• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

alanın ne? benim de üniversite yıllarında doktora hayalim vardı ama bu temmuz 31 olucam, yüksek lisans bile yapamadım daha :) anladım ki mezun olur olmaz yapmak lazımmış yüksek lisansı, sonra yalan oluyor :)
endüstri mühendisiyim. bn okuldan hemen sonra başladım tabi ama bir doktora programını bitiremedim yarım kaldı, sonra diğerine geçtim, o yüzden bu yaşa kadar uzadı.

ben kiloları yenilemediler diye düşündüm bir de raporlarken metnin arasında yazmıştım, kaçırmış olabilir masal.

güncel kilom 82.2
Dogum gunun mu senin canim,saglikli mutlu ve tabikide citir nice guzel yillarin olsun.

Hemen ekliyorum seni de tatlim kusura bakma kacirmis olabilirim.

Kizlar misafirlerim gitti azicik minicik kacamaklarim oldu ama sukur irademe hakim oldum:)

Sabah bir muz,bir elma.

Kahvalti:12.30 bir dilim patatesli peynirli tuzlu pasta,peynir,kozlenmis biber,firinlanmis patates(kizartma yerine firinladim)ve cay.

Ara bir kahve.

Aksam bir kase tarhana corbasi.

2 litre su bugun spor yapamadim belki aksam leslie yaparim.

Kizlar aramizda ankarada yasayan vardi yanlis hatirlamiyorsam. Esenbogadan turkiye adalet akademisine gidis taksiyle ne kadar surer? Ona gore ucak bileti saatimi belirlicem

Kizlar misafirlerim gitti azicik minicik kacamaklarim oldu ama sukur irademe hakim oldum:)

Sabah bir muz,bir elma.

Kahvalti:12.30 bir dilim patatesli peynirli tuzlu pasta,peynir,kozlenmis biber,firinlanmis patates(kizartma yerine firinladim)ve cay.

Ara bir kahve.

Aksam bir kase tarhana corbasi.

2 litre su bugun spor yapamadim belki aksam leslie yaparim.
Cok iyi atlatmissin canim valla, ben diyeti bozarim diye mumkun mertebe hicbir yere gitmemeye calisiyorum kahve icmek fdisinda :))

wagen wagen kuzum neler yedin bugun bakim?bak tependeyim:-)
sağol canım sabah 1 yumurta iki dilim kepek ekmek peynir zeytin salata saat 4 gibide 9 kaşık bulgur pilavı bide civer bi bardak ayran bi kase salata ve tere okadar aralarda su bide okunmuş hurmalarım var 1 tanede ondan ay çokmu yedim ama ekmek sadece kavaltıda 2 dilim nasıl koçişte aynı yedi dayanamadı bitabakta demin çerz yedi

sağol canım sabah 1 yumurta iki dilim kepek ekmek peynir zeytin salata saat 4 gibide 9 kaşık bulgur pilavı bide civer bi bardak ayran bi kase salata ve tere okadar aralarda su bide okunmuş hurmalarım var 1 tanede ondan ay çokmu yedim ama ekmek sadece kavaltıda 2 dilim nasıl koçişte aynı yedi dayanamadı bitabakta demin çerz yedi
Bulgur pilavi sivi yagli miydi? 9 kasik bana fazla geldi canim

Back
X