Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben oglene tekrardan kalan yumurta salatasindan yedim,sabah canim pek istememisti. Caya devam
Bu ara bagirsaklarim cok rahat calismiyor gibi. Suya incir koyup bekleteyim,iyi gelir inşallah
Bende de iki gundur bi siskinlik var, evde de hicbir sey yok bu tarz bir sey icin cunku hic bagirsakla ilgili bir sorun yasamam normalde ama iki gundur tam randimanli calismiyor gibi :)) Ne alsam acaba

Bende de iki gundur bi siskinlik var, evde de hicbir sey yok bu tarz bir sey icin cunku hic bagirsakla ilgili bir sorun yasamam normalde ama iki gundur tam randimanli calismiyor gibi :)) Ne alsam acaba
Bende de var, 1 bucuk yasinda yegenim var o da oyleymis, bir salgin var ya bakalim
Yoga da yardim ediyor, ben cocuk pozuyla twistleri yapiyorum, bagirsak problemi yasadigimda.

Hareketlere burdan bakabilirsin
http://www.healthline.com/health/fitness-exercise/yoga-for-constipation#8

Son düzenleme:
bu hareketleri cok tekrarlamiyorum, hareketin icinde uzunca zaman kaliyosun yalniz.
Ama rahatlik veriyor zaten, istersen bir kac kere yapabilirsin.

Kayısı kurusu varsa o da işe yarıyor ama bende şuan yok. Onun yerine inciri suya koyup bekletiyırum. Önce suyunu içip sonra da incirini yiyorum
Yarın rahatlarım diye umuyorum,çünkü bugün sadece yeşil salata tarzı yedim
Şimdi de yeşil çay zamanı...

Ispanak kavurma bende müthiş ise yario

Ogle menüm
Ton baligi yagi azaltilmiş.bir dilim peynirli börek.
Ara.bir bardak süt,4 hurma
Akşamda bir dilin peynirli börek.evet borek olayi biraz fazla kacti.yemek yapmayinca boyle oldu.
Spor yok malesef.
Kizlar bagirsaklari çaliştirmak için.incir kuru kayisi sabah ac karnina ,yaninda bir bardak ilik su cok iyi etki ediyor.

Canim hadi gecen hafta koydeydin olumsuz bir yorum yapmadik menulerine, iki dilim borek olmamis gulum,yemek olmamasi bahane degil ip atlama cezamiz vardi ama sen normal sporunu da yapmamissin

Ben geldim
5 mil bitti,çok güzel ter attım çok şükür
Eşim bugün eve hiç uğramadı ve benim diyetim iyi gibiydi hamd olsun bugün
Saat 5-6 civarı küçük bir parça bitter yedim sadece
Yeşil çay 1 fincan daha içerim inşallah

kahvalti 1 dilim ekmek, sahanda yumurta, chia puding, 3 ceviz, 3 cilek, ceyrek avakado
oglen tavuk izgara, zeytinyagli kereviz, 1 cig kofte, 1 elma
aksam pirasa yemegi, yogurt
ara sutlu kahve, 3 gun kurusu, zerdecalli tarcinli yogurt

kahvaltinin kalorisini bu kadar cok tutmayacagim bir daha, onlari arada yesem daha iyi olacak. bugun verimim cok yuksek degildi. O yuzden dinlenme gunu ilan ettim. yurume kalorisi de dusmeyince aksama da az kalori hakki kaldi tabi.

15 dk yürüyüş, 25 dk koşu,15 dk esneme.spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum,bu hafta spor kuralimizdi hadi kızlar kaldırın totolari yarım saat bile yeter bı kalkmaya bakar.

Nasip olursa haftada 4 gün 5 miles,3 gün 3miles+slim in 6 yapmayı planlıyorum...
2 fincan yeşil çayımı da içtim oooohhhh
Walla ben de yaptıktan sonra vicdanen bı rahatliorum, ev kalabalık bu ara pilates yapamiorum ona üzülüyorum. Güzel plan Cnm ama 1 gün kas dinlendirmek iyi oluomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…