Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Mutlu yillar, son tombik dogum gunun olur umarim :))

Doğum günün kutlu olsun canım.

Kızlar bende dün diyetisyene gittim. Maden suyu diyeti verdi. Gün aşırı bunu yap bakalım dedi.
Sabah 1 maden suyu 1 elma üzerine tarçın ve hindistan cevizi
Ara 2 madem suyu 3 hurma

Elmalar hindistan cevizli ve tarçınlı . Madem suları da asiti alınmış ve yarım limonlu. Biraz garip geldi ama bir de bunu denemek istiyorum

Fazla sporlada mi vucut su tutar?
benim daha onceki grubumda cok gordum.
sporu yaptiginin ertesi gunune cok eksi gormezsin, bazen artisi da olur.
Spor kilo verme etkisini hemen goremeyebilirsin, ama uzun surede cok etkilidir.
Sporun bu etkisi biraz insanin moralini bozabiliyor, o kadar spor yapiyorum, uc gun icinde neden kilo veremedim kaygisina dusuyor insan. ama uzun surede spor yapanlarin hem kilo vermeleri durmuyor, hem toplamda daha cok kilo veriyorlar.
Hem spor insani toparladigindan 3 kilo verince 7 kilo vermis gibi gorunuyorsun.

Diyetisyenler sanirim o yuzden ilk basta cok spor yapmayin diuyorlar, yani benimki oyle demisti, gunde yarim saat yuruyus yeterli demisti baslangic icin.

mesela yoga yapmanin kilo vermeye katkisi yoktur, pilatesin de oyle, okuldaki hocalarimiz hep bunu soylerdi.
Ama cok guzel incelirsiniz diyorlardi.yani kilo vermeden 4 beden incelirsiniz derlerdi, hic yapmamaktan, duzenli piltes yapmaya gecerseniz.

en iyi kilo vermeye yardimci spor yurumedir derler

bir de yoga pilates, kas yaptigindan, kilo almaniz da biraz daha zor olur.

Aynen canim plates ozellikle vucudu skilastirmada bire bir.Hangi bolum okudun sen?

Evet diyetisyenlerin onu deme sebebi başta zaten kilo verilir kolayca, vücut düşük kaloriye alışıp kilo vermemeye başladığında bı koz olarak spor devreye girio ve kilo vermeye devam ediosunuz.o yüzden diyete birden hem düşük kalori hem de sporla başlamamak gerekir.

Bence pilates kilo verdirio yani ben hiç bı kardiyo yapmadım sadece pilates yaptım evet incelme daha fazla tartidaki sonuçtan ama zayiflamama da etkisi oldu die düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…