• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Suveybe13 Suveybe13 canim ben de bayrama 57 ile girsem harika olacak ama onun icin sifir kacamak yapmak lazim,kilolarimiz ayni zaten ramazan da insallah beraber menuler planlariz uygulariz.

Suveybe13 Suveybe13 canim ben de bayrama 57 ile girsem harika olacak ama onun icin sifir kacamak yapmak lazim,kilolarimiz ayni zaten ramazan da insallah beraber menuler planlariz uygulariz.
İnşallah canım ben bu hafta 65 görebilirsem Ramazan'a kadar bir ayım var 59 u görsem Ramazan'da da 3 versem anaa 56 :KK45:
Ben 57 istiyordum 56 olduk:KK70:

İnşallah canım ben bu hafta 65 görebilirsem Ramazan'a kadar bir ayım var 59 u görsem Ramazan'da da 3 versem anaa 56 :KK45:
Ben 57 istiyordum 56 olduk:KK70:
Ben bir ayda veremem o kadar keske ellileri gorebilsem inan 59 a bile raziyim,bugun cok guzel bir elbise gordum nette,38 beden olursam bayram icin almayi dusunuyorum insallah

Kaçamaksız ve sporla niye olmasın
Benimde aklımda bir elbise var ama daha bakmadım
Ayy hadi insallah:) sende mi benim gibi netten alisveris yapiyorsun yoksa:)
Lahana diyeti yapıyorlar kilo veriyorlar
Bilmiyordum bak şişkinlik yaptıklarını
Canim lahana da turp gillerden ondan dolayi ama corbasini yapip cok pisirilince o kadarda siskinlik yapmaz.

Sabah 1.5 haslanmis yumurta, kucuk parca koy peyniri, salatalik, maydanoz, sekersiz nescafe
Az once 2 tabak yagsiz firinda patlican & kabak, bol yogurt. Aksam da aynisini yerim muhtemelen

Back
X