• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canim ben de daha 50leri goremedim, 5.5 kg kaldi 59.9a. Ben de protein diyeti yapmiyordum ama son haftalarda proteine agirlik vermeye basladim. Son 1-2 gundur biraz karbonhidrat aldim ama yarindan itibaren hic bozmadan dukan yapicam, 3-4 gun atak dusunuyorum. Yogurt ve sut yagli tuketiyorum Bu arada. 3-4 gun sebze protein, 3-4 gun sirf protein seklinde devam edicem artik. Sen niye proteinden vazgectin?
Cnm böbreklerine zarar verebilir sürekli protein yemek. Dukan bazı bunyelerde ciddi sorunlar yaratio. 2 gün deyip geçme bence az da olsa karbon al

Merhaba beni unuttunuz mu:110:

Kuzular ben ne yazikki grip feci öksuruge çevirdi 3 hap iciyorum enfeksiyon yok olsun diye agzimda yara haplar cok uyku yapıyor genelde kahvalti haric disardan yemek zorunda kaldim yada makarna falan pratik yemekler yedik onlarda diyete uygun değil neyazikki verdiğimide aldiysam hic sasmam :KK43: ALLAHtan atesim yok artik bin şükür halime yavas yavas toparlicam INŞALLAH

Merhaba beni unuttunuz mu:110:

Kuzular ben ne yazikki grip feci öksuruge çevirdi 3 hap iciyorum enfeksiyon yok olsun diye agzimda yara haplar cok uyku yapıyor genelde kahvalti haric disardan yemek zorunda kaldim yada makarna falan pratik yemekler yedik onlarda diyete uygun değil neyazikki verdiğimide aldiysam hic sasmam :KK43: ALLAHtan atesim yok artik bin şükür halime yavas yavas toparlicam INŞALLAH

Cok uzuldum canim ya ne uzun surdu bu hastalik boyle insallah en kisa zamanda atlatip kaldigin yerden devam edersin kilo vermeye. Aldiysan da uzulme bosver verirsin hemen kisa surede alinan kiloyu

Ama saat 6-7 gibi iki yemek kasigi kadar irmik helvasi yedim :(
Tabi akşam yemeği yemek olmazdı ondan sonra
Yeşil çayımı da içtim misler gibi
Bi an önce yatayım ben kaçamak yapmadan

Cok uzuldum canim ya ne uzun surdu bu hastalik boyle insallah en kisa zamanda atlatip kaldigin yerden devam edersin kilo vermeye. Aldiysan da uzulme bosver verirsin hemen kisa surede alinan kiloyu
Sagol balim benim cok sukur daha iyiyim gozlerim akmiyor artik kuzum bin şükür gribi atlattim yarinda biraz toparlaniyim persembe cumabaşlarım iNŞALLAH yeniden yulaf kepekciklerime :kk77:

Acili ayran nasil oluyor acaba ? Pulbiberli mi ?
Yok,pulbiberli değil. Yayık ayranının içine bir tülbent gibi bişeyle doğranmış acı biberler doğranıp bi gece falan bekletince süper bişey oluyor
Babam çok severdi yaz sıcağında içmeyi. İctikçe içilen bişey...

Gunaydin kizlar teog sinavinda gorevliyim kalktim erkenden,pek kahvalti yapamadim bakalim kahvaltisiz nasil oluyo:)

Yok,pulbiberli değil. Yayık ayranının içine bir tülbent gibi bişeyle doğranmış acı biberler doğranıp bi gece falan bekletince süper bişey oluyor
Babam çok severdi yaz sıcağında içmeyi. İctikçe içilen bişey...
Biz de yapariz muhtesem olur ben de bayilirim:)

Kızlar günaydın . Dün madem suyu hurma ve elma ile günü geçirdim. Bugün tekrar eski diyeti yapacağım. İnşallah kaçamak yapmadan. Dün birde ender saraçin 10 hareketini yaptım gece.
Bugün öğlen lahana suyu içmeyi planlıyorum. Bakalım nasıl olacak.

Back
X