- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Cok usengecim ve istikrarsizim nolcak boyle bilmiyorum :))Tek başına diyet yaparak zaten benim kilo vermem çok zor. Sporu bırakmamam lazım. Ben gecen hafta basladım sabah salona gidiyodum eve gelip dinlenip yürüyüşe çıkıyodum 1 saat kadar. Cok iyi oluyo cidden ama reglimin gelmesi mahvetti beni. Neyse bitiyor Allaha şükür sen de çıksan ya yürüyüşe. Diyet yapıyoruz madem yürüyüşle hareketle destekleyince daha verimli oluyor sen de söylemişsin yuruyus yaparken toplandı vücudum diye. :)
bir buçuk aydır dayanıyormuşsun daha neler artıkCok usengecim ve istikrarsizim nolcak boyle bilmiyorum :))
1.5 ayda 7 kg vermişsin maşallah azmineCok usengecim ve istikrarsizim nolcak boyle bilmiyorum :))
Acı yeşil biber kilo vermeyi kolaylaştırıyor diye hatırlıyorum. Metabolizmayı hızlandırıyordu sanki. Bi de ayranla olursa muthis bisey o zaman. Hic icmedim hayatımda acılı ayran :)Yok,pulbiberli değil. Yayık ayranının içine bir tülbent gibi bişeyle doğranmış acı biberler doğranıp bi gece falan bekletince süper bişey oluyor
Babam çok severdi yaz sıcağında içmeyi. İctikçe içilen bişey...
bana da başlamak çok zor geliyordu, bugüne kadar 10-15 kere başlayıp 1 haftada bırakmışımdır kesin :)) ortalama 2-3 haftada alışılıyor, sen risk altındasın evet ama burada paylaşım yapmak işe yarıyor gerçekten. ben ilk başladığımda hemen buraya girdim, kilo bildirimi yapılan birkaç topiğe katıldım, o beni motive etti açıkçası. kilo bildirimine birkaç gün kaldı, daha fazla dikkat edeyim moduna falan giriliyor, iyi oluyor :)bir buçuk aydır dayanıyormuşsun daha neler artık
bana da başlamak çok zor geliyor ilk bir kaç haftayı zararsız atlatınca sonrası geliyor zaten, yani anlayacağınız şu aralar baya risk altındayım.
aynen bırakmak yok. bugün eski birkaç pantolonumu denedim, moralim bozuldu ama bir yandan da motivasyonum arttı. şekle girmek falan çok önemli tabii de, benim ilk istediğim kalıp olarak incelmek. yüzölçümü küçülsün istiyorum :)1.5 ayda 7 kg vermişsin maşallah azmine
Daha ne olsun. Devam bırakmak yokKK beni kendime getirdi. :)
Canim polikistik zayiflayinca duzeliyir cogunlukla bir arkadasim vardi 3 yildir bebegi olmuyordu o da pko du,kilo verdi ellilere dustu kiz hamile kaldi yani moralini yuksek tut ve burayi ihmal etme tatlim.Hanımlar merhaba bi kac gundur giremiyodum ama hep aklımdaydınız. Reglim bugun yarın bitecek. Bu 3 4 gun biraz saldım galiba galibası yok tabi. Spora da gidemedim dogru duzgun. Hastane islerim vardı malum polikistik over. Moralim de bozuldu degerlerim düşmemiş lh FSH yine aynı duruyor. Tedaviye başlayamadıkbir dahaki ay bakalım başlayalım dedi doktorum. Spora devam dimi dedi evet dedim. O moralle zaten bi kaç kaçamak yaptım. Simdi salona gidiyorum. Sabah kahvaltım sabah denirse
1 de iste.
3 dilim kepek ekmek ,
KK peynir
6 zeytin :)) yesil biber 3tane ince
Küçük salatalık.
1 bardk cay az şekerli.
Cok mutsuz hissediyorum ama ben. Elim kolum kalkmıyor her an spora gitmekten vazgeçebilirim normalde sabah 9 seansında yerimi almıs olurdum. Bana da dua edin lütfen.
Aynen canim pko en guzel tedavisi zayiflamaa ve spor.Reglin de bitiyorsa bence hic salma kendini. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim,polikistik kardesiyiz.
Baska yolu yok,biraktikca daha kotu hissediyoruz. O yuzden hemen su anda basla bence canim
Canim senin menuler iyi ama spor konusunda biraz usengecsin galiba.Cok usengecim ve istikrarsizim nolcak boyle bilmiyorum :))
aynen canım, biraz az kalır aşırı üşengecim :) spor yapıyor olsam fazladan 2-3 kilo vermiş olabilirdim belkiCanim senin menuler iyi ama spor konusunda biraz usengecsin galiba.
Ben de yalnız başıma çıkıyorum yürüyüşe,hatta tercih ediyorum öyle olmasını. Sesli kitaplar podcastler baya iyi oluyor, yürürken dinliyorum, bu kadar yürümeye devam edersem, bu yılki okuma hedefimi tutturabilirim belki:)aynen canım, biraz az kalır aşırı üşengecim :) spor yapıyor olsam fazladan 2-3 kilo vermiş olabilirdim belkine şanslısın eşin yürüyüşe geliyor, tek başına çıkası gelmiyor insanın bazen
Oyle ya sagolsun benimle cikiyor.Gerci ben tek de cikarim severim yuruyusu,tak kulakligi sevdigin muzikleri dinleyerek yuru hem sen istanbuldasin sahilde yakinsa ohh super cikar yurursun.aynen canım, biraz az kalır aşırı üşengecim :) spor yapıyor olsam fazladan 2-3 kilo vermiş olabilirdim belkine şanslısın eşin yürüyüşe geliyor, tek başına çıkası gelmiyor insanın bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?