- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aynen oyle yaptim zaten, hedef 3 kg o donene kadar :)Belki bu donemi de avantaja cevirip motivasyona cevirebilirsin; gelene kadar mesela 3 kilo hedefi koyabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle yaptim zaten, hedef 3 kg o donene kadar :)Belki bu donemi de avantaja cevirip motivasyona cevirebilirsin; gelene kadar mesela 3 kilo hedefi koyabilirsin
Supermis demekki bir kac kilo verirsen rahat olcak 38 beden.Bu arada 38 beden lycrasiz kot pantolonlarimdan birini denedim, gobek kapanmadi ama bacaklar cok rahat oldu, popo bolumunde hafiften cekistirmem gerekti ama girdim icine :))
Ne kadar zamandir yapiyorsun canim? Faydasini gordun mu?Slim in 6 bitti
Ama bende bittim
İnşallah canım ben bu hafta 65 görebilirsem Ramazan'a kadar bir ayım var 59 u görsem Ramazan'da da 3 versem anaa 56Suveybe13 canim ben de bayrama 57 ile girsem harika olacak ama onun icin sifir kacamak yapmak lazim,kilolarimiz ayni zaten ramazan da insallah beraber menuler planlariz uygulariz.
Lahana niye siskinlik yapsın kiAksama lahana yemegi yapmayi dusunuyorum kapuska gibi siskinlik yapar mi acaba![]()
Iki gundur yapiyorum ama faydalı olacağını düşünüyorum. Leslie la beraber devam etmeye çalışıcam bi süreNe kadar zamandir yapiyorsun canim? Faydasini gordun mu?
Iki gundur yapiyorum ama faydalı olacağını düşünüyorum. Leslie la beraber devam etmeye çalışıcam bi süreNe kadar zamandir yapiyorsun canim? Faydasini gordun mu?
Ben bir ayda veremem o kadar keske ellileri gorebilsem inan 59 a bile raziyim,bugun cok guzel bir elbise gordum nette,38 beden olursam bayram icin almayi dusunuyorum insallahİnşallah canım ben bu hafta 65 görebilirsem Ramazan'a kadar bir ayım var 59 u görsem Ramazan'da da 3 versem anaa 56
Ben 57 istiyordum 56 olduk![]()
Kaçamaksız ve sporla niye olmasınBen bir ayda veremem o kadar keske ellileri gorebilsem inan 59 a bile raziyim,bugun cok guzel bir elbise gordum nette,38 beden olursam bayram icin almayi dusunuyorum insallah
Tatlim lahana da karnibahar ya da pirasa gibi siskimlik yapan sebzelerden sebebini bilmiyorum ama siskinlik yapan bir sebze oldugunu biliyorumLahana niye siskinlik yapsın ki
Lahana diyeti yapıyorlar kilo veriyorlarTatlim lahana da karnibahar ya da pirasa gibi siskimlik yapan sebzelerden sebebini bilmiyorum ama siskinlik yapan bir sebze oldugunu biliyorum
Ayy hadi insallah:) sende mi benim gibi netten alisveris yapiyorsun yoksa:)Kaçamaksız ve sporla niye olmasın
Benimde aklımda bir elbise var ama daha bakmadım
Canim lahana da turp gillerden ondan dolayi ama corbasini yapip cok pisirilince o kadarda siskinlik yapmaz.Lahana diyeti yapıyorlar kilo veriyorlar
Bilmiyordum bak şişkinlik yaptıklarını