- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm böbreklerine zarar verebilir sürekli protein yemek. Dukan bazı bunyelerde ciddi sorunlar yaratio. 2 gün deyip geçme bence az da olsa karbon alCanim ben de daha 50leri goremedim, 5.5 kg kaldi 59.9a. Ben de protein diyeti yapmiyordum ama son haftalarda proteine agirlik vermeye basladim. Son 1-2 gundur biraz karbonhidrat aldim ama yarindan itibaren hic bozmadan dukan yapicam, 3-4 gun atak dusunuyorum. Yogurt ve sut yagli tuketiyorum Bu arada. 3-4 gun sebze protein, 3-4 gun sirf protein seklinde devam edicem artik. Sen niye proteinden vazgectin?
Merhaba beni unuttunuz mu
Kuzular ben ne yazikki grip feci öksuruge çevirdi 3 hap iciyorum enfeksiyon yok olsun diye agzimda yara haplar cok uyku yapıyor genelde kahvalti haric disardan yemek zorunda kaldim yada makarna falan pratik yemekler yedik onlarda diyete uygun değil neyazikki verdiğimide aldiysam hic sasmamALLAHtan atesim yok artik bin şükür halime yavas yavas toparlicam INŞALLAH
Ayrandan bir sey olur mu ki tuz atmadigin zaman, ben gece bazen birkac kasik yogurt yiyorumEsim; soooyle guzel bi limonlu ayran yap da icelim, dedi tam yatmaya hazirlanirken. Yogurt da yagli! Dedim nasil dayanicam diye
Ama dayandim
Aferin bana :)
Karbonhidrat olarak ne yesem sence? Ekmek sevmem pek, ara sira altinbasak yiyorum o kadarCnm böbreklerine zarar verebilir sürekli protein yemek. Dukan bazı bunyelerde ciddi sorunlar yaratio. 2 gün deyip geçme bence az da olsa karbon al
Yoğurt yağlı,o yüzden içmek istemedim canımAyrandan bir sey olur mu ki tuz atmadigin zaman, ben gece bazen birkac kasik yogurt yiyorum
Sagol balim benim cok sukur daha iyiyim gozlerim akmiyor artik kuzum bin şükür gribi atlattim yarinda biraz toparlaniyim persembe cumabaşlarım iNŞALLAH yeniden yulaf kepekciklerimeCok uzuldum canim ya ne uzun surdu bu hastalik boyle insallah en kisa zamanda atlatip kaldigin yerden devam edersin kilo vermeye. Aldiysan da uzulme bosver verirsin hemen kisa surede alinan kiloyu
Cok sagol canim iNŞALLAH ALLAHIM beterinden korusun hepimiziAhhhhh
Cooook coooook gecmis olsun
Tez zamanda sagligina kavustursun Allah
Yagli yogurt kaymakli olmadigi surece metabolizmayı hiclandirir demisti diyetisyenim hic biseyi ight yeme demisti yaginda bile ayri bi vitamin varmis icebilrsin gönül rahatlığıyla canim❤Yoğurt yağlı,o yüzden içmek istemedim canım
Yoksa hiç acımam
Acili ayran nasil oluyor acaba ? Pulbiberli mi ?Aaaahhhh
Canım acılı ayran çekti
Ufffff,ne güzel içilirdi şimdi yana yana
Yok,pulbiberli değil. Yayık ayranının içine bir tülbent gibi bişeyle doğranmış acı biberler doğranıp bi gece falan bekletince süper bişey oluyorAcili ayran nasil oluyor acaba ? Pulbiberli mi ?
Biz de yapariz muhtesem olur ben de bayilirim:)Yok,pulbiberli değil. Yayık ayranının içine bir tülbent gibi bişeyle doğranmış acı biberler doğranıp bi gece falan bekletince süper bişey oluyor
Babam çok severdi yaz sıcağında içmeyi. İctikçe içilen bişey...