Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Gecmis olsun tatlim

Dünkü bildirimim
kahvaltı peynir, çeyrek avakado, haşlanmış yumurta, 1 peynirli poğaça(ev yapımı)
öğle ızgara tavuk göğsü, bezelye yemeği, yoğurt
akşam levrek, salata
ara 3 ceviz, 10 kuru üzüm, chia puding
Gunaydin herkese. Bugun 500 gr fazla ciktim kacamak yapmadigim halde

Üzülme verirsin, ödem falan vardır

masalım. : 92.9 ****92----------- -900
selen21. :89.5. **** 89.5--------- -000
gevherbanu. :90.2.**** 88.3--------- -1.900
mirayhanim. :85.8. **** 81.9--------- -3.900
sincerelyesra. :83. **** 82.2--------- -800
kez23. :80.9.**** 80.5--------- -400
masal3487. :68.4.**** 66.4--------- -2.000
suveybe13. :73. **** 66.3--------- -6.700
kakaovanilya. :68. **** 65.6--------- -2.400
LoReLaiii. :55. **** 53.7--------- -1.300

ya çok güzel hazırlamıştim. Burada sıra bozuldu

ilk 9 nisanda yazmışım bu başlığa, neredeyse 1 ay olcak vere vere 2.4 kg vermişim her ay başında ne kadar verdiğimizi de mi hesaplasak acaba. dünkü kilolarımızı tarihleriyle not edip 30 mayısta farka bakabiliriz. 9 mayısa kadar 1.6 kilo verme hedefi koydum kendime, ayda 4 kilo vermiş olmam lazım

Ay Allahım ya spor salonuna erkekler neden bu kadar karşı. Ben de eşimi cok zOr ikna ettim 1 hafta her gün basının etini yedim. En sonunda sadece bayanların oldugu salon araştırdı kendisi seçti. Benim de beğendiğim yerdi hemen tamam dedim tabi :)) yoksa baska türlü ikna edemedim. Eğilip kalkıyosun yok oran buran acılcak fotograf çekerler dikkat et. Ay bazen bayıyolar cidden. Ama haksız da degil tabi. Napalım orta yolu buluyoz böyle böyle. Siz de insallah bulursunuz ortayı :)

Son düzenleme:
bir de insanlar akıllarında çok spor yoksa, eğer spora çok gitmek istemiyorsa, beraber yazılırsanız, ikinizin üyeliğiniz de boşa gidebilir, macfit te bilkentcenter renewa falan gbi pahalı bir salon sanırım, insanın canını acıtır boşa giderse, ben yıllık üyeliklerden o yüzden korkuyorum, doğrusu

ikiniz beraber macfite yazılın, niye illa başka salon ki
macfit fiyat olarak uygun diye kız düşürmek için geliyor çoğu erkek oraya diyor :) ben fiyat için değil aylık üyelik şansı var ve evime daha yakın diye oraya gidecektim çünkü daha önce 1 yıllık peşin verip gitmediğim olmuştu, parayı çöpe atmamış olurum dedim aylık ödersem. ama o hillside diye bir spor salonu var, illa oraya yazılıcaz diyor. yıllık üyelik şart, 2500 dolar civarı. çok gereksiz bence. düzenli spor yapan, spor aşığı insanlar olsak verilir de ben hayatımda spor salonuna uğramamış biriyim :) o da ayda 1 ya da 2 kere gider. şimdi 5000 dolar verecek boşu boşuna. keyfi bilir napiyim, polemiğe girmiyorum artık bu konuda onunla.

bakan eden oluyo tabii canım o konuda haklılar aslında ama bir de semtten semte değişen bir durum bu. ben bebekte oturuyorum mesela, burada neredeyse çıplak geziyor insanlar, bir allahın kulu da dönüp bakmıyor. o yüzden sinirlendim milletin işi gücü yok bana mı bakacak diye

Merhabalar :) kızlar nasılsınız dun giremedim bağımlılık yaptınız ya ben çok sevdim bu işi. Ruyamda kilo almıştım şok geçiriyordum. Burda da kızanlar vardı bana gruptan cıkarcaz diye. Cok etkilenmisim sanırım kurallardan falan :))) atmayın benii nolur :))) kabusum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…