psikologmom

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2025
6
1
1
32
Merhaba güzel kadınlar

Bir süredir kilo vermek istiyorum ama her defasında diyet–spor derken pes edip aynı döngüye geri dönüyorum. Bu süreçte yalnız olmadığımı biliyorum… Belki benim gibi başlayan, bırakan, tekrar motive olmaya çalışan birçok kadın vardır.

İsterseniz küçük ama sıcak bir motivasyon grubu kuralım. Birbirimize destek olalım, gün gün ilerleyelim, zorlandığımızda konuşalım. Kimseyi yormayan, baskı kurmayan, tamamen iyi hissetmeye odaklı bir grup… Ne dersiniz?

Ay çok ıyı olur bende hamileliğim boyunca asırı kılo aldım denedim vermeyi ama yapamadıö tekrar başa döndüm asırı zayıflamak ıstiyorum aynalara küstüm resmen bakamıyorum motivasyonum düşünce başa sarıyorum

Benimde bebeğim11 aylık çok iyi anlıyorum sizi o halde hadi motivasyon için neler yapabiliriz bir değerlendirelim birlikteee

Olur ben gündüzleri çok açıkmıyorum hatta az yemek yiyorum ama geceleri 9 dan sonra krize girıyorum sürekli yiyorum çocuk uyuyana kadar durduramıyorum

Bende çocuk uyuyunca ve strese girdigimde yiyorum artık akrabalarım bile asırı kılo aldın ne bu halın demeye başladılar eşim bir şey demiyorum tabı kı ama illakı içinden geçiriyor dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…