• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Walla ben de yaptıktan sonra vicdanen bı rahatliorum, ev kalabalık bu ara pilates yapamiorum ona üzülüyorum. Güzel plan Cnm ama 1 gün kas dinlendirmek iyi oluomus
Ben çok mu hırs ediyırum bilmem ki
Gerçi hedefim öyle 2-3 aylık değil,ideal kiloma 8 ayda ulaşmayı hedefliyorum ama spora ara vermiyorum
Neymiş ki acaba hikmeti?

Canim hadi gecen hafta koydeydin olumsuz bir yorum yapmadik menulerine, iki dilim borek olmamis gulum,yemek olmamasi bahane degil ip atlama cezamiz vardi ama sen normal sporunu da yapmamissin:KK43:
Haklisin yarin karbonhidrati daha sinirli tutacam .sporda yapamadim işten gelir gelmez benim ufaklikla oglen parkta bir saat oyalaninca pilim bitti o sicakta.ama tabi bunlar mazeret olmamali

Selam
Kahvaltımı erken yapıyorum bugün;yumurta haşladım,domates,3 siyah zeytin
Kahvaltı öncesi incir ve suyunu içtim
Yoğurt kürüyle ilgili fikirlerinizi bekliyorum

Gunaydinlar, enerjininiz bol olsun bayanlar

Yogurt yag yakmaya yardimci besin diye biliyorum,, yagurt kuru nasil yapili tam bilmiyorum
Gunaydın canım
Gece yatmadan yarım saat önce 3 kşk yoğurt,1 kşk pulbiber,yarın limon karıştırılıp yeniyor
Aynı kür zencefil zerdeçalla da yapılıyor

Günaydın kızlar, bugün çarşamba ara tartidan önce bol spor ve güzel menüler lazım bize.en az -500 görelim ki pazara 1 kilo civarı gitsin.bu da zor değil işimizi gücümüzü ayarlayip spor yapalım.benim bugün misafirlerim gitti hem koşu hem de plates yapcam.kahvaltim 2 has.yumurta,1 yk lor peyniri, 1dilim ekmek,2 kuru kayisi.canim ben yatmadan önce bişey yememeye çalışıyorum ondan hiç uygulamadim yoğurt kurunu,yağ yaktığını soyluolar ama ben genel olarak besinle yağ yakıldığında pek inanmıyorum.yag yakımınin glikojen depolarıbosalmisken yapılan sporla alakalı olduğunu ve eksik alınan kaloriyle olduğunu düşünüyorum.ama tabi uzman deiliz biz, yapan arkadaşlar fayda gormus olabilir

Günaydın kızlar, bugün çarşamba ara tartidan önce bol spor ve güzel menüler lazım bize.en az -500 görelim ki pazara 1 kilo civarı gitsin.bu da zor değil işimizi gücümüzü ayarlayip spor yapalım.benim bugün misafirlerim gitti hem koşu hem de plates yapcam.kahvaltim 2 has.yumurta,1 yk lor peyniri, 1dilim ekmek,2 kuru kayisi.canim ben yatmadan önce bişey yememeye çalışıyorum ondan hiç uygulamadim yoğurt kurunu,yağ yaktığını soyluolar ama ben genel olarak besinle yağ yakıldığında pek inanmıyorum.yag yakımınin glikojen depolarıbosalmisken yapılan sporla alakalı olduğunu ve eksik alınan kaloriyle olduğunu düşünüyorum.ama tabi uzman deiliz biz, yapan arkadaşlar fayda gormus olabilir
Anladım canım
Bende o tür şeylere çok güvenemiyorum ama çok sık karşıma çıktı,var mıdır bi etkisi dedim

Gunaydın canım
Gece yatmadan yarım saat önce 3 kşk yoğurt,1 kşk pulbiber,yarın limon karıştırılıp yeniyor
Aynı kür zencefil zerdeçalla da yapılıyor
Canım günaydın. Benim diyetisyen kesin yap hastalarımdan bir yaptığı hafta 1 kg yapmadığı hafta 300 vermişti dedi.

Selam
Kahvaltımı erken yapıyorum bugün;yumurta haşladım,domates,3 siyah zeytin
Kahvaltı öncesi incir ve suyunu içtim
Yoğurt kürüyle ilgili fikirlerinizi bekliyorum
Canim ben denemedim ama deneyip guzel sonuc alanlar var,sen hangi kuru deneyeceksin?yogurt,pul biber,limon mu?yogurt,zerdefal,zencefil,tarcin mi?

yogurt kurunu bu sekilde yapanlar mide agrisi ve yanmasindan sikayet etmisler, ama yaparken dikkat miden agrirsa falan birak

Canım günaydın. Benim diyetisyen kesin yap hastalarımdan bir yaptığı hafta 1 kg yapmadığı hafta 300 vermişti dedi.

Deneyeyim diye düşünüyorum bakayım

Canim ben denemedim ama deneyip guzel sonuc alanlar var,sen hangi kuru deneyeceksin?yogurt,pul biber,limon mu?yogurt,zerdefal,zencefil,tarcin mi?
Zerdeçallı olan haftada iki gece,öteki günlük
Bilmiyorum ki hangisi daha etkili olur. Pulbiber ve limonluyu keyifle yerim ama öteki daha mı iyidir fikrim yok

yogurt kurunu bu sekilde yapanlar mide agrisi ve yanmasindan sikayet etmisler, ama yaparken dikkat miden agrirsa falan birak
janesagan janesagan , sağlığımı tehlikeye atacak şeylerden korkarım ben. Kilo vermeyi de sagligim icin istiyorum ozellikle zaten. Insallah sıkıntı olmaz canım,hissedersem sorun hemen bırakırım zaten :KK66:

Yoğurt kürü bende işe yaramadı
Yaptığım hafta çok az verdim o yüzden bıraktım

Back
X