Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Cok usengecim ve istikrarsizim nolcak boyle bilmiyorum :))

yürüyüş çok moral de düzeltiyor gerçekten, yürüyüşle diyeti devam ettirmek daha az zor geliyor.
yürüyüş hakkında ne okudum:
hücrelerde mitokondriler uyuma moduna geçiyormuş. Eğer spor yapmaktan yapmaya bir hafta geçiyorsa ve onun dışında çok hareketsiz bir yaşamınız da varsa, spor yaparken de kaloriyi çok harcayamıyormuşsunuz, mitokondriler uyku modundan çıkması zaman aldığı için. Bunun gerçekleşmemesi için her gün yarım saat ya da 48 saatte 50 dakika yürümek gerekiyormuş.

çok biyoloji bilgilerimden hatırlayamadım ama bana çok da mantıksız gelmedi. kaslar uykuya geçmemesi için her zaman kalori yakar durumda kalmaları için azar azar da olsa kullanılmaları gerektiği.

Kızlar hep beraber verelim şu kiloları.

ben de wii kaldırdıydım, olmadı ben de takayım. sanırım aleti hacklemek için onunla oynadığımdan daha çok vakit geçirdiydim :)

Cok usengecim ve istikrarsizim nolcak boyle bilmiyorum :))
bir buçuk aydır dayanıyormuşsun daha neler artık

bana da başlamak çok zor geliyor ilk bir kaç haftayı zararsız atlatınca sonrası geliyor zaten, yani anlayacağınız şu aralar baya risk altındayım.

Acı yeşil biber kilo vermeyi kolaylaştırıyor diye hatırlıyorum. Metabolizmayı hızlandırıyordu sanki. Bi de ayranla olursa muthis bisey o zaman. Hic icmedim hayatımda acılı ayran :)

bir buçuk aydır dayanıyormuşsun daha neler artık

bana da başlamak çok zor geliyor ilk bir kaç haftayı zararsız atlatınca sonrası geliyor zaten, yani anlayacağınız şu aralar baya risk altındayım.
bana da başlamak çok zor geliyordu, bugüne kadar 10-15 kere başlayıp 1 haftada bırakmışımdır kesin :)) ortalama 2-3 haftada alışılıyor, sen risk altındasın evet ama burada paylaşım yapmak işe yarıyor gerçekten. ben ilk başladığımda hemen buraya girdim, kilo bildirimi yapılan birkaç topiğe katıldım, o beni motive etti açıkçası. kilo bildirimine birkaç gün kaldı, daha fazla dikkat edeyim moduna falan giriliyor, iyi oluyor :)

1.5 ayda 7 kg vermişsin maşallah azmine
Daha ne olsun. Devam bırakmak yok KK beni kendime getirdi. :)
aynen bırakmak yok. bugün eski birkaç pantolonumu denedim, moralim bozuldu ama bir yandan da motivasyonum arttı. şekle girmek falan çok önemli tabii de, benim ilk istediğim kalıp olarak incelmek. yüzölçümü küçülsün istiyorum :)

Canim polikistik zayiflayinca duzeliyir cogunlukla bir arkadasim vardi 3 yildir bebegi olmuyordu o da pko du,kilo verdi ellilere dustu kiz hamile kaldi yani moralini yuksek tut ve burayi ihmal etme tatlim.
Reglin de bitiyorsa bence hic salma kendini. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim,polikistik kardesiyiz.
Baska yolu yok,biraktikca daha kotu hissediyoruz. O yuzden hemen su anda basla bence canim
Aynen canim pko en guzel tedavisi zayiflamaa ve spor.

Canim senin menuler iyi ama spor konusunda biraz usengecsin galiba.
aynen canım, biraz az kalır aşırı üşengecim :) spor yapıyor olsam fazladan 2-3 kilo vermiş olabilirdim belki ne şanslısın eşin yürüyüşe geliyor, tek başına çıkası gelmiyor insanın bazen

Kızlar spor yapin, sporun vucudu başka oluo walla kilo vermekten daha güzel .hem de bağımlılık yapio. 21 gün tekrar edin.21 gün yaptığınız yada yapmadığınız şey alışkanlık yaparmis unutmayin.

Ben de yalnız başıma çıkıyorum yürüyüşe,hatta tercih ediyorum öyle olmasını. Sesli kitaplar podcastler baya iyi oluyor, yürürken dinliyorum, bu kadar yürümeye devam edersem, bu yılki okuma hedefimi tutturabilirim belki:)

laboratuvar sonuçlarımın bir kısmı çıkmış, karaciğer ve tiroid hormonları normal, kolestrol dışında hepsi normal değerlerde çıkmış, kolestrol yüksek ama

Karataya bakarsak kolestrol değerleri çok önemli değilmiş ma insanın canı sıkılıyor yine de.

Oyle ya sagolsun benimle cikiyor.Gerci ben tek de cikarim severim yuruyusu,tak kulakligi sevdigin muzikleri dinleyerek yuru hem sen istanbuldasin sahilde yakinsa ohh super cikar yurursun.

öğle hindi sote, mercimek çorbası, marul
akşam tavuk haşlama, mercimek çorbası, salata
ara chia puding, üç bitter çikolata karesi

yürüyüs 13 bin adım.

bugün hastaneden yürüyüp döndüm, tabi baya yürüyüş oldu. aç karnına pek iyi olmayabilirdi, ama genellikle yokuş aşşağıydı yol, çok zorlamadı.

Sabah iki kasik lor,yarim yumurta ve yesil cay.

Ogle:12.30 bir tabak kiymali patlican yemegi bir dilim ekmek ve ayran.

Ara bir avuc leblebi

Aksam:18.30 bir kase tarhana bol yesillik.

2 litre su 45 dk yuruyus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…