• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Selam
Eşim bugün çoluk çocuk dönerciye götürdü,çok zorlandım ama yemedim. Limonlu baharatlı bardak mısır yedim bende.
saat 7:15 civarıydı ama karnım iyi doymadı;açım ve çok fena başım ağrıyor:KK1:
sütlü kahve iç canım bıcak gibi keser açlığını hemde kilona bir etkisi olmaz

☛Sabah 10.00
↔Menemen
↔Limonlu cay
↔Yulaf kepekli krebim

☛Öğlen 15.00
↔1 kase yoğurt corbasi ictim

☛Aksam yemegim (18.00)
Piknikteydik mangalda;
↔Tavuk pirzola 2 adet
↔3 adet mantar
↔Patlıcan salatası
↔1 dilim yulaf kepekli ekmegim(ev yapimi)
↔1 bardak ayran

☛Spor

↔Dag tepe gezdim masalim gibi bugun senin gibi ❤

☛ 12 bin adim atmisim kuzular ⛿

☛Su 2litre

Selam
Eşim bugün çoluk çocuk dönerciye götürdü,çok zorlandım ama yemedim. Limonlu baharatlı bardak mısır yedim bende.
Canim doner ekmeksiz yeseydin ya,zararli degil sadece biraz tuzlu oluyor.

Valla oyle yapicam ama ekmeksiz bol yesillik ve ayranla tabi:)

Hadi insallah tatlim:)

Ben de bayiliyorum,esimde oyle o yuzden hemen hemen her haftasonu gideriz:)

Oh oh cikin beraber temiz bir hava alin:)

Valla esin gelse de gelmesede sen haftanin en az uc gunu cik,benim bulundugum yer dag bayir tek cikamam diye esimi bekliyorum(gerci sagolsun o benden daha cok seviyor yurumeyi spor yapmayi)

Havalar isindi zaten aksamustu cikarsin 45 dk yurursun,spor aliskanlik yapiyor alisinca insan bir eksiklik hissediyir cikamayinca.

Kuzum cok zor gunler atlatmissin ama gecmisi dusunup kederlenmenin bir anlami yok,melegin cennette annesine sefaatci olacak insallah.Masallah atlatmissin zaten bundan sonra citir bir anne olacaksin insallah.

Hahaha o hizla iyi spor yapmissindir:) ben de dun simsekten korktugum icin tazi gibi kostum valla,esim diyo baska turlu hayatta boyle kosmassin:))

Oyle ya sukur terapi gibi cidden:)

Aynen canim abartmamak kirmizi eti de,bizde haftanin en az uc dort gunu yerdik ama azalttim ben de.
Kuzum kendime simdi spor programi yapicam balim ;)
INŞALLAH çıtır anne olcaz masalim...❤
Hem piknik diyetede engel degil kuzum bizim icin bcilmis kaftan ;)

☛Sabah 10.00
↔Menemen
↔Limonlu cay
↔Yulaf kepekli krebim

☛Öğlen 15.00
↔1 kase yoğurt corbasi ictim

☛Aksam yemegim (18.00)
Piknikteydik mangalda;
↔Tavuk pirzola 2 adet
↔3 adet mantar
↔Patlıcan salatası
↔1 dilim yulaf kepekli ekmegim(ev yapimi)
↔1 bardak ayran

☛Spor

↔Dag tepe gezdim masalim gibi bugun senin gibi ❤

☛ 12 bin adim atmisim kuzular ⛿

☛Su 2litre
Harikasin tatlim:KK9:menunde cok guzel afiyet bal seker olsun.

1 büyük kase salata, 2 kabak wok tavada suyla pişirdim, bol yoğurt, az yağlı kıymadan 3 köfte ızgara. kendimi tutmasam 10 köfte yerdim :) bu arada kırmızı et tüketimini de az tutalım bence kızlar. sizde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama ben haftanın beş günü kırmızı et yiyen biriyim normalde ama diyetteyken çok yavaşlatıyor kilo vermemi ızgara yediğim halde o yüzden yemiyorum
Bende yeyince protein cok kilo giodyor balim ama ben tavugu daha cok seviyorum menun cok guzel canimm ;)

kızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))
Valla kuzum ikiniz gitseniz daha eglenceli olabilir hani gitme demiyorki beraber yazilalim diyo bence kiskanilmak guzel bisi :KK66: benim esimde beraber gidelim tek gitme der eminim ama ben hava cok guzel olunca spor salonlarini sevmiyorum en guzeli disari :KK66:

Kizlar kesinlikle yemememiz gereken yiyecekler,(ideal kiloya ulasana kadar)
-kizartma
-serbetli tatli
-cips,kola ve ambalajli abur cubur

Bunlari bence ideal kiloya ulasana kadar yemeyelim.

Carsambadan sonra karbon alimida olmasin ekmek ve bulgur pilavi disinda(makarna,simit,pirinc pilavi asiri ekmek ) tuketilmesin.

Detoks sulari hazirlayalim kizlar
-salatalik,limon,tarcin ve nane aksamdan hazirlayalim yarin iceriz.

Selam
O durumlarda neyazikki insan zorlaniyor tutmana sevindim canim aklina yazmissin belli tebrikler ;)

Kizlar kesinlikle yemememiz gereken yiyecekler,(ideal kiloya ulasana kadar)
-kizartma
-serbetli tatli
-cips,kola ve ambalajli abur cubur

Bunlari bence ideal kiloya ulasana kadar yemeyelim.

Carsambadan sonra karbon alimida olmasin ekmek ve bulgur pilavi disinda(makarna,simit,pirinc pilavi asiri ekmek ) tuketilmesin.

Detoks sulari hazirlayalim kizlar
-salatalik,limon,tarcin ve nane aksamdan hazirlayalim yarin iceriz.
Kizlar ben cipsini bal kabagindan yapiyorum firinda :KK66: guzel kurallar kuzum ama benim persembe nisasta gunum ama cuma gunu saf geciriyorum kesinlkle dengeliyorum dukan ekspres dengeliyor balimmm :KK66:
Kuzum bide ben oldum olasi serbetli tatlıyı sevmem kizartmayida firinda yapip yiyelim tmmdir bu is ben hayatimdan pirc pilavini cikardim kuzum :KK66: detoks cok önemli cumartesi detoks yapablrz pazar tarti gunune arinmis oluruz

Kizlar ben cipsini bal kabagindan yapiyorum firinda :KK66: guzel kurallar kuzum ama benim persembe nisasta gunum ama cuma gunu saf geciriyorum kesinlkle dengeliyorum dukan ekspres dengeliyor balimmm :KK66:
Kuzum bide ben oldum olasi serbetli tatlıyı sevmem kizartmayida firinda yapip yiyelim tmmdir bu is ben hayatimdan pirc pilavini cikardim kuzum :KK66: detoks cok önemli cumartesi detoks yapablrz pazar tarti gunune arinmis oluruz
Canim patatesi de carsambadan sonra yemeyelim firinlanmis bile olsa,ama senin nisasta gununse arti olmamak ve dengelemek sartiyla olabilir.
Detoks suyu hergun icilebilir canim,senin detoks dedigin farkli oluyo,mesela tum gun lahana yiyorsun ya da patates,lapa vs

Back
X