Oo süper gayet güzel cnm,menü de güzel ama hem sabah hem akşam protein yapma çok olur :))Hadi bakalim, umarim yaparsin.
Gunaydinlar, azminiz bol olsun.
dunku bildirim
kahvalti 1 dilim ekmek, yarim avakado, 1 haslama yumurta
ogle levrek, salata
aksam hindi, salata, yogurt, bir dilim ekmek
ara chia puding, 2 hurma, 3 ceviz, 15 kuru uzum, yogurt, 3 cilek
Bugun eksiyle uyandim, tahminimden hizli veriyorum simdilik, ama herhalde diyetin basinda normal.
Yuruyus iyice aliskanlik olmaya basladi, he gun yurumeye calisiyorum.
Nie bıraktım Cnm ne kadar olmuştu baslayaliKızlar günaydın. bugün itibarı ile diyetisyeni bıraktım. Olmuyor o0yani uyamiyorum. boş yere 300 lira verdim. Malesef. neyse sizinle bu işi iyi yürüteceğime inanıyorum. İnşallah olacak bu sefer. Bu arada sabah okula geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım. okulda simit ayranla yaptım. Bugün spor yapmak şart oldu. Leslie 2 yapmayı düşünüyorum.
Bir ayi geçti canım.Nie bıraktım Cnm ne kadar olmuştu baslayali
her yontem herkse gore olmadigi gibi, herhangi bir metodun ise yaramasi o zamanki motivasyonla ilgili oluyor. Demek diyetisyene gitmek seni motive etmemis canim, bir de boyle dene, umarim bu sefer ise yarar, hep beraber veririz kilolariYa bir aydır hiç kilo veremedim. Diyetin dışına çıkınca kendimi aşıyordüm . o yüzden önceden zayıfladığım gibi yapacağım bakalım nasıl olacak
Bravo, benim de arkadas dun karsima gecti catir catir yedi pia keki, bir tane elimi uzatip almadim.Selamlar herkese
Misafirim vardi kahvaltiya,pogacalar,omletler,mantar kavurmalari ooooohhhhh
Ama ben sadece yumurta salatasi yedim. Aferin bana
Canım bu çok iyi ya. aslında kilonuzu görüntüleyin diye bir program var . o da grafik çıkartıyor.her yontem herkse gore olmadigi gibi, herhangi bir metodun ise yaramasi o zamanki motivasyonla ilgili oluyor. Demek diyetisyene gitmek seni motive etmemis canim, bir de boyle dene, umarim bu sefer ise yarar, hep beraber veririz kilolari
Benim gecen kilo vermemden kilo grafigimi buldum, basta hizli gidiyor da kilo azaldikca, kilo vermek zorlasiyor, bir 74-76 da kilo bariyerim vardi, o baya zorladiydi
Ben seviyorum boyle grafikle takip etmeyi, uzun yolculugunu bir kalemde goruyorsun, ilerledikce daha motive edici oluyorCanım bu çok iyi ya. aslında kilonuzu görüntüleyin diye bir program var . o da grafik çıkartıyor.
Canim sen kahvaltini saat kacta yapiyorsun?kızlar sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen birşey yemeyi düşünmüyorum
spor yok bugün
yarına yetiştirilecek işlerim var o yüzden bugün yazamayabilirim çok
Altın başak ne canımSabah 2 kk lor, 1 haslanmis yumurta, salatalik, domates, nescafe
Ogle brokoli, yogurt, salatalik, marul, 1 haslanmis yumurta, 5 tane altinbasak, nescafe
Diyet biskuvi canim. Ekmek sevmiyorum pek ben, onun yerine arada bunu yiyorum biraz daha tok hissetmek icinAltın başak ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?