• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canim patatesi de carsambadan sonra yemeyelim firinlanmis bile olsa,ama senin nisasta gununse arti olmamak ve dengelemek sartiyla olabilir.
Detoks suyu hergun icilebilir canim,senin detoks dedigin farkli oluyo,mesela tum gun lahana yiyorsun ya da patates,lapa vs
Canim benim.patates degil kepekli bulgur pilavı mesala patates firinlanmis pazar yerim.yersem.oda ;)

20170501_001608.webp

Cumartesideki peynir bi kibrit kutusu kadar ama yemeyedebilirim canlar

Kızlar uhuuuu akşam sebze çorbami içip dansa gittim, sabah 55 gelen ben 53,7 geldim.bugunku sebze corbam ve bol hareketli günüm işe yaradı sabaha daha da az gelir.muhtemelen ödem attım ama olsun tartıda öle veya böyle eksi görmek muhtesem
Kuzuuu muhtesemsin❤❤❤

Kızlar günaydın,kahvaltım: 1 dilim ekmek,sebze çorbası 1 kase , bolca zeytin çok pis gaza geldim bu pazar 52 yi görcem.buarada bence bu hafta kişisel hedef belirleyebiliriz ara tartıda yaklasmamis olursak hedefimize daha da asiliriz. X rakamını görcem demek beni çok gaza getirio

Selam
Uzun bir gece geçirdim,migrenim bi türlü geçmedi. Sabah kalktım,hala ağrıyor başım. Ev ahalisine kahvaltı hazırladım tekrar yattım,şimdi daha iyiyim çok şükür
Sabah yine de aç karnına kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 lt kadar limonlu su içtim,dün geceden de suya incir atmıştım,onun suyunu içtim
Şimdi kahvaltı yapıyorum
Yumurta
Lor
Domates
Hepsinin üzerine boooolca pulbiber attım,öyle yiyorum ama sporu nasıl yapıcam bilmiyorum;yürürken beynim sallanıyor sanki

Kızlar uhuuuu akşam sebze çorbami içip dansa gittim, sabah 55 gelen ben 53,7 geldim.bugunku sebze corbam ve bol hareketli günüm işe yaradı sabaha daha da az gelir.muhtemelen ödem attım ama olsun tartıda öle veya böyle eksi görmek muhtesem
Nasıl bi sebze çorbası bu? Süppermiş walla
Maşallah maşallah
Darısı başıma

Nasıl bi sebze çorbası bu? Süppermiş walla
Maşallah maşallah
Darısı başıma
Canım ödemeli günlerde yapılabilir et hasliorum suyunda lahana, karnabahar,kabak,havuç,soğan sarımsak,ne istersen artık maydonoz fln bile koyuorum ben lahana önemli ama haşlandıktan sonra blenderda mama kivamina getiriorum.etleri de koyuorum sonra içine protein olsun die.gun içinde onu yiorum dün spor yaptığım için başka şeyler de yedim.odem atio duraklamada fln yapabilirsiniz

Selam
Uzun bir gece geçirdim,migrenim bi türlü geçmedi. Sabah kalktım,hala ağrıyor başım. Ev ahalisine kahvaltı hazırladım tekrar yattım,şimdi daha iyiyim çok şükür
Sabah yine de aç karnına kahvaltıyı hazırlayana kadar 1 lt kadar limonlu su içtim,dün geceden de suya incir atmıştım,onun suyunu içtim
Şimdi kahvaltı yapıyorum
Yumurta
Lor
Domates
Hepsinin üzerine boooolca pulbiber attım,öyle yiyorum ama sporu nasıl yapıcam bilmiyorum;yürürken beynim sallanıyor sanki
Geçmiş olsun cnm, sen önce migrenini geçirmeye bak sonra yaparsın sporu

Canım ödemeli günlerde yapılabilir et hasliorum suyunda lahana, karnabahar,kabak,havuç,soğan sarımsak,ne istersen artık maydonoz fln bile koyuorum ben lahana önemli ama haşlandıktan sonra blenderda mama kivamina getiriorum.etleri de koyuorum sonra içine protein olsun die.gun içinde onu yiorum dün spor yaptığım için başka şeyler de yedim.odem atio duraklamada fln yapabilirsiniz
Super bir tarif tatlim,ben de deneyeyim:)

Back
X