Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Günaydın kızlar
Dün yazamadım
Öğlen sütlü kahve akşam ton balıklı salata hemen ardından sütlü kahve 3 tl suyumuda içtim
Sporda yapamadım vaktim olmadı
Bugün nöbetçiyim çok yorgun olucam ama yapmam lazım
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
Bu arada bugün regli oldum
İnşallah Pazar'a kadar şişkinliğimi atarım

http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/09/dukan-diyeti-hayat-boyu-kac-kez.html
buraya bakabilirsin.
Dukani yapacaksaniz kitabini okuyup yapin orada ozellkle uzerinde durulmus.(kusura bakma dukan forumundan kalma aliskanlik, butun kizlar bir olup her yeni gelene niye kitabi okumalari gerektigini anlatirdik)

ben 6 ay boyunca yaptim 25 kilo verdim. yani oldukca uzun sureliydi, ama bazi degisiklikler vardi yaptigimda, mesela dukan meyveye izin vermiyor, ama dukan personelinin danismanlik yaptigi siteler var, oranin soru cevap kisimlarini okuyunca, bazi durumlarda kiviye izin verilebilecegini okudum, her gun tukettim, peynir gibi seyleri tavsiye edilenden daha yuksek yag oraninda kullandim, sebze gunlerini daha cok yaptim, biraz sirf dukan yapan kisilerden daha yavas kilo verdim ama ben durumdan memnundum.

sizinki aylar suren bir durum olmadgi icin cok zararli degildir diye tahmin ediyorum, ama Dukani daha cok kronik kilo sorunu olan obez insanlar icin tavsiye ediyorlar, yani 20den fazla kilosu olan insanlar icin. Hic bir diyet cozum olmuyorsa, dukan gibi uc bir yaklasimla sorunu cozun diyor kitap zaten. Devamli proteinle beslenmek cok saglikli bir sey degil,
Dukan bir doktor, bunun bilincinde oldugu icin, bu diyeti en fazla iki kere yapin sonra kilonuzu koruyun diyor.

Ben kilomu koruyamadim, diyetin butununu suclamiyorum, cunku dukan 4 evreli bir diyet, sonuncu evresi omur boyu suruyor, her hafta bir gun protein gunu yapmak gerekiyor, yulaf kepegini her gun tuketmek gerekiyor, ben bunu cok uzun sure devam ettiremedim, bazi problemlerden dolayi kilolarimi geri aldim. Diyeti tekrar yapmak istememin nedenlerinden biri de bu, ben bunu butun hayat boyu devam ettiremeyecegimi anladim, yani bir daha dukan yapmam bu yuzden gereksiz, yine verdigim kilolari geri alirim dukani yapip son diyet evresini yapmazsam. zaten etrafimdakiler de devam ettiremediler ve verdikleri kilolari geri aldilar.
ben 3 kilo verdim sporla ama hiç bana mısın demedi
canim sen cardio spor yapiyorsun, ben cok farkettirir diye toparlayici sporlar icin konusmustum, pilates, callanetics gibi.

yuruyus kilo vermek icin iyidir, ozellikle kilosu bizim gibi olanlar icin en guzel spor. biraz eriyelim biz de yapariz toparlayici spor.

Dun yazamadim
Ara iki parca bitter cikolata, bir bardak sut
Aksam pirzola, kola, tiramisu

Cikolatalar kacamak yapmadan gecireyim diye yendi ama evdeki hesap carsiya pek uymadi.

Aclik kanini verdim simdi, iki saat sonra gel tokluk kanini alalim dediler.
3 ceviz, 4 hurma, 1 elma yedim yanimda getirdigim, pek uygun bir kahvalti olmadi, ama umarim, tokluk sekeri icin uygun olur.

İnşallah... Cuma günü tartılıcam tekrar,geçen hafta sadece 500 gr gitmişti ana regli de oldum. Cumaya kadar şişlinlik falan kalmaz inşallah da moral olur biraz
Kalkınca hemen limonlu ılık suyumu içtim

Kahvaltıda haşlanmış yumurta,2 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği,süt kaymağı bal yedim

50 dakika spor
60 squat
300 ip te bitti çok şükür

Cnm kola+ tiramisu yemeseydin keşke,heleki kola hiç içme derim yerine ayran iç

Gunaydin kizlar. Dun 200 gr fazla ciktim, bugun dunden 100 gr eksik. 67lerde takilmistim kurtuldum diye sevindim ama simdi de 65lerde takilicam galiba :))

Ben öğle yemeğini biraz fazla kaçırdım sanırım :-(
2 yemek kasigi,3 kasik kadar da etli sulu patates yemeginin susuz yerinden aldim,bol salata,2 ksk yogurtaz once de 2 ksk kadar dunki helvadan yedim. Aksama aklima takilinca zor oluyor

Hanımlar merhaba bi kac gundur giremiyodum ama hep aklımdaydınız. Reglim bugun yarın bitecek. Bu 3 4 gun biraz saldım galiba galibası yok tabi. Spora da gidemedim dogru duzgun. Hastane islerim vardı malum polikistik over. Moralim de bozuldu degerlerim düşmemiş lh FSH yine aynı duruyor. Tedaviye başlayamadık bir dahaki ay bakalım başlayalım dedi doktorum. Spora devam dimi dedi evet dedim. O moralle zaten bi kaç kaçamak yaptım. Simdi salona gidiyorum. Sabah kahvaltım sabah denirse
1 de iste.
3 dilim kepek ekmek ,
KK peynir
6 zeytin :)) yesil biber 3tane ince
Küçük salatalık.
1 bardk cay az şekerli.
Cok mutsuz hissediyorum ama ben. Elim kolum kalkmıyor her an spora gitmekten vazgeçebilirim normalde sabah 9 seansında yerimi almıs olurdum. Bana da dua edin lütfen.

Reglin de bitiyorsa bence hic salma kendini. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim,polikistik kardesiyiz.
Baska yolu yok,biraktikca daha kotu hissediyoruz. O yuzden hemen su anda basla bence canim

patates yemeği tereyağlı mıydı canım? helva olmamış tabii ki :)

Reglin de bitiyorsa bence hic salma kendini. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim,polikistik kardesiyiz.
Baska yolu yok,biraktikca daha kotu hissediyoruz. O yuzden hemen su anda basla bence canim
Allah razı olsun valla su yorumun bile bana iyi geldi. Kalkıp gidiyorum simdi spora. Su kilolar gitse eminim pco da ortadan kalkacak. Sabır ya Rabbi. Buna da şükür diyorum mirayhanim. Allah yardımcımız olsun.

üzüldüm canım ya umarım bir an önce her şey yoluna girer. spordan sakın vazgeçme, diyet yapmıyor olsak bile spor şart gerçekten, 1.5 aylık diyet serüvenimde bunu anladım. geçen sene 1 ay boyunca falan her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum ve vücudum gerçekten biraz düzgün görünmeye, hafiften sıkılaşmaya başlamıştı ama şu an 1.5 aydır diyet yapıyorum, 7.5 kg verdim ama vücudum hala kötü görünüyor spor yok çünkü. sanki kilo vermemişim gibi geliyor aynaya bakınca, pek bir fark göremiyorum haftada 2-3 kez yürüyüş hiçbir şey fark ettirmedi benim vücudumda bırakma yani sporu, zorla da olsa yap dicem ama ben de yapamıyorum nolcak bu spor durumu bilmiyorum

wii fit var evimde, yürüyüşe çıkmıyorum bari onu yapayım dedim. 35 dk yaptım, denge oyunları, çok hafif aerobik falan var ama bir damla bile terlemedim, nefes alıp verişim bile hızlanmadı yani bir işe yaramadı sanırım

Tek başına diyet yaparak zaten benim kilo vermem çok zor. Sporu bırakmamam lazım. Ben gecen hafta basladım sabah salona gidiyodum eve gelip dinlenip yürüyüşe çıkıyodum 1 saat kadar. Cok iyi oluyo cidden ama reglimin gelmesi mahvetti beni. Neyse bitiyor Allaha şükür sen de çıksan ya yürüyüşe. Diyet yapıyoruz madem yürüyüşle hareketle destekleyince daha verimli oluyor sen de söylemişsin yuruyus yaparken toplandı vücudum diye. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…