• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

wagen wagen kuzum sadece diyetle olmaz bol su icemen (en az 2 litre) ve spor yapmakta lazim.
Sabahlari klasik kahvaltidan sasma derim(peynir,zeytin,yumurta) ekmegi azaltirsan,ogunlerin yanina yogurt salata ekle bol bol,porsiyonlarini da kucultursen cok guzel kilo verirsin.

Burda cok guzel kilo veren kizlar var onlarda fikir verirler sana.
Çok sağolcanım. Aynen sporsuz olmaz suda hiç içmiyodum içicem artık

Size bir soru
Internette rastlamissinizdir,strec film le sorunlu bolgeyi sarip inceltme falan diye. Ben oyle gece sarip yatmalara tabi ki karsiyim ama spor esnasinda yarim saat kirkbes dakika kadar sarilsa ne olur sizce? Spor,diyet,su,yesil cay aynen devam edecek sadece basen,karin,bacak neresi sorunluysa iste o kismi spor esnasinda sarsak?
Bi de terlemede ki olcu nedir? Cok terlemek mi yoksa sure mi kalori yakiminda daha etkilidir sizce?

Size bir soru
Internette rastlamissinizdir,strec film le sorunlu bolgeyi sarip inceltme falan diye. Ben oyle gece sarip yatmalara tabi ki karsiyim ama spor esnasinda yarim saat kirkbes dakika kadar sarilsa ne olur sizce? Spor,diyet,su,yesil cay aynen devam edecek sadece basen,karin,bacak neresi sorunluysa iste o kismi spor esnasinda sarsak?
Bi de terlemede ki olcu nedir? Cok terlemek mi yoksa sure mi kalori yakiminda daha etkilidir sizce?
Canım onu bilmemde Leslie 5 mil öneririm sadece bacak değil karınıda harika çalıştırıyor

Günaydın kızlar dün aksam ki menum (dün iki öğün oldu)
Fırında soslu tavuk patates bi kase kadar:)
kucucuk kase de sübra
4 5 kaşık bulgur pilavı (tereyağlı) :))
Sogan salatası
1 dilim kepek ekmek ekmeksiz yapamıyorum :KK43:( çabuk acıkıyorum
Fazla oldu sanki.
Sabah kahvaltım.
2 dilim sucuk
KK peynir
4 siyah zeytin
2 dilim Kepek ekmek
1 brdk cay.
Yarım domates yarım salatalık 2 biber
Spora gittim geldim 1 bardak süt

Kızlar aranızda detoks yapan var mı.
Yesil Elma ya da salatalık çubuk tarçın nane
Limon vs. Bu tarz bi detoks vardı onu yapmayı düşünüyorum.

Size bir soru
Cnm ben zararlı die okumustum bide bana çok mantıklı gelmiyor yani onu sarmasan da terliosun arttırdığını sanmiorum

Cnm ben zararlı die okumustum bide bana çok mantıklı gelmiyor yani onu sarmasan da terliosun arttırdığını sanmiorum
Ben bi donem denemistim,gercekten daha fazla terletiyor. Ama havasiz kaliyor. Sagliksiz olma ihtimalinden dolayi vazgectim.
Herseyin basi saglik tabi
Ama deneyen ,bilgisi olan var midir diye sordum

Ben bi donem denemistim,gercekten daha fazla terletiyor. Ama havasiz kaliyor. Sagliksiz olma ihtimalinden dolayi vazgectim.
Anladım Cnm ben de kısa süreli denedim çaresizlik sonra okudum vazgeçtim devam Edip faydasını gören varsa söylesin tabi

Kahvaltı 1 yumurta-3 ceviz-chia puding-1 dilim ekmek
Öğle Karnıyarık- yoğurt-yarım dilim ekmek-domates çorbası
Ara sütlü kahve-2 kare bitter

Regl olmuşum, az karnım ağrıyor.

Karnıyarığı pek düşünmeden aldım sebze yemeği diye, sonra pek iyi fikir olmadığını anladım tabi ama, bugün diyete başladığımdan beri ilk defa çok acıkmıştım yedim. Onun ağırlığı var üzerimde şimdi.

çikolata da doğum günüm için alındı, mecbur bitecek, ama günde iki kare iki kare o kadar zararlı gelmiyor, bu arada hayatımda ilk defa çantamda çikolata gezdiriyorum, çikolata paketi normalde geldiği gibi biter bende. evet az da cimriyim galiba kimseye ikram edilmiyor :)

Kahvaltı 1 yumurta-3 ceviz-chia puding-1 dilim ekmek
Öğle Karnıyarık- yoğurt-yarım dilim ekmek-domates çorbası
Ara sütlü kahve-2 kare bitter

Regl olmuşum, az karnım ağrıyor.

Karnıyarığı pek düşünmeden aldım sebze yemeği diye, sonra pek iyi fikir olmadığını anladım tabi ama, bugün diyete başladığımdan beri ilk defa çok acıkmıştım yedim. Onun ağırlığı var üzerimde şimdi.

çikolata da doğum günüm için alındı, mecbur bitecek, ama günde iki kare iki kare o kadar zararlı gelmiyor, bu arada hayatımda ilk defa çantamda çikolata gezdiriyorum, çikolata paketi normalde geldiği gibi biter bende. evet az da cimriyim galiba kimseye ikram edilmiyor :)
2-3 kare yiyip bırakabilmek bile güzel :) ben kahvemi yapıp çikolatayı elime aldığımda bütün paket biter o yüzden kendime hiç ödül vermiyorum, 5-6 kg verdikten sonra haftada 1 ödüle başlıcam

Bana da bölgesel zayıflama yöntemlerini biraz daha sonra denesen daha iyi yaparsın gibi geldi, daha diyetin başındayız nereden ne kadar gideceğini o kadar bilemeyiz.

Senin sorunlu bölge karın mı?

Senin checklist yöntemini ben de deneyeceğim, umarım bende de işe yarar.

2-3 kare yiyip bırakabilmek bile güzel :) ben kahvemi yapıp çikolatayı elime aldığımda bütün paket biter o yüzden kendime hiç ödül vermiyorum, 5-6 kg verdikten sonra haftada 1 ödüle başlıcam
benim de yapmışlığım yoktu, dilimi ısırıp söyleyeyim bu ilk, ama yapabiliyo olmak çok hoşuma gitti.
Benim daha ödüller için çok erken ama doğum günü kendini şımartması diyelim.

Back
X