• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Gunaydin kizlar. 1.5 yumurta, salatalik, domates, sutlu nescafe.

Hala siskinligim var, dun yuruyuse cikmadim o yuzden ama bugun de gecmezse leslie yapicam mecburen.

markete gidicem eve dönerken, gaz ve şişkinlik için ne alsam kızlar? kuru kayısı almayı düşünüyorum, başka ne alsam sizce? kayısı çayı falan mı alsam bi de?

markete gidicem eve dönerken, gaz ve şişkinlik için ne alsam kızlar? kuru kayısı almayı düşünüyorum, başka ne alsam sizce? kayısı çayı falan mı alsam bi de?
Bende incir işe yaradı
Bugün rahatladım çok şükür
Ama ben dünden beri yeşil salata ve meyve ağırlıklı da besleniyorum canım
Kayısı da iyi gelir

5 miles yaptığımı yazmışmıydım,hatırlamıyorum ama saat 11 civarı yaptım çık şükür
Somrasında yeşil elma yedim
Öğle yemeğinde 2 kase buğday çorbası ve birazcık lor yedim
Gücüm yeterse akşama da salata,meyve yada çorbayla devam ederim inşallah

ofisten çıkmadan leslie 1 mile yaptım, biraz hareket iyi gelir şişkinliğe belki dedim. eve gittiğimde şişkinliğim azalmamış olursa leslie yapıcam çünkü dışarıda yürüyüş kramp gibi bir his veriyo şu an.

Bende incir işe yaradı
Bugün rahatladım çok şükür
Ama ben dünden beri yeşil salata ve meyve ağırlıklı da besleniyorum canım
Kayısı da iyi gelir
ben incir hiç sevmiyorum canım, kuru kayısı alıyım en iyisi. bir de 2 aydır hiç tatlı bir şey yemedim, 2 tane yerim.

Bugün iki öğün gibi olacak 15:30 da 1 dilim ekmek,1 tabak yeşil fasulye,4 YK yoğurt içine 1 kuru kayısı,1 yk yulaf kepeği,4 ceviz. Saat 5 de pilates 1 saat , 7 buçukta 1 muz ve 1 bardak sut içip 8 de koşuya cikcam.bugun sporu abartiorum neden çünkü yarın 53 gelmem lazım ki pazar hedefim 52.5 gerceklessin amin inşallah :))

Bugün iki öğün gibi olacak 15:30 da 1 dilim ekmek,1 tabak yeşil fasulye,4 YK yoğurt içine 1 kuru kayısı,1 yk yulaf kepeği,4 ceviz. Saat 5 de pilates 1 saat , 7 buçukta 1 muz ve 1 bardak sut içip 8 de koşuya cikcam.bugun sporu abartiorum neden çünkü yarın 53 gelmem lazım ki pazar hedefim 52.5 gerceklessin amin inşallah :))
böyle spor yapanlara hayranım valla :)) hedefini tutturursun bence, senden umutluyum :rapci:

öğlen otlu somon buğulama. yarım saat önce 1 paket altınbaşak yedim migrosta alışveriş yaparken. çikolatalar, cipsler falan gözüm döndü altınbaşakla geçiştirdim :)) bu arada diyet bisküvi cezalı besin mi canım masal3487 masal3487 ben duruşma falan beklerken yiyorum bazen çünkü üst kata restorana çıkınca duruşma sıramı kaybedebiliyorum. az önce 2 kuru kayısı yedim, sütlü nescafe içiyorum. akşam da tavuk sote ve yoğurt yicem, pişiyor şu an.

bu hizla gidersen uc haftaya mezunsun :)

öğlen otlu somon buğulama. yarım saat önce 1 paket altınbaşak yedim migrosta alışveriş yaparken. çikolatalar, cipsler falan gözüm döndü altınbaşakla geçiştirdim :)) bu arada diyet bisküvi cezalı besin mi canım masal3487 masal3487 ben duruşma falan beklerken yiyorum bazen çünkü üst kata restorana çıkınca duruşma sıramı kaybedebiliyorum. az önce 2 kuru kayısı yedim, sütlü nescafe içiyorum. akşam da tavuk sote ve yoğurt yicem, pişiyor şu an.
Tatlim cezali besin degil ama paketlenmis fabrikasyon tum urunler zararli,onun yerine kuru yemis,leblebi,kuru kayisi incir tarzi seyler yesen hem daha saglikli hem tok tutucu besinler.

Back
X