Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Bence pilates kilo verdirio yani ben hiç bı kardiyo yapmadım sadece pilates yaptım evet incelme daha fazla tartidaki sonuçtan ama zayiflamama da etkisi oldu die düşünüyorum.
dogru olabilir benim birinci el deneyimim yok. pilates kursun basladiktan sonra cok devam etmedim. buyuk ihtimalle hoca ayni miktarda yemeye devam edecegini dusunurek de soylemis olabilir.
bizdeki insanlarin bir de nasil olsa spor yapiyorum, bir iki kacamak bir sey yapmaz dusuncesi var.

her hafta sonu kosan bir arkadasim var hakikaten o korkmadan sekerli pastalardan yiyor, ama pilatesle yoga tam oyle sporlar degil.

Ogle yemegi ton balikli salata, ayran
ara 3 ceviz bir hurma

Evet aynı miktar yeseydim belki veremezdim,bu hafta ben de pilates in yanına sabahları hiit koşu eklemeyi dusunuorum yarım saat fln bazı bolgelerdeki yağlarım hala duruo biraz fazla yağ yakmak amacıyla :)) son 3 kilo da yağdan gitse süper olacak

Merhaba tartildim + 100 fark dunku kacamagin bedeli ama olur okadar.
Sabah kalktigimda bir elma
10 da 2 dil ek.3 zeytin kk peynir,haşlanmis yumurta
Ara 3 u bir arada yine dayanamadim
Oglenide su saat oldu yiyemedim akşamla birlesecek galiba

Fistik gibi olursun, bir de kosu eklersen

L LoReLaiii hedefe 3 kg kalması nasıl bi duygu acaba benim daha 15 kg var
Bolca sabirsizlaniosun bitsede gitsek modu oluo :)) bazen hiç bitmicekmis gibi gelio ama gün içinde üstüne bol gelen kıyafetlerle gezmek ve nasıl zayifladin soruları güzel tabiki.daha vermeciler var bide onlara sinir oluom :)) Cnm senin 15 mıydı ya ilk hedefin aklımda kalmış demekki

Bugun cok sacma beslendim sabah 1 paket altinbasak yedim ustune lor surerek, oglen evden cikarken 1 haslanmis yumurta ve yesil cay. Az once 1 altinbasak daha yedim disarda isim var oturup yemek yemeye firsatim olmadi. Simdi eve gecicem tavuk ve yogurt yerim bi saate kadar ve gunu kapatirim

Ilk hedef 59.9du kac yildir 50leri goremedim cunku ama uzun vadeli hedef 50. Daha vermecilere ben de sinir olurdum kesin :))

ben gittim geldim doktora, diyetisyene siz yonlendiriyomussunuz dedim, kadin hic konusturmadi, yarin laboratuvara gel aclik tokluk kan sekeri, kan degerlerine bakalim, pazartesi ikinci kontrole gelirsin dedi, hayatimda daha hizli bir muayene gormemistim sanirim :)) devlet hastaneleri hakikaten bir ilginc, laboratuvarlar bedavaya gelsin diye gittim

Troide sen mi baktircaktin canim? Ona da bakacaklar miymis

Ilk hedef 59.9du kac yildir 50leri goremedim cunku ama uzun vadeli hedef 50. Daha vermecilere ben de sinir olurdum kesin :))
ay ne guzel 50lerde olmak, insallah darisi basima
benim daha cok uzun yolum var, gecen sefer ayda 4 kilo vererek vermistim, bu sefer heralde ondan daha yavas olur, her kilo alip verdikte kilo alip vermek zorlasirmis, bu sefer protein diyeti de yapmiyorum, herhalde karinca hizinda olacak bu diyet, eger tutunabilirsem, bu benim ikinci buyuk diyetim olacak. cok acelem yok, bu sefer kilomun kalici olarak gitmesini istiyorum.

Canim ben de daha 50leri goremedim, 5.5 kg kaldi 59.9a. Ben de protein diyeti yapmiyordum ama son haftalarda proteine agirlik vermeye basladim. Son 1-2 gundur biraz karbonhidrat aldim ama yarindan itibaren hic bozmadan dukan yapicam, 3-4 gun atak dusunuyorum. Yogurt ve sut yagli tuketiyorum Bu arada. 3-4 gun sebze protein, 3-4 gun sirf protein seklinde devam edicem artik. Sen niye proteinden vazgectin?

kilo verisimi koruyamadim,
artik sirf protein yiyemiyorum, agiz tadim kaldirmiyor.
dukani hayat boyu iki defa yapma hakkin var zaten, ben birde kesmeye karar verdim.
kemiklerim ince benim, sade protein diyetini daha da uzatarak, kemiklerime daha da zarar vermek istemiyorum.
bir de Sugar vs Fat diye bir belgesel izledim, baya ikna ediciydi.

Daha once ne kadar sure protein diyeti yaptin ve kac kilo verdin? Ben bir defa 1.5 ay dukan yapmistim, 7-8 kg falan vermistim. Donem donem kilo alinca yaptigim oluyordu 2-3 hafta falan ama hic cok uzun bir sure yapmadim. Bu kisa yaptiklarim da sayilir mi acaba yoksa uzun sureli yapmak mi sayiliyordur? hayatim boyunca ikiden fazla yapmis oluyorum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…