- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Bugun nasilsin Masalim?❤Günaydın güzel prensesler❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun nasilsin Masalim?❤Günaydın güzel prensesler❤
Bilmem ki Cnm bu hafta düzgün de gidiyorum anlamadım, bu hafta spor yapamadım ondan olabilir annemler geldi fırsat olmuoGunaydin canim
+ 300 ?
Cok fazla degil gibi ama sence neden + ciktin ki?
Kiz tanimaz olur muyum:) hosgeldin canim gunluk menulerini yazarsin bakariz nasil besleniyorsun,hamilelik oncesi kilo durumu cok onemli senin zaten fazla bir kilon yok dikkat edersen mutlaka verirsin ben de 67 kiloyum aslinda senin boy cok iyi masallah kilon fazla durmuyordur yine de doktor dediyse bir bildigi vardir.masal3487 canım bende katılıcam aranıza doktor buğün acil diyet dedi 168 boy 64 kilo hedef 58 ama nasıl yapcam diyet daha önce hiç yapmadım hem besleyici gıdalar olmalı kaloriside az olcak beni tanıdın demi dua topiğin den
Bizde seni cok ozledik:)ama sen genelde gece yaziyorsun ben de erken uyuyorum bir turlu denk getiremiyoruzSizlere cok alismisim kuzucanlar ya özledim sizi![]()
Cigkofteler arti yapmaz umarim,keske miktarinida yazsaydin canim.akşam çiğ köfte,ayran,bol yeşillik ve söğüş salata yedim
hemen arkasından sütlü kahvemi içtim
leslie 5 mile yaptım
3 lt suyumu içtim
Aksamlari skinti olmuyo canim biraz gec yedim cunku,en gec 11 de de uyudugum icin sorun olmuyor.canım bir kase çorbayla doyuyor musun
ben sadece çorbayla doyamıyorum
Islerden dolayi mi yogunsun canim hayirdir?Canim bugunde firsatim olmadi girmeye.yogundu,ve çok stresli bi haftaydi ,birazda iyi bir menum olmadi suçluluk tabi.gercekten bu hafta dogru duzgun yemek yapamadim spora hiç vakit yoktu.bu haftadan sonra normal hayatima dönecem inş.bu hafta yerimde sayacam galiba.
Hamd olsun balimmm cok sagol ❤Bugun nasilsin Masalim?
Haklsiin kuzum cok uyuyorum ondan sanirim balim tekrardan duzenimi saglicam INŞALLAH antibiyotik kuzum cok uyku yapıyorBizde seni cok ozledik:)ama sen genelde gece yaziyorsun ben de erken uyuyorum bir turlu denk getiremiyoruz![]()
Gunaydin kizlar, enerji dolu bir gune merhaba
❤Günaydın güzel prensesler❤
Gunaydiiiiiiiiiiin
Gunaydin kizlarGünaydın herkese bugün ara tartı gunu ve ben artidayim.+300
Kahvaltı: 2 yumurta,1 dilim ekmek,zeytin,lor,3 gün kurusu
Spor: yarım saat koşu+ yuruyus
Kuzum esim ise giderken kalktim öksürük uyutmadi bende nane limon balli yaptim içiyorum balim ❤Gunaydin kizlar
Seda erkencisin bugun:)
Kuzum nacizane fikrim balim bugunu ödül yapabilrsin sanirim arkdaslarinla toplanti bence ödül öğünü olabilirKizlar bugun kahvaltiya arkadaslar gelicek neler neler yaptim,cok dikkat etmem lazim kendime guveniyorum sifir kacamakla atlatmam laizm.
GünaydinIslerden dolayi mi yogunsun canim hayirdir?
Alkis kuzummm bende pazar tartilcam ama kuzum yalan olmasin diyet yapamadim artiyimdirKizlar ben tarti gunu oldugunu unutmusum ya sabah sabah uc bardakta su ictim(ceviz suyu,sogan suyu,ilik su) o nedenle tartilmayayim ama eksiye dusmustum sukur
Iyi yapmissin tatlim cok iyi gelir nane limon bal,oksurmek iyidir hastaliginin gectigini gosterir ama yine de dikkat et tabi.Kuzum esim ise giderken kalktim öksürük uyutmadi bende nane limon balli yaptim içiyorum balim ❤
Canim yerim tabi de borek falan yaptim,katmer yaptim bunlardan yememem laizm,birer lokma belki alir tatlarina bakarim o kadar.Kuzum nacizane fikrim balim bugunu ödül yapabilrsin sanirim arkdaslarinla toplanti bence ödül öğünü olabilir![]()
Hadi bakalim pazara daha var kacamak yapmassan eksi gorursun.Günaydin
Evet canim işten dolayi.eve geç geldim hep.Bitti çok şükür .bugun eski azimli ruh halimdeyim
Canim bir iyileste insallah toparlarsin iyi gidiyordun.Alkis kuzummm bende pazar tartilcam ama kuzum yalan olmasin diyet yapamadim artiyimdir![]()
5 tane yedim canım bir hafta boyunca ekmek bulgur yok hakkımı çiğ köfteye saklıyorumCigkofteler arti yapmaz umarim,keske miktarinida yazsaydin canim.