• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben dün ki kaçamaktan sonra kendimi şişmiş gibi hissediyorum. Sanki vücudum tekrar şişti gibi ama biliyorum bu sadece his
Merak etmeyin hiç vazgeçmeye niyetim yok inşaallah ama iki gün önce hissettiğim ;evet Miray,iyi gidiyor artık değişim başladı hislerimi birazcık azalttı
İnşallah tekrar dönerim eski hissiyatıma
Cnm hepimizin benzer motivasyonlarinin düştüğü zamanlar oluo, çeşitli sebeplerle olabilio bu.bazen ipin ucunu kaçırınca bazen istediğimiz sonucu alamayınca ama bu hislerin üzerine gitmemiz lazım.motivasyonumuz azalınca kendimizi gaza getirmemiz lazım.sen de yap bunu sonuçta senin elinde

1 büyük kase salata, 2 kabak wok tavada suyla pişirdim, bol yoğurt, az yağlı kıymadan 3 köfte ızgara. kendimi tutmasam 10 köfte yerdim :) bu arada kırmızı et tüketimini de az tutalım bence kızlar. sizde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben haftanın beş günü kırmızı et yiyen biriyim normalde ama diyetteyken çok yavaşlatıyor kilo vermemi ızgara yediğim halde o yüzden yemiyorum

canım istediğin kadar ye mangalda hazırlanmış etten zarar gelmez
Valla oyle yapicam ama ekmeksiz bol yesillik ve ayranla tabi:)
Beklentilerinizi bosa cikarmicam masalim❤
Hadi insallah tatlim:)
Pikinik ben cok seviyorum yaaa oh mis afiyet olsun kuzum proteinden bisi olmaz :KK66:
Ben de bayiliyorum,esimde oyle o yuzden hemen hemen her haftasonu gideriz:)
Bende kocayi bekliyorum yuruyuse cikicaz:KK19:
Oh oh cikin beraber temiz bir hava alin:)
Kizlar kocisimle anlasma yapmayı düşünüyorum yürüyüşte bana arkadaş olcakkk masalimm bende yanima katacammm sohbet ede ede hızlı hızlı yürüyüşümu yapmış olurum ❤ masal3487 masal3487
Valla esin gelse de gelmesede sen haftanin en az uc gunu cik,benim bulundugum yer dag bayir tek cikamam diye esimi bekliyorum(gerci sagolsun o benden daha cok seviyor yurumeyi spor yapmayi)
Yuruyuse cikicam ama dun gunduz ciktigimda inanilmaz sicak basti hava cok gunesli istanbulda, aksam ustu cikicam o yuZden. Kendime bi saat belirleyip her gun o saatte yuruyuse cikmayi dusunuyorum, belki o zaman daha kolay olur bir rutine oturtursam. Mulakatim var diye yeni dava almiyorum birkac aydir o yuzden cok bos vaktim var, bir daha boyle firsat gecmez elime. Hazir bosken sporu aliskanlik haline getirirsem islerim yogunlastiginda da vaktim yok bahanesine siginmam
Havalar isindi zaten aksamustu cikarsin 45 dk yurursun,spor aliskanlik yapiyor alisinca insan bir eksiklik hissediyir cikamayinca.
Heyecanım yazdiklarmdan belli oluyordur canlar bugun bi enerjigim hamd olsun üstümdeki ölü topragi attim kizlar bebegim icin cok üzülüyordum hala ciğerim aciyor o zaten geçmez ömurluk yara... ama bian evel toparlanmam lazim kendim icin sagligim icin esim icin ilerde dogacak cocuklarim icin INŞALLAH bi umutla bu haftaya başlıyorum haydi BiSMiLLAH ❤
Kuzum cok zor gunler atlatmissin ama gecmisi dusunup kederlenmenin bir anlami yok,melegin cennette annesine sefaatci olacak insallah.Masallah atlatmissin zaten bundan sonra citir bir anne olacaksin insallah.
Kostum geldim kahvemi iciorum,bugün köpekler bı deliydi iki tane köpekten kaçtım :))
Hahaha o hizla iyi spor yapmissindir:) ben de dun simsekten korktugum icin tazi gibi kostum valla,esim diyo baska turlu hayatta boyle kosmassin:))
Ne güzel ya oh pamuk gibi olur insan doğada hem spor hem terapi
Oyle ya sukur terapi gibi cidden:)
1 büyük kase salata, 2 kabak wok tavada suyla pişirdim, bol yoğurt, az yağlı kıymadan 3 köfte ızgara. kendimi tutmasam 10 köfte yerdim :) bu arada kırmızı et tüketimini de az tutalım bence kızlar. sizde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben haftanın beş günü kırmızı et yiyen biriyim normalde ama diyetteyken çok yavaşlatıyor kilo vermemi ızgara yediğim halde o yüzden yemiyorum
Aynen canim abartmamak kirmizi eti de,bizde haftanin en az uc dort gunu yerdik ama azalttim ben de.

Kızlar spordan sonra 3 yk yoğurt içine 1 yk yulaf ezmesi, 3 ceviz,1/8 avokado,1 gün kurusu koyup yedim.6 da 3 kepçe sebze çorbadan içip günü kapatiorum.su 2 lt olmuştur,daha da içerim.gece yatmadan esneme ağırlıklı pilates yapcam.

Merhaba arkadaşlar.bugun kayinvalidemin oglen ,akşam misafiri var .bizde yardim ettigimiz için giremedim.
Kilom malesef 89
Artidayim ama bu hafta şaşirmiyorum .
Ama haftaya eksi görecegim inşallah.bu hafta dagittim biliyosunuz.diyete başladigimdan bu yana ilk defa bu hafta kilo vermedim.

Ben genelde sebze yemeklerine koyuorum ama herkes sevmiyo tabi

Merhaba arkadaşlar.bugun kayinvalidemin oglen ,akşam misafiri var .bizde yardim ettigimiz için giremedim.
Kilom malesef 89
Artidayim ama bu hafta şaşirmiyorum .
Ama haftaya eksi görecegim inşallah.bu hafta dagittim biliyosunuz.diyete başladigimdan bu yana ilk defa bu hafta kilo vermedim.
Cnm bu hafta fazla gelemedin de, haftaya hem daha fazla yaz kendini özletme hem de daha hırslı ol

Cnm bu hafta fazla gelemedin de, haftaya hem daha fazla yaz kendini özletme hem de daha hırslı ol
Saol canim benim.evet aranizdan uzaklaşinca daha kötü oldu ama hirsliyim inşallah .haftaya diyetimi sikilaştirip. Sporumuda artiracam.eger dikkat etseydim 87 yi görnüştum.neyse zararin neresinden dönersem kar.

kızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))

kızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))
Sinir olmakta haklısın Cnm böyle yersiz kiskancliklar çok sacma,yani bişey görür de kıskanır tamam ama ortada hicbisey yokken kıskanması anlamsiz.yinede inadına gitmek yerine güzel guzel konuş bu şekilde kıskançlık yapman sacma, bana guvenmiosun demekki diyebilirsin.karsimda hem bana hem de kendine güvenen bı erkek görmek istiyorum senden beklentim bu diyebilirsin.eskiden benim de kiskancliklarim vardı ama eşim resmen beni eğitti başka biri oldum,bunu da bana güven vererek yapıcı konuşarak yaptı.yurtdisinda airbnbden bulduğu evlerde fln kalio ama o kadar güveniyorum ki.degismesi lazım kıskançlik bı özgüven problemi bana sorarsan bı psikolojik rahatsızlık ama asılabilir.inadina yazilmaktansa önce konuş ikna et derim, huyunu suyunu sevdiğin insan kolay bulunmuyor emek vermek lazim

kakaovanilya kakaovanilya bide yazilmicaksin tarzı emir kipi çok sıkıntı, bundan hoşlanan insanlar var ama sen özgür ruhlu birine benziosun ben de öyleyim.biseylere konuşarak birlikte karar verilmeli bı tarafın istedigiyle iş yaoilmaz.evlilik öncesi buna dikkat et, şöyle de olabilir belki senin onu onemsemedigini dinlemediğini de dusunuo olabilir,klasik erkeklik egosu.buda ufak tefek pispislarla asılabilir,kavanoz kapağı açtırmak gibi :))

L LoReLaiii emir kipi beni çok agresifleştiriyo canım :)) gitmesen daha iyi olmaz mı, beraber gideriz gibi bir şey dese bu kadar sinirlenmezdim. sen kıskanç biri olarak değişebildiysen demek ki mümkün. şu an bir şey yapmamaya karar verdim, o yurtdışından dönene kadar konuyu açmıcam, geldiğinde yüz yüze konuşurum artık. ben çok özgür ruhluyumdur evet :) bir de benden bir şey isteniyorsa mutlaka haklı bir gerekçe sunulmasını bekliyorum, sırf onun içi rahat edecek diye ben neden kendimi kısıtlayayım. zaten daha tanışalı 3 ay oldu, ağustosta 2-3 haftalığına tatile çıkıyoruz, çok iyi bir fırsat olacak benim için onu daha iyi tanımak adına çünkü hiç 2-3 hafta boyunca 7/24 birlikte olmadık. iyi düşünüp taşınmak lazım evlilik öncesi

Back
X