• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canım ben instagramdan yemek fotolarina ve videolarindaki bakarak nefsimi doyuruorum.hergun istisnasız baklava üzerine dökülen şerbetler mi dersin,kuzu etlerini,pastalar mı neler neler izliyorum ama sadece izliyorum yemiş gibi oluorum walla.bence geçici bı süreçtir o herkesten duyuyorum benzer şeyleri kolay değil zaten kendini mutluetcek biseylere vakit ayırmaya calis terapi gibi
Bebegim için tutuyorum kendimi baska türlü Zaten dayanamazdım herhalde bu sıkıntıya. Allah büyük şükür ki inancımız var yoksa nasıl olurdu.Buna da şükür napalım hayırlısını versin Rabbm. Bi de üzüntümü eşime çaktırmamaya calısıyorum bu da sıkıntı üstümde. Mutluyum bebek isteği dışında :KK43: Hic de yalnız kalmıyorum aslında. Ama Bi kac gündür evdeydim cıkmadm balkona bile. Kapattım kendımı eve. Yarın spora devam en azından giden kilolar var. Bu mutlu ediyo beni teşekkür ederim desteğin için.

Bebegim için tutuyorum kendimi baska türlü Zaten dayanamazdım herhalde bu sıkıntıya. Allah büyük şükür ki inancımız var yoksa nasıl olurdu.Buna da şükür napalım hayırlısını versin Rabbm. Bi de üzüntümü eşime çaktırmamaya calısıyorum bu da sıkıntı üstümde. Mutluyum bebek isteği dışında :KK43: Hic de yalnız kalmıyorum aslında. Ama Bi kac gündür evdeydim cıkmadm balkona bile. Kapattım kendımı eve. Yarın spora devam en azından giden kilolar var. Bu mutlu ediyo beni teşekkür ederim desteğin için.
Ben 12 senede olmusum, kismetse sizinki de olur insallah.
Annem apandisit olmus, yaslilar senin artik cocugun olur demis, inanmamis annem, ama sonra benle kardesim olmusuz.

Teşekkür ederim inşallah olur olur da o süreci sakin geçirebilmek çok onemli. Napalım istiyosak katlancaz zorluğuna da. İlk hedefim kilo vermek 60 a düşsem ne mutlu bana. bidahaki ay baslicaz tedaviye. Dualarınızda beni de unutmayın.

Teşekkür ederim inşallah olur olur da o süreci sakin geçirebilmek çok onemli. Napalım istiyosak katlancaz zorluğuna da. İlk hedefim kilo vermek 60 a düşsem ne mutlu bana. bidahaki ay baslicaz tedaviye. Dualarınızda beni de unutmayın.
Simdi tedaviler falan iyi ise yariyor, insallah kavusursunuz bir an once bebeginize

Ben 12 senede olmusum, kismetse sizinki de olur insallah.
Annem apandisit olmus, yaslilar senin artik cocugun olur demis, inanmamis annem, ama sonra benle kardesim olmusuz.
Ya bide şunu duyuyorum, insanlar tam umudunu kesio artık olmaz dio şak hamile kalio, o da stres faktorundendir muhtemelen.rahat olmak lazım onunda yolu dagitcaksin kafayı düşünmeye fırsatin kalmicak.

Insallah mutlu haberlerini aliriz canim. Artik tip cok ilerledi, tedaviniz olumlu sonuclanir bence. Kadinin kemik iliginden bile sperm uretiliyormus, erkeklere ihtiyacimiz kalmayacak yakinda :))

Siskinligim iyice siniRimi bozdu, normalde hic boyle sorunlarim olmaz o yuzden tedirgin oldum, belki doktora giderim. Leslie 1 mil yaptim simdi, toplamda 2 mil yapmis oldum bugun.

chemex ben de denemek istiyorum, aeropress ve v60 kullaniyorum arada, ama french press en kolayima gelen
Bende delonghi var, olculeri falan da kayit ettim cekirdekleri sutu ekliyorum kolayima geliyo. Chemex biraz ugrastirici :) balatta bi kahve dukkani var istanbulda, yurtdisindan degisik cekirdekler getiriyor orada uyeligim var benim, eve taze kahve cekirdegi yolluyorlar, istersen cekirdekleri cektirebiliyorsun da. Kahve guzel ya ben tiryakiyim valla :)

Selam
Yarın sabah yoğun bi trafik var bizim evde hem sabah hem öğlen misafirlerim olacak
Evi düzenledim,ön hazırlığımı yaptım
Az önce zerdeçallı kürü denedim,bakalım ne olacak. Zerdeçalı bi dönem ilaç niyetine tüketmiştim ,o zamanda çok zor içmiştim. Şimdi de zor oldu

Bu arada saat 2 de kahvaltım 1 küçük kase mercimek çorbası 2 dilim k. ekmek
İkindi gibi yarım yeşil elma.
Aksam 20.30 bi küçük kase mercimek corba, büyük bi kase salata, 2 dilim k.Ekmek
3 4 çatal fırınlanmış kabak sarımsak yogurt ekledim.
Normalde sarımsaklı yoğurtlu, yağda kızartmasına bayılıyoruz ama bu kez yememe dikkat ettiğimden dolayı az yağ ile fırına verdim kabağı. Hemen hemen kızartma tadı verdi ve daha da hafif oldu.

Siskinligim iyice siniRimi bozdu, normalde hic boyle sorunlarim olmaz o yuzden tedirgin oldum, belki doktora giderim. Leslie 1 mil yaptim simdi, toplamda 2 mil yapmis oldum bugun.
Şişkinlik neden oluyo acaba. Bi detoks var onu denesen mi yarın ben de yapcam bi araştırayım detoksu. Bi miktar su yesil elma veya salatalık, nane, karabiber limon ,cubuk tarçın. bunlarla yapılıyordu hatırladığım kadarıyla. O suyu içiyosun. Yaptıgım zaman yine yazarım faydasını görürüz bence.

markete gidicem eve dönerken, gaz ve şişkinlik için ne alsam kızlar? kuru kayısı almayı düşünüyorum, başka ne alsam sizce? kayısı çayı falan mı alsam bi de?
Canım ben bebeğin gazi için kullanmıştı. Kimyon ve rezene tohumu. 1 liralık al. şişkinliğe çok iyi geliyor. 1 bardak kaynar suya yarımsar çay kaşığı atıp ağzını kapatr demliyorsun. Doktor ümit aktaşin da bir kuru vardı. İnternet den bir bak istersen

5 miles yaptığımı yazmışmıydım,hatırlamıyorum ama saat 11 civarı yaptım çık şükür
Somrasında yeşil elma yedim
Öğle yemeğinde 2 kase buğday çorbası ve birazcık lor yedim
Gücüm yeterse akşama da salata,meyve yada çorbayla devam ederim inşallah
Ya maşallah ben 5 mil yapana kadar canım çıktı. Sabır işi gerçekten bitmek bilmedi. 1 saat 15 dk sürüyor.

Canım kaç yıllık evlisin

Back
X