançlık yapman sacma, bana guvenmiosun demekki diyebilirsin.karsimda hem bana hem de kendine güvenen bı erkek görmek istiyorum senden beklentim bu diyebilirsin.eskiden benim de kiskancliklarim vardı ama eşim resmen beni eğitti başka biri oldum,bunu da bana güven vererek yapıcı konuşarak yaptı.yurtdisinda airbnbden bulduğu evlerde fln kalio ama o kadar güveniyorum ki.degismesi lazım kıskançlik bı özgüven problemi bana sorarsan bı psikolojik rahatsızlık ama asılabilir.inadina yazilmaktansa önce konuş ikna et derim, huyunu suyunu sevdiğin insan kolay bulunmuyor emek vermek lazimkızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))