- 16 Ocak 2011
- 1.188
- 488
- 323
Ben de Ankara'dayim.Sen nerdesin canim?ben Elazigdayim:)
Dun aksamki menum
Tavuk haslama, tavuk corbasi, salata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Ankara'dayim.Sen nerdesin canim?ben Elazigdayim:)
Canım tuvalet miktarın su içme miktarın da etkiliyor.Moralni bozma. birde 2 gün önce kaç gelmiştin . birden 700 artıyorpc tartı da da problem olabilirGünaydın moralim bozuldu bu sabah 54.8 geldim dün 54.1 dim ya 3 kaşık kısır yapmaz bunu anlamıyorum gerçekten dün sabah spor da yaptim.regl fln da yakın deil
Cnm pazar 53.8 dim.dun 54.1 kaçamak yapmadım sadece pilates yapiodum onu yapamiorumCanım tuvalet miktarın su içme miktarın da etkiliyor.Moralni bozma. birde 2 gün önce kaç gelmiştin . birden 700 artıyorpc tartı da da problem olabilir
Valla bilemedim. Plates yapmamanin böyle bir hızla kiloya sebep olduğunu düşünüyorum da. Dediğim gibi su içme ve tuvalet etkili heraldCnm pazar 53.8 dim.dun 54.1 kaçamak yapmadım sadece pilates yapiodum onu yapamiorum
Olsun 900 gram da cok iyi, bir an once 79.9u gorursun umarimGunaydiiiiiiiiiiin
Benim de tarti gunum bugundu
81.9 -900 gr yani
1 kiloyu tamamlayamadigim icin uzuldum biraz ama cok sukur tabi ki
Calisanlar cuma diye yogun olabilir canim. Ben de simdi eve geldim kahvemi yaptim oturuyorum. Bu hafta hic kilo veremedim, senin nasil gidiyorKızlar bugün çok sessiz grup nerelerdesiniz
Bende çalışıyom amaCalisanlar cuma diye yogun olabilir canim. Ben de simdi eve geldim kahvemi yaptim oturuyorum. Bu hafta hic kilo veremedim, senin nasil gidiyor
Kilolarimiz yakin. Ben de 64.9 bile olsa 64leri gormek istiyorum. Pazara kadar çok sıkı tutalım da görelim artık :)Bende çalışıyom ama
Dün bozdum sayılır canım tartıya bilerek çıkmadım elim yüzüm şiş kalktım
Ama Pazar'a kadar 65 i görmek istiyorum