Bravo , sen hep böyle küçük kacamaklar yap sonra telafi etKizlar bugun benden beklenmeyecek bir cilginlik yaptim ve 90 dk yurudum1 tane petibor biskuvi ve 1 bardak zero kacamak yapmistim ogle yemeginden sonra, gerci 20 kalori falandir ama ben yine de pismanlik duydum ve gaza geldim :))
Ben profile yazdım önceden görünüyordu ama simdi görünmüyor sanırım üye yazıyor sadece durumumda.Canım seni göremedim listede herald. senin başlangıç ve güncel kaç şöyle de seni de yazayım listeye
Cnm kişisel bilgilerinde avatarin altında özel başlık kısmına yaziliomus, ben de kızlardan ogrendimBen profile yazdım önceden görünüyordu ama simdi görünmüyor sanırım üye yazıyor sadece durumumda.
Başlangıç 72.100 suan 70.700 en son cuma akşamı tartılmıstım. Tartımı başkasına vermistim o yüzden orda aksam tartıldım :)
Bugun siparis verdim gelir 1 2 gune. Yine bildiririm.
canım aslında sütlü kahve ayran leptini bozuyor ama yemek yemekten iyidirCanim ben onu hic basaramadim,sabah sekizden kahvalti yaptigim icin zor oluyor,ama yarin deniycem bakalim dayanabilecek miyim.
Tek kelimeyle harikasinKizlar bugun benden beklenmeyecek bir cilginlik yaptim ve 90 dk yurudum1 tane petibor biskuvi ve 1 bardak zero kacamak yapmistim ogle yemeginden sonra, gerci 20 kalori falandir ama ben yine de pismanlik duydum ve gaza geldim :))
Tatlim sekersiz turk kahvesi ve ayran leptini bozmuyor saniyordum ben bi arastirayim.canım aslında sütlü kahve ayran leptini bozuyor ama yemek yemekten iyidir
günde bir kere yemek yemek yeterli daha fazlası iyi değil
Şekersiz Türk kahvesi bozmaz canım benim dediğim sütlü ama ayran bozarTatlim sekersiz turk kahvesi ve ayran leptini bozmuyor saniyordum ben bi arastirayim.
Bundan sonra ogleleri sadece bir kase yagurt yemeyi dusunuyrum bakalim nasil dayanabilecek miyim.
Hiç birşey olmaz canım mercimek köftesi iyidirMenum sabah 4 kasik lor,6 yesil zeytin,bir tereyaginda yum,roka,cay.
Aksam:18.00 alti tane mercimek koftesi boll yesillik.
Kizlar cok sisirdi kofte beniama esim isteyince kiramadim.
Zararli degil ama siskinlik yapiyor bende Allahtan miktarini cok abartmadim.Hiç birşey olmaz canım mercimek köftesi iyidir
reglin yakın mı canım ondan olabilirDunden beri bir siskinligim var sebebini anlamadim evde kaynatacak ot tarZi bir seyim de yok yesil cay var sallama ondan iciyorum simdi gobegim sis resmen
Yok canim daha var o yuzden anlamadim niye oldugunureglin yakın mı canım ondan olabilir
Teşekkür ederim baya uğraşmıstım yapmak için :) sayende hemen oldu.Cnm kişisel bilgilerinde avatarin altında özel başlık kısmına yaziliomus, ben de kızlardan ogrendim
Bişey değil Cnm :))Teşekkür ederim baya uğraşmıstım yapmak için :) sayende hemen oldu.
Hadi bakalim, umarim yaparsin.Kızlar günaydın bugün erkenciyim.bu hafta hedefim pazara kadar 52.5 olmak o yüzden daha sıkı tutcam,persembe 53 olmam lazım.KAhvaltim 1 yk lor,1dilim ekmek, 1 kase sebze çorbası, öğlene 1 tabak zy barbunya götürcem ise , akşam 2 kase sebze çorbası, yeşil salata ve muz spor öncesi muz iyi oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?