- 18 Mayıs 2016
- 624
- 1.031
- 33
- 39
Çiğ haşlanmış sebze en iyisi kompleks karbonhidratKarbonhidrat olarak ne yesem sence? Ekmek sevmem pek, ara sira altinbasak yiyorum o kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiğ haşlanmış sebze en iyisi kompleks karbonhidratKarbonhidrat olarak ne yesem sence? Ekmek sevmem pek, ara sira altinbasak yiyorum o kadar
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/09/dukan-diyeti-hayat-boyu-kac-kez.htmlDaha once ne kadar sure protein diyeti yaptin ve kac kilo verdin? Ben bir defa 1.5 ay dukan yapmistim, 7-8 kg falan vermistim. Donem donem kilo alinca yaptigim oluyordu 2-3 hafta falan ama hic cok uzun bir sure yapmadim. Bu kisa yaptiklarim da sayilir mi acaba yoksa uzun sureli yapmak mi sayiliyordur? hayatim boyunca ikiden fazla yapmis oluyorum cunku.
canim sen cardio spor yapiyorsun, ben cok farkettirir diye toparlayici sporlar icin konusmustum, pilates, callanetics gibi.ben 3 kilo verdim sporla ama hiç bana mısın demedi
Cnm kola+ tiramisu yemeseydin keşke,heleki kola hiç içme derim yerine ayran içDun yazamadim
Ara iki parca bitter cikolata, bir bardak sut
Aksam pirzola, kola, tiramisu
Cikolatalar kacamak yapmadan gecireyim diye yendi ama evdeki hesap carsiya pek uymadi.
Aclik kanini verdim simdi, iki saat sonra gel tokluk kanini alalim dediler.
3 ceviz, 4 hurma, 1 elma yedim yanimda getirdigim, pek uygun bir kahvalti olmadi, ama umarim, tokluk sekeri icin uygun olur.
Oyle haklisin, ama kacamak iste.Cnm kola+ tiramisu yemeseydin keşke,heleki kola hiç içme derim yerine ayran iç
Afiyet bal seker olsun canim:) ama cok yaptiysan bir kismini dondurucuya koy,yoksa cabuk bozuluyor.Günaydın, kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 buçuk dilim ekmek, lor peynirimasal3487 yaptım Cnm güzel oldu ,2 kaşık zeytinyağı,zahter
Reglin de bitiyorsa bence hic salma kendini. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim,polikistik kardesiyiz.Hanımlar merhaba bi kac gundur giremiyodum ama hep aklımdaydınız. Reglim bygun yarın bitecek. Bu 3 4 gun biraz saldım galiba. Spora da gidemedim dogru duzgun. Hastane islerim vardı malum polikistik over. Moralim de bozuldu degerlerin düşmemiş lh FSH yine aynı duruyor. Tedaviye başlayamadıkbir dahaki ay bakalım başlayalım dedi doktorum. Spora devam dimi dedi evet dedim. O moralle zaten bi kaç kaçamak yaptım. Simdi salona gidiyorum. Sabah kahvaltım sabah denirse
1 de iste.
3 dilim ekmek KK peynir 6 zeytin :)) yesil biber 3 ince
Küçük salatalık. 1 bardk cay az şekerli.
Cok mutsuz hissediyorum ama ben.
patates yemeği tereyağlı mıydı canım? helva olmamış tabii ki :)Ben öğle yemeğini biraz fazla kaçırdım sanırım :-(
2 yemek kasigi,3 kasik kadar da etli sulu patates yemeginin susuz yerinden aldim,bol salata,2 ksk yogurtaz once de 2 ksk kadar dunki helvadan yedim. Aksama aklima takilinca zor oluyor
Allah razı olsun valla su yorumun bile bana iyi geldi. Kalkıp gidiyorum simdi spora. Su kilolar gitse eminim pco da ortadan kalkacak. Sabır ya Rabbi. Buna da şükür diyorum mirayhanim. Allah yardımcımız olsun.Reglin de bitiyorsa bence hic salma kendini. Seni en iyi anlayacaklardan biriyim,polikistik kardesiyiz.
Baska yolu yok,biraktikca daha kotu hissediyoruz. O yuzden hemen su anda basla bence canim
üzüldüm canım yaHanımlar merhaba bi kac gundur giremiyodum ama hep aklımdaydınız. Reglim bugun yarın bitecek. Bu 3 4 gun biraz saldım galiba galibası yok tabi. Spora da gidemedim dogru duzgun. Hastane islerim vardı malum polikistik over. Moralim de bozuldu degerlerim düşmemiş lh FSH yine aynı duruyor. Tedaviye başlayamadıkbir dahaki ay bakalım başlayalım dedi doktorum. Spora devam dimi dedi evet dedim. O moralle zaten bi kaç kaçamak yaptım. Simdi salona gidiyorum. Sabah kahvaltım sabah denirse
1 de iste.
3 dilim kepek ekmek ,
KK peynir
6 zeytin :)) yesil biber 3tane ince
Küçük salatalık.
1 bardk cay az şekerli.
Cok mutsuz hissediyorum ama ben. Elim kolum kalkmıyor her an spora gitmekten vazgeçebilirim normalde sabah 9 seansında yerimi almıs olurdum. Bana da dua edin lütfen.
Tek başına diyet yaparak zaten benim kilo vermem çok zor. Sporu bırakmamam lazım. Ben gecen hafta basladım sabah salona gidiyodum eve gelip dinlenip yürüyüşe çıkıyodum 1 saat kadar. Cok iyi oluyo cidden ama reglimin gelmesi mahvetti beni. Neyse bitiyor Allaha şükür sen de çıksan ya yürüyüşe. Diyet yapıyoruz madem yürüyüşle hareketle destekleyince daha verimli oluyor sen de söylemişsin yuruyus yaparken toplandı vücudum diye. :)üzüldüm canım yaumarım bir an önce her şey yoluna girer. spordan sakın vazgeçme, diyet yapmıyor olsak bile spor şart gerçekten, 1.5 aylık diyet serüvenimde bunu anladım. geçen sene 1 ay boyunca falan her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum ve vücudum gerçekten biraz düzgün görünmeye, hafiften sıkılaşmaya başlamıştı ama şu an 1.5 aydır diyet yapıyorum, 7.5 kg verdim ama vücudum hala kötü görünüyor spor yok çünkü. sanki kilo vermemişim gibi geliyor aynaya bakınca, pek bir fark göremiyorum
haftada 2-3 kez yürüyüş hiçbir şey fark ettirmedi benim vücudumda
bırakma yani sporu, zorla da olsa yap dicem ama ben de yapamıyorum nolcak bu spor durumu bilmiyorum
![]()