• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Sabah 8.30 gibi 8 10 adet kabak çekirdeği. Eşimi gönderirken gözüme çarptı sabah sabah.
Kahvaltım 13.00 gibi 1 kase yarım yağlı süt ve kırmızı meyveli special k.
Dün ben de piknikteydim. 23.00 e dogru evdeydik. Dün Aksam menüm:
17.30 gibi mangal da 5 6 köfte 2 dilim kadar pide. Kepek ekmeğimi unutmuşum ekmeksiz yiyince hemen acıkıyorum ondan yedim. Keşke yemeseydim dedim sonradan ama çok geçti.
Bi parmak sucuk
4 kasık kadar patlıcan salatası 2 mantar
1 bardak gazoz :KK43:
1 kase tavuk gögsü (tatlı)
Aksam 8 den sonraydı sanırım biraz karpuz. Glisemik indeksi yüksekmiş pko ya iyi gelmiyormuş öğrendim bu arada. Bundan sonra cok az yicem.
Tabii top falan da oynadık hareketsiz kalmadım.

Merhabalar :) kızlar nasılsınız dun giremedim bağımlılık yaptınız ya ben çok sevdim bu işi. Ruyamda kilo almıştım şok geçiriyordum. Burda da kızanlar vardı bana gruptan cıkarcaz diye. Cok etkilenmisim sanırım kurallardan falan :))) atmayın benii nolur :))) kabusum oldu.
Kabusun olmuşuz :-)

Karpuzun glisemik indeks değeri portakal, elma gibi diğer meyvelerden yüksek görünse de yanında (peynir gibi) protein içeren bir besin ile birlikte yenildiği için kan şekerini tek başına yenildiği kadar fazla yükseltmemektedir.
Buna sevindim karpuzu çok seviyorum çünkü.

Sabah 8.30 gibi 8 10 adet kabak çekirdeği. Eşimi gönderirken gözüme çarptı sabah sabah.
17.30 gibi mangal da 5 6 köfte 2 dilim kadar pide. Kepek ekmeğimi unutmuşum ekmeksiz yiyince hemen acıkıyorum ondan yedim. Keşke yemeseydim dedim sonradan ama çok geçti.
Bi parmak sucuk
Aksam 8 den sonraydı sanırım biraz karpuz. Glisemik indeksi yüksekmiş pko ya iyi gelmiyormuş öğrendim bu arada. Bundan sonra cok az yicem.
Gazoz ve tavuk göğsü olmamış Cnm çünkü ekmek de yemissin

macfit fiyat olarak uygun diye kız düşürmek için geliyor çoğu erkek oraya diyor :) ben fiyat için değil aylık üyelik şansı var ve evime daha yakın diye oraya gidecektim çünkü daha önce 1 yıllık peşin verip gitmediğim olmuştu, parayı çöpe atmamış olurum dedim aylık ödersem. ama o hillside diye bir spor salonu var, illa oraya yazılıcaz diyor. yıllık üyelik şart, 2500 dolar civarı. çok gereksiz bence. düzenli spor yapan, spor aşığı insanlar olsak verilir de ben hayatımda spor salonuna uğramamış biriyim :) o da ayda 1 ya da 2 kere gider. şimdi 5000 dolar verecek boşu boşuna. keyfi bilir napiyim, polemiğe girmiyorum artık bu konuda onunla.
Hayallah yanlış anlaşılma olmuş, napıyor bu kız diye düşündüm birden :)
spor salonlarının pilates step gibi programları oluyor, düzenli spora başlamamış biri için, zamanı belli sporları takip etmek, hep spor salonuna iradeyle gitmekten daha kolay yapılabiliyor, sevgilin de böyle programlara laf edemez heralde, ama tabi sen herhalde 3 aylık sevgilinin bu yapılamaz diye ayak diremesine bozuldun, doğru hele dur bi bismillah.

Bi parmak sucuk
Dun cogumuzun piknik gunuymus ne guzel:)
Menun de gereksiz olan gazoz ve tavuk gogsu,pazar bir kacamak hakkimiz var ama sen iki kacamak yapmissin hem gazoz hem tavuk gogsu olmamis kuzu:(

birazdan iki kabak ve iki brüksel lahanası haşlama ve bol yoğurt yicem. 1 bardak zero içsem olur mu, çok canım çekti :))

Karpuzun glisemik indeks değeri portakal, elma gibi diğer meyvelerden yüksek görünse de yanında (peynir gibi) protein içeren bir besin ile birlikte yenildiği için kan şekerini tek başına yenildiği kadar fazla yükseltmemektedir.
Buna sevindim karpuzu çok seviyorum çünkü.
Bildigim kadariyla karpuzu peynirle yemek sumnetmis peygamber efendimiz o sekilde yermis,demekki bundan:)

macfit fiyat olarak uygun diye kız düşürmek için geliyor çoğu erkek oraya diyor :) ben fiyat için değil aylık üyelik şansı var ve evime daha yakın diye oraya gidecektim çünkü daha önce 1 yıllık peşin verip gitmediğim olmuştu, parayı çöpe atmamış olurum dedim aylık ödersem. ama o hillside diye bir spor salonu var, illa oraya yazılıcaz diyor. yıllık üyelik şart, 2500 dolar civarı. çok gereksiz bence. düzenli spor yapan, spor aşığı insanlar olsak verilir de ben hayatımda spor salonuna uğramamış biriyim :) o da ayda 1 ya da 2 kere gider. şimdi 5000 dolar verecek boşu boşuna. keyfi bilir napiyim, polemiğe girmiyorum artık bu konuda onunla.
Ayy tam ben ve kocamlik bir yer biz ikimizde spor yapmaya bayiliyoruz,esim benden de beter,ama bulundugumuz yerde spor salonu yok malesef:(
Beraber gidin o kadar para veriyorsunuz madem duzenli giderseniz aliskanlik yapabilir:)

Ayy tam ben ve kocamlik bir yer biz ikimizde spor yapmaya bayiliyoruz,esim benden de beter,ama bulundugumuz yerde spor salonu yok malesef:KK43:
Beraber gidin o kadar para veriyorsunuz madem duzenli giderseniz aliskanlik yapabilir:)
Ici falan da cok guzel canim, belki yeni spor kiyafetleri falan alinca gaza gelirim :)) daha ne kadar elazigda kalacaksiniz?

Suveybe13 Suveybe13 evet çok güzel vermişsin canım, ne kadar zamanda verdin 6 kiloyu
3 nisanda başladım 3 mayısta 65 i görmek istiyorum canım:dua:
8 martta başladığım diyette kaçamak yaparak 30 martta sadece 2 kilo vermiştim o iki kiloyu da 2 günde geri aldım
o yüzden şimdi kaçamak yapmamaya çalışıyorum hızlı vermek motivasyonumu yüksek tutuyor

Suveybe13 Suveybe13 evet çok güzel vermişsin canım, ne kadar zamanda verdin 6 kiloyu
3 nisanda başladım 3 mayısta 65 i görmek istiyorum canım:dua:
8 martta başladığım diyette kaçamak yaparak 30 martta sadece 2 kilo vermiştim o iki kiloyu da 2 günde geri aldım
o yüzden şimdi kaçamak yapmamaya çalışıyorum hızlı vermek motivasyonumu yüksek tutuyor
Eline sağlık Cnm güzel olmuş buarada Suveybe13 Suveybe13 erimissin resmen her hafta veriosun maşallah da böyle toplu görünce.nasıl farkediomu insanlar
evet canım zaten kıyafetlerim bol gelmeye başladı

Back
X