• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Hadi bakalim, umarim yaparsin.

Gunaydinlar, azminiz bol olsun.

dunku bildirim
kahvalti 1 dilim ekmek, yarim avakado, 1 haslama yumurta
ogle levrek, salata
aksam hindi, salata, yogurt, bir dilim ekmek
ara chia puding, 2 hurma, 3 ceviz, 15 kuru uzum, yogurt, 3 cilek

Bugun eksiyle uyandim, tahminimden hizli veriyorum simdilik, ama herhalde diyetin basinda normal.
Yuruyus iyice aliskanlik olmaya basladi, he gun yurumeye calisiyorum.
Oo süper gayet güzel cnm,menü de güzel ama hem sabah hem akşam protein yapma çok olur :))

Kızlar günaydın. bugün itibarı ile diyetisyeni bıraktım. Olmuyor o0yani uyamiyorum. boş yere 300 lira verdim. Malesef. neyse sizinle bu işi iyi yürüteceğime inanıyorum. İnşallah olacak bu sefer. Bu arada sabah okula geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım. okulda simit ayranla yaptım. Bugün spor yapmak şart oldu. Leslie 2 yapmayı düşünüyorum.

Kızlar günaydın. bugün itibarı ile diyetisyeni bıraktım. Olmuyor o0yani uyamiyorum. boş yere 300 lira verdim. Malesef. neyse sizinle bu işi iyi yürüteceğime inanıyorum. İnşallah olacak bu sefer. Bu arada sabah okula geç kalacağım diye kahvaltı yapamadım. okulda simit ayranla yaptım. Bugün spor yapmak şart oldu. Leslie 2 yapmayı düşünüyorum.
Nie bıraktım Cnm ne kadar olmuştu baslayali

Ya bir aydır hiç kilo veremedim. Diyetin dışına çıkınca kendimi aşıyordüm . o yüzden önceden zayıfladığım gibi yapacağım bakalım nasıl olacak

Ya bir aydır hiç kilo veremedim. Diyetin dışına çıkınca kendimi aşıyordüm . o yüzden önceden zayıfladığım gibi yapacağım bakalım nasıl olacak
her yontem herkse gore olmadigi gibi, herhangi bir metodun ise yaramasi o zamanki motivasyonla ilgili oluyor. Demek diyetisyene gitmek seni motive etmemis canim, bir de boyle dene, umarim bu sefer ise yarar, hep beraber veririz kilolari

505442b386f2241174000018_graph.png

Benim gecen kilo vermemden kilo grafigimi buldum, basta hizli gidiyor da kilo azaldikca, kilo vermek zorlasiyor, bir 74-76 da kilo bariyerim vardi, o baya zorladiydi

her yontem herkse gore olmadigi gibi, herhangi bir metodun ise yaramasi o zamanki motivasyonla ilgili oluyor. Demek diyetisyene gitmek seni motive etmemis canim, bir de boyle dene, umarim bu sefer ise yarar, hep beraber veririz kilolari

505442b386f2241174000018_graph.png

Benim gecen kilo vermemden kilo grafigimi buldum, basta hizli gidiyor da kilo azaldikca, kilo vermek zorlasiyor, bir 74-76 da kilo bariyerim vardi, o baya zorladiydi
Canım bu çok iyi ya. aslında kilonuzu görüntüleyin diye bir program var . o da grafik çıkartıyor.

kızlar sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen birşey yemeyi düşünmüyorum
spor yok bugün
yarına yetiştirilecek işlerim var o yüzden bugün yazamayabilirim çok

Kızlar bende öğlen yemeğini
1 yumurta.
1 kk peynir
1 biber
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
1 ayran. İle yaptım
Ya diyet yapmamak ne güzel benim için. kızlar öğleni hep böyle tutacagim çünkü akşama karnım biraz tok olsun diye. Akşam da çorba salata yemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

Back
X