• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar yarin
masal3487 masal3487 canım bende katılıcam aranıza doktor buğün acil diyet dedi 168 boy 64 kilo hedef 58 ama nasıl yapcam diyet daha önce hiç yapmadım hem besleyici gıdalar olmalı kaloriside az olcak beni tanıdın demi dua topiğin den
Kiz tanimaz olur muyum:) hosgeldin canim gunluk menulerini yazarsin bakariz nasil besleniyorsun,hamilelik oncesi kilo durumu cok onemli senin zaten fazla bir kilon yok dikkat edersen mutlaka verirsin ben de 67 kiloyum aslinda senin boy cok iyi masallah kilon fazla durmuyordur yine de doktor dediyse bir bildigi vardir.

Günaydın kızlar. Dün giremedim. Akşama kadar çok iyi gitti. Akşam doğum günü kutlamasina gittim. Az da olsa yedim birşeyler. Ama lahana suyunu içtim .
Bugün tekrar maden suyu diyetini yapıyorum. Baskülum de 79.9 geldim şu gitmiştir ama yine de çok mutlu oldum

Canim bugunde firsatim olmadi girmeye.yogundu,ve çok stresli bi haftaydi ,birazda iyi bir menum olmadi suçluluk tabi.gercekten bu hafta dogru duzgun yemek yapamadim spora hiç vakit yoktu.bu haftadan sonra normal hayatima dönecem inş.bu hafta yerimde sayacam galiba.
Islerden dolayi mi yogunsun canim hayirdir?

Kuzum esim ise giderken kalktim öksürük uyutmadi bende nane limon balli yaptim içiyorum balim ❤
Iyi yapmissin tatlim cok iyi gelir nane limon bal,oksurmek iyidir hastaliginin gectigini gosterir ama yine de dikkat et tabi.
Kuzum nacizane fikrim balim bugunu ödül yapabilrsin sanirim arkdaslarinla toplanti bence ödül öğünü olabilir :KK66:
Canim yerim tabi de borek falan yaptim,katmer yaptim bunlardan yememem laizm,birer lokma belki alir tatlarina bakarim o kadar.
Günaydin
Evet canim işten dolayi.eve geç geldim hep.Bitti çok şükür .bugun eski azimli ruh halimdeyim
Hadi bakalim pazara daha var kacamak yapmassan eksi gorursun.
Alkis kuzummm bende pazar tartilcam ama kuzum yalan olmasin diyet yapamadim artiyimdir :KK43:
Canim bir iyileste insallah toparlarsin iyi gidiyordun.

wagen wagen kuzum sadece diyetle olmaz bol su icemen (en az 2 litre) ve spor yapmakta lazim.
Sabahlari klasik kahvaltidan sasma derim(peynir,zeytin,yumurta) ekmegi azaltirsan,ogunlerin yanina yogurt salata ekle bol bol,porsiyonlarini da kucultursen cok guzel kilo verirsin.

Burda cok guzel kilo veren kizlar var onlarda fikir verirler sana.

Back
X