Daha ne istiyon anacim sahilede yakinmissin ben olsam evde durmazdim vallaBebekte, sahile de yakin sayilirim :)))
Sabah cok iyi aksam pilav azicik fazla olmus tatlim ama ilk gun icin hic fena degil,sağol canım sabah 1 yumurta iki dilim kepek ekmek peynir zeytin salata saat 4 gibide 9 kaşık bulgur pilavı bide civer bi bardak ayran bi kase salata ve tere okadar aralarda su bide okunmuş hurmalarım var 1 tanede ondan ay çokmu yedim ama ekmek sadece kavaltıda 2 dilim nasıl koçişte aynı yedi dayanamadı bitabakta demin çerz yedi
Ayy kusura bakma istemsiz guldum valla,adamdaki cesarete bak ya,telefonunu karistirmis da olabilir,cok ayip gercekten bi de ne hakla ne sifatla,kocam benden izinsiz telefonumu alip karistirdigi zaman ona bile kiziyorim.Kizlar bugun emniyette bi olay yasadim sinirlerim tepeme cikti. Bi olayda 3 kisinin vekilligini yapiyorum hepsinin ifadesine de ayni komiser girmisti baya bi gel git yaptim emniyete, dolayisiyla bi selam sabahimiz olustu bu komiserle. Neyse bugun bir kisinin daha ifadesine girecektim telefonumun sarji cok azdi, o sirada da bu komiser oradaydi ben takayim sarja telefonu siz ifadedeyken dedi ben de verdim, o kadar hukukumuz olustu diye. Neyse ifadeden ciktim telefonumu aldim aradan yarim saat gecti bir mesaj, bu komiser atmis. Benim telefonuma kendini kaydetmis benimkinden de kendini caldirip benim numarami kaydetmis, resmen asiliyor yani. Emniyetten cok uzaklasmistim diye geri donmeye usendim ama acayip sinirlendim, yarin savcilikta karsilastigimizda kavga edicem Kesin. Adamdaki curete bakar misiniz??
Ben de sinirden guldum valla mesaji ilk gordugumde :)Ayy kusura bakma istemsiz guldum valla,adamdaki cesarete bak ya,telefonunu karistirmis da olabilir,cok ayip gercekten bi de ne hakla ne sifatla,kocam benden izinsiz telefonumu alip karistirdigi zaman ona bile kiziyorim.
Neyse canim var boyle tipler malesef bekar,guzel bir bayansin begenmistir, sadece yontem yanlis.
Uzakmis biraz. Ben en gec 11 ucagiyla geleyim her ihtimale karsi. Belki kizilayda starbucksta bi kahve icme durumum var bir arkadasla, starbuckstan daha yakindir herhalde?kakaovanilya Cnm Ankara'da yaşayan benim. En az yarım saat sürer o da trafiğin olmadığı bir saatte ama taksi konusunu bı daha düşün çok ters 40 km yaklaşık mesafesi
Cnm havaşa bin Kızılay'a gelirsin.kizilaydan gidebilirsin o tarafa dolmuş ve otobüs de var.Kızılaydan da uzak maalesef ama esenbogadan tam ters istikametteler ondan söyledim.Uzakmis biraz. Ben en gec 11 ucagiyla geleyim her ihtimale karsi. Belki kizilayda starbucksta bi kahve icme durumum var bir arkadasla, starbuckstan daha yakindir herhalde?
Belko air'a bi kere binmistim, 45dk falan surmustu kizilaya gidis dur kalk yapiyor diye. Taksi hizli oluyor. Bi de stiletto giyerim muhtemelen o yuzden taksi sart. Belki meydana havasla gidip ordan taksiye binerim. Yol 1.5 saat suruyormus gibi ayarliyim kendimi en iyisi gec kalmamak adinaCnm havaşa bin Kızılay'a gelirsin.kizilaydan gidebilirsin o tarafa dolmuş ve otobüs de var.Kızılaydan da uzak maalesef ama esenbogadan tam ters istikametteler ondan söyledim.
tartıldım canım var tartım sabah 66 olmuşumya çok kötü ben 2 hafta önce 64 tüm niye olduki vitamin ilaçları alıyom acaba ondanmı olduSabah cok iyi aksam pilav azicik fazla olmus tatlim ama ilk gun icin hic fena degil,
Kuzum evde tartin var mi?pazar gunu kilo bildirimi yapiyoruz.
dikkat et tehlikeli bir adama benziyor, cok uygunsuz yaptığı, o kadar emniyetin ortasında falan düşünmeden yaptığına göre korkusuz daKizlar bugun emniyette bi olay yasadim sinirlerim tepeme cikti. Bi olayda 3 kisinin vekilligini yapiyorum hepsinin ifadesine de ayni komiser girmisti baya bi gel git yaptim emniyete, dolayisiyla bi selam sabahimiz olustu bu komiserle. Neyse bugun bir kisinin daha ifadesine girecektim telefonumun sarji cok azdi, o sirada da bu komiser oradaydi ben takayim sarja telefonu siz ifadedeyken dedi ben de verdim, o kadar hukukumuz olustu diye. Neyse ifadeden ciktim telefonumu aldim aradan yarim saat gecti bir mesaj, bu komiser atmis. Benim telefonuma kendini kaydetmis benimkinden de kendini caldirip benim numarami kaydetmis, resmen asiliyor yani. Emniyetten cok uzaklasmistim diye geri donmeye usendim ama acayip sinirlendim, yarin savcilikta karsilastigimizda kavga edicem Kesin. Adamdaki curete bakar misiniz??
Olabilir canim,kotu olmana gerek yok biraz dikkat edersen kisa surede verirsin sen eminim bak.tartıldım canım var tartım sabah 66 olmuşumya çok kötü ben 2 hafta önce 64 tüm niye olduki vitamin ilaçları alıyom acaba ondanmı oldu
Lahmacun miktari az canim ama tursu odem yapmaz insallah.akşam bir lahmacun,ayran,salata ve turşu yedim
aslında bir sıkıntı yok ama geç yedim
dışarda işlerimiz vardı geç kaldı
akşama spor şart oldu
Sen nerdesin canim?ben Elazigdayim:)Ne güzel ne çok kişi Ankaradaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?