- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
İnşallah canım inanmak başarmanın yarısıKilolarimiz yakin. Ben de 64.9 bile olsa 64leri gormek istiyorum. Pazara kadar çok sıkı tutalım da görelim artık :)
Uzak gelmesin canım sen hayallerine hızlıca koş60 lar suan ne kadar uzak geliyor
Ben de gunde 2-3 fincan yesil cay icicem diyorum her gun ama 1 taneyi zor iciyorum :) bugunden itibaren 2 fincan icmeye baslayalim, ben turk kahvesi fincanindan biraz daha buyuk bi fincanla iciyorum yoksa bitiremiyorum midem bulaniyo :) mayis 3e kadar 1 kilo verilir bence kacamak yapmazsanSelam
3 mil bitti
Bol su iciyorum
yesil cayi artirmayi dusunuyorum. Ben cok fazla siuah cay iciyorum,bi turlu ondan yesil caya sira gelmiyor.
Mayis 3 e kadar 1 kilo daha vermek istiyorum
1 ay 3 hafta kalmis bayrama, sifir kacamak ve duzenli spor olursa neden olmasinKızlar bayrama kadar 57 olabilir miyim hedef kilo 53 ama en azından bayrama kadar 57 olmak istiyorum şuan 67
Ramazan da dengeli goturebilirsen olursun belki ama Ramazanin da hakkini vermek lazim. Zayifliycan diye gucsuz kalmaKızlar bayrama kadar 57 olabilir miyim hedef kilo 53 ama en azından bayrama kadar 57 olmak istiyorum şuan 67
Coook tesekkurlerBen de gunde 2-3 fincan yesil cay icicem diyorum her gun ama 1 taneyi zor iciyorum :) bugunden itibaren 2 fincan icmeye baslayalim, ben turk kahvesi fincanindan biraz daha buyuk bi fincanla iciyorum yoksa bitiremiyorum midem bulaniyo :) mayis 3e kadar 1 kilo verilir bence kacamak yapmazsan
1 ay 3 hafta kalmis bayrama, sifir kacamak ve duzenli spor olursa neden olmasin
İstemesekte kalıcaz kaç saat aç kalıcaz ama tabiki sahur ve iftarlarımı karataya göre yapıcamRamazan da dengeli goturebilirsen olursun belki ama Ramazanin da hakkini vermek lazim. Zayifliycan diye gucsuz kalma
Oruc tutucaksan zor olabilir canim ama insallah verirsin istedigin kiloyuİstememekte kalıcaz kaç saat aç kalıcaz ama tabiki sahur ve iftarlarımı karataya göre yapıcam
Motive eden es olunca isler daha kolay oluyor. Benim erkek arkadasim surekli yiyip icen ve yediren bi insan, diyetin baslarjnda cok zorlandim o yuzden, her aksam bir yerlere gidiyorduk ama neyse ki simdi yurtdisina gitti is icin, 2-3 hafta sonra falan donecek, cok rahatim o yuzden :))Slim in 6 yapmistim dun
Agriyan yerlerimden anladigima gore karin,yanlar,bacak,baseni iyi calistiriyor
Simdi de yapayim diyorum
Bu ara esim baktikca banadiyor
Spor yapmayı düşünüyorum canım Karatay usulü beslenicem sahurum Karatay kahvaltısı olacakOruc tutucaksan zor olabilir canim ama insallah verirsin istedigin kiloyu
Ramazan'ın ilk 6 7 günü regli olucam önümde bir ay kadar süre var çok sıkı tutmam lazımOruc tutucaksan zor olabilir canim ama insallah verirsin istedigin kiloyu
Belki bu donemi de avantaja cevirip motivasyona cevirebilirsin; gelene kadar mesela 3 kilo hedefi koyabilirsinMotive eden es olunca isler daha kolay oluyor. Benim erkek arkadasim surekli yiyip icen ve yediren bi insan, diyetin baslarjnda cok zorlandim o yuzden, her aksam bir yerlere gidiyorduk ama neyse ki simdi yurtdisina gitti is icin, 2-3 hafta sonra falan donecek, cok rahatim o yuzden :))
Aynı düşünüyorum canım bendeBen bu Ramazan nasip olursa aksamlari teravih sonrasi spor yapmayi planliyorum. Hergun olmaz belki ama haftada 3 en az insallah
Bi de oruc olamayacagim donem var,o donemde gunluk yapabilirsem super olur insallah
Ramazan da benim hedefim 2-3 kilo falan olur herhalde. Asil hedef kilo almamak,malum davetler ikramlar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?