Sünnet olduğunu biliyordum. Demek ki zaten sünnetleri yerine getirebilsek daha ne ki. Az yemek doymadan kalkmak vsvs. :)Bildigim kadariyla karpuzu peynirle yemek sumnetmis peygamber efendimiz o sekilde yermis,demekki bundan:)
Supersin valla 1 ayda harikalar yaratmissin3 nisanda başladım 3 mayısta 65 i görmek istiyorum canım
8 martta başladığım diyette kaçamak yaparak 30 martta sadece 2 kilo vermiştim o iki kiloyu da 2 günde geri aldım
o yüzden şimdi kaçamak yapmamaya çalışıyorum hızlı vermek motivasyonumu yüksek tutuyor
inşallah canım hep beraber başarıcazSupersin valla 1 ayda harikalar yaratmissin
canım hiç karatayı denedin mi
canım sünnette yemek günde 2 öğün mesela sabah akşamSünnet olduğunu biliyordum. Demek ki zaten sünnetleri yerine getirebilsek daha ne ki. Az yemek doymadan kalkmak vsvs. :)
Hayırcanım hiç karatayı denedin mi
Araştırayım birazcanım sünnette yemek günde 2 öğün mesela sabah akşam
karatay da 2 öğün bende karatay yapıyorum çok faydasını görüyorum
Aynen katılıyorum,ben şekeri kestikten sonra kendimi çok daha iyi hissettiğini farkettim.canim da cekmio artık ama bı başlasam devamı gelirkızlar geçen sene 3 ay karatay yaptım güzelde kilo verdim
ondan sonra ne zaman tatlı birşey yesem miğdem ağrıdı
miğdem tepki veriyordu yani ama ben vazgeçmedim tabi bir süre sonra alıştı tepki vermedi
aslında bu şekerler vücuda zarar veriyor ama biz bunu hissetmiyoruz
Canım seni göremedim listede herald. senin başlangıç ve güncel kaç şöyle de seni de yazayım listeyeSabah 8.30 gibi 8 10 adet kabak çekirdeği. Eşimi gönderirken gözüme çarptı sabah sabah.
Kahvaltım 13.00 gibi 1 kase yarım yağlı süt ve kırmızı meyveli special k.
Dün ben de piknikteydim. 23.00 e dogru evdeydik. Dün Aksam menüm:
17.30 gibi mangal da 5 6 köfte 2 dilim kadar pide. Kepek ekmeğimi unutmuşum ekmeksiz yiyince hemen acıkıyorum ondan yedim. Keşke yemeseydim dedim sonradan ama çok geçti.
Bi parmak sucuk
4 kasık kadar patlıcan salatası 2 mantar
1 bardak gazoz
1 kase tavuk gögsü (tatlı)
Aksam 8 den sonraydı sanırım biraz karpuz. Glisemik indeksi yüksekmiş pko ya iyi gelmiyormuş öğrendim bu arada. Bundan sonra cok az yicem.
Tabii top falan da oynadık hareketsiz kalmadım.
Canim ben onu hic basaramadim,sabah sekizden kahvalti yaptigim icin zor oluyor,ama yarin deniycem bakalim dayanabilecek miyim.canım sünnette yemek günde 2 öğün mesela sabah akşam
karatay da 2 öğün bende karatay yapıyorum çok faydasını görüyorum
canım seni de tekrar uğraştırdım ya :)masalım. : 92.9 ****92----------- -900
selen21. :89.5. **** 89.5--------- -000
gevherbanu. :90.2.**** 88.3--------- -1.900
mirayhanim. :85.8. **** 81.9--------- -3.900
sincerelyesra. :83. **** 81.7--------- 1.300
kez23. :80.9.**** 80.5--------- -400
masal3487. :68.4.**** 66.4--------- -2.000
suveybe13. :73. **** 66.3--------- -6.700
kakaovanilya. :68. **** 65.6--------- -2.400
LoReLaiii. :55. **** 53.7--------- -1.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?