Okula gittiğim zamanlar 7:30Canim sen kahvaltini saat kacta yapiyorsun?
Ben çok mu hırs ediyırum bilmem kiWalla ben de yaptıktan sonra vicdanen bı rahatliorum, ev kalabalık bu ara pilates yapamiorum ona üzülüyorum. Güzel plan Cnm ama 1 gün kas dinlendirmek iyi oluomus
Haklisin yarin karbonhidrati daha sinirli tutacam .sporda yapamadim işten gelir gelmez benim ufaklikla oglen parkta bir saat oyalaninca pilim bitti o sicakta.ama tabi bunlar mazeret olmamaliCanim hadi gecen hafta koydeydin olumsuz bir yorum yapmadik menulerine, iki dilim borek olmamis gulum,yemek olmamasi bahane degil ip atlama cezamiz vardi ama sen normal sporunu da yapmamissin
Gunaydın canımGunaydinlar, enerjininiz bol olsun bayanlar
Yogurt yag yakmaya yardimci besin diye biliyorum,, yagurt kuru nasil yapili tam bilmiyorum
Anladım canımGünaydın kızlar, bugün çarşamba ara tartidan önce bol spor ve güzel menüler lazım bize.en az -500 görelim ki pazara 1 kilo civarı gitsin.bu da zor değil işimizi gücümüzü ayarlayip spor yapalım.benim bugün misafirlerim gitti hem koşu hem de plates yapcam.kahvaltim 2 has.yumurta,1 yk lor peyniri, 1dilim ekmek,2 kuru kayisi.canim ben yatmadan önce bişey yememeye çalışıyorum ondan hiç uygulamadim yoğurt kurunu,yağ yaktığını soyluolar ama ben genel olarak besinle yağ yakıldığında pek inanmıyorum.yag yakımınin glikojen depolarıbosalmisken yapılan sporla alakalı olduğunu ve eksik alınan kaloriyle olduğunu düşünüyorum.ama tabi uzman deiliz biz, yapan arkadaşlar fayda gormus olabilir
Canım günaydın. Benim diyetisyen kesin yap hastalarımdan bir yaptığı hafta 1 kg yapmadığı hafta 300 vermişti dedi.Gunaydın canım
Gece yatmadan yarım saat önce 3 kşk yoğurt,1 kşk pulbiber,yarın limon karıştırılıp yeniyor
Aynı kür zencefil zerdeçalla da yapılıyor
Canim ben denemedim ama deneyip guzel sonuc alanlar var,sen hangi kuru deneyeceksin?yogurt,pul biber,limon mu?yogurt,zerdefal,zencefil,tarcin mi?Selam
Kahvaltımı erken yapıyorum bugün;yumurta haşladım,domates,3 siyah zeytin
Kahvaltı öncesi incir ve suyunu içtim
Yoğurt kürüyle ilgili fikirlerinizi bekliyorum
Canım günaydın. Benim diyetisyen kesin yap hastalarımdan bir yaptığı hafta 1 kg yapmadığı hafta 300 vermişti dedi.
Zerdeçallı olan haftada iki gece,öteki günlükCanim ben denemedim ama deneyip guzel sonuc alanlar var,sen hangi kuru deneyeceksin?yogurt,pul biber,limon mu?yogurt,zerdefal,zencefil,tarcin mi?
yogurt kurunu bu sekilde yapanlar mide agrisi ve yanmasindan sikayet etmisler, ama yaparken dikkat miden agrirsa falan birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?