- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Enemm hemserimsin deseneBen Malatyalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enemm hemserimsin deseneBen Malatyalıyım
E Malatya yenekleri dayanılmaz oluyor biraz hem de ağırEnemm hemserimsin desenebiz de haftasonu Malatyadaydik esiminde benimde ailelerimiz orda:)
Bence almamissindir cunku kahvaltiliklar kilo aldirmaz merak etme.Saolun kizlar.yarin bakacam tartida ne görecem bakalim![]()
Oyle malesef,icli kofte lahmacun olunca dayanamadimE Malatya yenekleri dayanılmaz oluyor biraz hem de ağır
UmarimBence almamissindir cunku kahvaltiliklar kilo aldirmaz merak etme.
80.8 olmuş ne güzel demi 2 hafta da 100 gramBaslangic 80.9 peki guncel?
Bende leslie a ilk başlamakta çok zorlanıyorum. İlk milin sonuna kadar tam bir irade savaşı oluyorYuruyus yapmadim yineyuruyusu bi turlu aliskanlik haline getiremedim ya. Leslie falan asla yapamiyorum illa disari cikmam laZim
![]()
canım benim spor yaptığım yerin arkası komple aynakakaovanilya .!.:Bi de aynada kendimi inceledim biraz ciplakken cok moralim bozuldu. Sanki bu vucut hic sekle girmez, sıkılaşmaz gibi geliyobunalıma girdim akşam akşam :))

Bravoooookızlar an itibari ile sporumu yapmış bulunuyorum
leslie 5 mil yaptım
bugün 3 lt su içtim
Oluyor hem de çok oluyorGunaydin kizlar. Hic kacamak yapmadiginiz halde arti ciktiginiz oluyor mu? Bu sabah +200 ciktim![]()
kisisel gelisim kitabi gibisiniz:) guzel tavsiyeler.Ben bir çizelge yaptım
Hergün o kutucuklara artı koymak iyi geliyor bana. Birini yapınca hadi şunu da yapayım ,o da artı olsun falan diye zorluyorum kendimi