Gecmis olsun tatlimSelam
Uzun bir gece geçirdim,migrenim bi türlü geçmedi. Sabah kalktım,hala ağrıyor başım. Ev ahalisine kahvaltı hazırladım tekrar yattım,şimdi daha iyiyim çok şükür
Sabah yine de aç karnına kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 lt kadar limonlu su içtim,dün geceden de suya incir atmıştım,onun suyunu içtim
Şimdi kahvaltı yapıyorum
Yumurta
Lor
Domates
Hepsinin üzerine boooolca pulbiber attım,öyle yiyorum ama sporu nasıl yapıcam bilmiyorum;yürürken beynim sallanıyor sanki
Gunaydin herkese. Bugun 500 gr fazla ciktim kacamak yapmadigim halde
ya çok güzel hazırlamıştim. Burada sıra bozuldumasalım. : 92.9 ****92----------- -900
selen21. :89.5. **** 89.5--------- -000
gevherbanu. :90.2.**** 88.3--------- -1.900
mirayhanim. :85.8. **** 81.9--------- -3.900
sincerelyesra. :83. **** 82.2--------- -800
kez23. :80.9.**** 80.5--------- -400
masal3487. :68.4.**** 66.4--------- -2.000
suveybe13. :73. **** 66.3--------- -6.700
kakaovanilya. :68. **** 65.6--------- -2.400
LoReLaiii. :55. **** 53.7--------- -1.300
olsun canım yine de kimin ne verdiği gayet açık, iyi olmuş benceya çok güzel hazırlamıştim. Burada sıra bozuldu
İnşallah benim de 6 ları kutlar mıyız :)))Bence obur hafta senin 7leri benimde 8leri kutlariz iNŞALLAH :)
benim güncel kilom 81.7, sanırım daha tablo yenilenmemişya çok güzel hazırlamıştim. Burada sıra bozuldu
Eline sağlık Cnm güzel olmuş buaradaya çok güzel hazırlamıştim. Burada sıra bozuldu
Ay Allahım ya spor salonuna erkekler neden bu kadar karşı. Ben de eşimi cok zOr ikna ettim 1 hafta her gün basının etini yedim. En sonunda sadece bayanların oldugu salon araştırdı kendisi seçti. Benim de beğendiğim yerdi hemen tamam dedim tabi :)) yoksa baska türlü ikna edemedim. Eğilip kalkıyosun yok oran buran acılcak fotograf çekerler dikkat et. Ay bazen bayıyolar cidden. Ama haksız da degil tabi. Napalım orta yolu buluyoz böyle böyle. Siz de insallah bulursunuz ortayı :)kızlar az önce erkek arkadaşımla tartıştım, 3-4 kilo daha verince macfite yazılacağımı söyledim yazılamazsın millet asılır orda sana dedi. macfitteki tek kadın ben olucam sanki de bütün erkek üyeler bana asılacak hey allahım ya. hiç böyle geri kafalı biri değildir normalde, gece arkadaşlarımla çıkarım içerim falan hiç karışmaz o tarz şeylere ama spor salonu olayına taktı, onunla başka bir spor salonuna yazılacakmışım yoksa gidemezmişim. onu dinleyecek halim yok tabii ki, istediğimi yaparım ama bu durum beni tedirgin etti ileriyi düşününce. evlilik ve çocuk için çok ısrarcı zaten, daha ilk ayımızda evlenelim demeye başlamıştı, şu an üçüncü ayımız, bunaltıyor beni bazen. bu konudaki aşırı kıskançlığı beni tedirgin etti açıkçası. sizce de abartmamış mı? o kadar sinir oldum ki şu an internetten inadına macfite üye olasım geldi :))
macfit fiyat olarak uygun diye kız düşürmek için geliyor çoğu erkek oraya diyor :) ben fiyat için değil aylık üyelik şansı var ve evime daha yakın diye oraya gidecektim çünkü daha önce 1 yıllık peşin verip gitmediğim olmuştu, parayı çöpe atmamış olurum dedim aylık ödersem. ama o hillside diye bir spor salonu var, illa oraya yazılıcaz diyor. yıllık üyelik şart, 2500 dolar civarı. çok gereksiz bence. düzenli spor yapan, spor aşığı insanlar olsak verilir de ben hayatımda spor salonuna uğramamış biriyim :) o da ayda 1 ya da 2 kere gider. şimdi 5000 dolar verecek boşu boşuna. keyfi bilir napiyim, polemiğe girmiyorum artık bu konuda onunla.ikiniz beraber macfite yazılın, niye illa başka salon ki
bakan eden oluyo tabii canım o konuda haklılar aslında ama bir de semtten semte değişen bir durum bu. ben bebekte oturuyorum mesela, burada neredeyse çıplak geziyor insanlar, bir allahın kulu da dönüp bakmıyor. o yüzden sinirlendim milletin işi gücü yok bana mı bakacak diyeAy Allahım ya spor salonuna erkekler neden bu kadar karşı. Ben de eşimi cok zOr ikna ettim 1 hafta her gün basının etini yedim. En sonunda sadece bayanların oldugu salon araştırdı kendisi seçti. Benim de beğendiğim yerdi hemen tamam dedim tabi :)) yoksa baska türlü ikna edemedim. Eğilip kalkıyosun yok oran buran acılcak fotograf çekerler dikkat et. Ay bazen bayıyolar cidden. Ama haksız da degil tabi. Napalım orta yolu buluyoz böyle böyle. Siz de insallah bulursunuz ortayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?