Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Selam
3 mil bitti
Bol su iciyorum
yesil cayi artirmayi dusunuyorum. Ben cok fazla siuah cay iciyorum,bi turlu ondan yesil caya sira gelmiyor.
Mayis 3 e kadar 1 kilo daha vermek istiyorum

Selam
3 mil bitti
Bol su iciyorum
yesil cayi artirmayi dusunuyorum. Ben cok fazla siuah cay iciyorum,bi turlu ondan yesil caya sira gelmiyor.

Selam
3 mil bitti
Bol su iciyorum
Ben de gunde 2-3 fincan yesil cay icicem diyorum her gun ama 1 taneyi zor iciyorum :) bugunden itibaren 2 fincan icmeye baslayalim, ben turk kahvesi fincanindan biraz daha buyuk bi fincanla iciyorum yoksa bitiremiyorum midem bulaniyo :) mayis 3e kadar 1 kilo verilir bence kacamak yapmazsan

Coook tesekkurler
Insallah
Ben buyuk fincanda iciyorum ama siyah cay istiyo canim hep,sorun o

Slim in 6 yapmistim dun
Agriyan yerlerimden anladigima gore karin,yanlar,bacak,baseni iyi calistiriyor
Simdi de yapayim diyorum
Bu ara esim baktikca bana diyor
Motive eden es olunca isler daha kolay oluyor. Benim erkek arkadasim surekli yiyip icen ve yediren bi insan, diyetin baslarjnda cok zorlandim o yuzden, her aksam bir yerlere gidiyorduk ama neyse ki simdi yurtdisina gitti is icin, 2-3 hafta sonra falan donecek, cok rahatim o yuzden :))

Ben bu Ramazan nasip olursa aksamlari teravih sonrasi spor yapmayi planliyorum. Hergun olmaz belki ama haftada 3 en az insallah
Bi de oruc olamayacagim donem var,o donemde gunluk yapabilirsem super olur insallah
Ramazan da benim hedefim 2-3 kilo falan olur herhalde. Asil hedef kilo almamak,malum davetler ikramlar falan

Belki bu donemi de avantaja cevirip motivasyona cevirebilirsin; gelene kadar mesela 3 kilo hedefi koyabilirsin

Aynı düşünüyorum canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…