• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Günaydın moralim bozuldu bu sabah 54.8 geldim dün 54.1 dim ya 3 kaşık kısır yapmaz bunu anlamıyorum gerçekten dün sabah spor da yaptim.regl fln da yakın deil

Günaydın moralim bozuldu bu sabah 54.8 geldim dün 54.1 dim ya 3 kaşık kısır yapmaz bunu anlamıyorum gerçekten dün sabah spor da yaptim.regl fln da yakın deil
Canım tuvalet miktarın su içme miktarın da etkiliyor.Moralni bozma. birde 2 gün önce kaç gelmiştin . birden 700 artıyorpc tartı da da problem olabilir

Gunaydin kizlar :KK200:
L LoReLaiii canim uc kasik kisir yapmaz cunku icinde bol yesillikte var salata gibi,kabizlik falan var mi sende?
Evet Cnm var ama yapıyorum da neyse bugün sabah omlet ve peynir, öğle ton balıklı salata, akşam da sebze çorbası yicem. pilates de yaparım bakalım yarın nolcek

masal3487 masal3487 canım sabah elim ayağım yüzüm şiş kalktım:KK48:
Ama canım çok turşu çekmişti
L LoReLaiii canım moralin bozulmasın Pazar'a eksiyi görmüş olarak geliceksin inşallah:dua:
Saol Cnm insallah,başa döndüm resmen çok sinir bozucu ama sanırım ödem moral bozmamak lazim

Calisanlar cuma diye yogun olabilir canim. Ben de simdi eve geldim kahvemi yaptim oturuyorum. Bu hafta hic kilo veremedim, senin nasil gidiyor
Bende çalışıyom ama:KK45:
Dün bozdum sayılır canım tartıya bilerek çıkmadım elim yüzüm şiş kalktım
Ama Pazar'a kadar 65 i görmek istiyorum

Back
X