Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar yarin
Kiz tanimaz olur muyum:) hosgeldin canim gunluk menulerini yazarsin bakariz nasil besleniyorsun,hamilelik oncesi kilo durumu cok onemli senin zaten fazla bir kilon yok dikkat edersen mutlaka verirsin ben de 67 kiloyum aslinda senin boy cok iyi masallah kilon fazla durmuyordur yine de doktor dediyse bir bildigi vardir.

Günaydın kızlar. Dün giremedim. Akşama kadar çok iyi gitti. Akşam doğum günü kutlamasina gittim. Az da olsa yedim birşeyler. Ama lahana suyunu içtim .
Bugün tekrar maden suyu diyetini yapıyorum. Baskülum de 79.9 geldim şu gitmiştir ama yine de çok mutlu oldum

Islerden dolayi mi yogunsun canim hayirdir?

Kizlar bugun kahvaltiya arkadaslar gelicek neler neler yaptim,cok dikkat etmem lazim kendime guveniyorum sifir kacamakla atlatmam laizm.
Kuzum nacizane fikrim balim bugunu ödül yapabilrsin sanirim arkdaslarinla toplanti bence ödül öğünü olabilir

Kuzum esim ise giderken kalktim öksürük uyutmadi bende nane limon balli yaptim içiyorum balim ❤
Iyi yapmissin tatlim cok iyi gelir nane limon bal,oksurmek iyidir hastaliginin gectigini gosterir ama yine de dikkat et tabi.
Kuzum nacizane fikrim balim bugunu ödül yapabilrsin sanirim arkdaslarinla toplanti bence ödül öğünü olabilir
Canim yerim tabi de borek falan yaptim,katmer yaptim bunlardan yememem laizm,birer lokma belki alir tatlarina bakarim o kadar.
Günaydin
Evet canim işten dolayi.eve geç geldim hep.Bitti çok şükür .bugun eski azimli ruh halimdeyim
Hadi bakalim pazara daha var kacamak yapmassan eksi gorursun.
Alkis kuzummm bende pazar tartilcam ama kuzum yalan olmasin diyet yapamadim artiyimdir
Canim bir iyileste insallah toparlarsin iyi gidiyordun.

wagen kuzum sadece diyetle olmaz bol su icemen (en az 2 litre) ve spor yapmakta lazim.
Sabahlari klasik kahvaltidan sasma derim(peynir,zeytin,yumurta) ekmegi azaltirsan,ogunlerin yanina yogurt salata ekle bol bol,porsiyonlarini da kucultursen cok guzel kilo verirsin.

Burda cok guzel kilo veren kizlar var onlarda fikir verirler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…