DİYET

Fatma-Nur-23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
1
2
27
Merhaba arkadaşlar size kendimden bahsetmek istiyorum 18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim kiloluyum. Bugüne kadar hiç kilomdan şikayetçi olmadım herkes gibi giyinirdim makyaj yapardım mutluydum. Ama hiç tartılmamıştım galiba tartılmaktan korkuyodum. Ama 10 gün önce tartıldım gördüğüm rakam şaka gibiydi arkadaşlar 97.7 kiloydum tam o an bir karar zerdim zayıflamaya karar verdim. Kararımdan vazgeçicem diye çok korktum bugün 10. günüm kilo verdim ve vermeye devam edicem. Aramızda benim gibi olanlar var biliyorum hiçbir şey için geç değil bıkmadın mı kiloların yüzünden üzülmekten bıkmadın mı bir pantolon için mağaza mağaza dolaşmaktan bıkmadın mı sırf kilon için sana gelen yorumlardan BEN BIKTIM. Düşünsenize çok değil 4 5 ay sonra seni görenler bu sen misin? ne kadar değişmişsin ne kadar güzel olmuşsun ne yaptın? bunları duymak istemez misiniz? Ben istiyorum ve duycam da. Erteleme sakın zor değil kolay. Evdekilere kahvaltıyı akşam yemeğini ben hazırlıyorum onlar sucuklu yumurtalar kıymalı börekler kekler pastalar kızartmalar yerken ben parmağım değse bile ağzıma götürmemek için yıkadım. Nefsimle savaştım. 10 gün önce ben başladım bugün sıra sizde. Kilolara elveda 34-36 beden olmaya MERHABA diyoruz. UNUTMAYIN DİYET KAYBEDEREK KAZANACAĞIMIZ TEK SAVAŞ. HADİ KIZLAR.

kilo verirken spor yapıyomusunuz ben bi türlü kilo veremiyorum ve morelim çok bozuluyo bu yüzden diyeti bırakıyorum tekrardan kilo alıyorum nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ?

arkadaşlar bende pazartesi başlayıp çarşamba diyeti bırakanlardanım :) boy 1.58 kilo 65 26 yaşındayım erken yaşta kilo vermek daha kolay oluyor .annemin "evleniceksin gelinlik sana yakışmaz geliinlik giyeceksin kilolu gelin derler" ve "ilerde zaten çocugun olucak kilo alıcaksın bu gibi bol kapalı kilo kapatıcı giysileri giyiceksin istediğin yaşın gençbu yaşları iyi değerlendir hazır güzelliğine yazık giyin istediğin kıyafeti özgürce taşı vs gibi gibi cmleleri beni de bunalttı ve
erkek arkadaşım spora düşkün biri yediğine içtigine çok dikkat ediyor kilo aldıgını söylemesi akşamları ekmek yemiyorum gibi konuşmaları yogunlaştı dokunduruyor sanki :)
bende eve bir bisiklet aldım bi yıldır bekliyordu artık yogun olarak onu kullanmaya başlayacagım
pilav ve makarnayı hayattan çıkarıcam saat 20:00 dan sonra yemek yok ekmek olarak çavdar veya kepek tercih edicem özel bir diyete takılmicam :) çünkü inanın o zaman olmuyor bende :) spora ağırlık vericem bu sefer kararlıyım :)
ayrıca platese yazılacagım 30 martta başlıyor plates kursum omurgadaki duruş bozukluklarını düzelttiği ve eklemlerin arasını esnetme yoluyla açtıgı için 4 cm e kadar boy uzattıgını biliyorum yüzme aerobik de eklemleri esnetir ayrıca spor bisikletin koltugunu yükselterek spor yapmak da bacak eklemlerini açar diye biliyorum kısa boylu oldugumdan bana uygun bir spor olur umarım şu plates :) ideal kilom 47 olmalıymış nette vücut kitle index hesapladım ben en azından 50 ye kadar düşmek istiyorum ve her yediğimi ve yaptıgım sporu gün sonunda not alacağım haftalık artık verebilirsem bırakmassam burda paylaşacağım bir arkadaşıma kilo verirken ilham veren bir söz vardı " YA İSTEDİĞİNİ YERSİN YA DA İSTEDİĞİNİ GİYERSİN" şeklinde bu söz çok gündemimde olucak :)
sürekli kilo alıp verdiğimden vücutta çatlak selülit vs de artıyor bir istikrar sağlayamadım şu diyet işinde .
umarım bu sayfa biraz yaptırım sağlar :)

Valla ben de Varım boy 1.73 kilo 89 :mad: gitmiyo bu kilolar bi türlü ne motivasyonum var ne inancım birlik olursak belki motivasyon sağlarız birbirimize

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ağustosa düğünüm var benimde zayıflamam lazım ama şu boğazımı tutamıyorum sürekli oturarak çalışıyorum ve gerçekten spor da yapamıyorum 7 kilo fazlam var ltf yardımcı olun bana

Herkese Merhaba,

Bunca diyet programı, sağlıksız ilaç ve kandırmaca içinde sonunda gerçekten işe yarayan bir sistem buldum. Diyeti bence son zamanlarda gördüğüm en güzel dandik program arkadaşlar. Hem sağlıklı hem kalıcı bir program. Kesinlikle tavsiye ederim.

En az sizin kadar kilo vermek isteyen, sizi yarı yolda bırakmayacak, bir veya daha fazla arkadaşınızı ya da yakınınızı sizinle beraber bu programa başlamaya ikna edin. Birbirinizin grafiklerini takip edin, yorumlar yazın.

Kafanızdaki tüm ön yargılardan kurtulun. Diyet yapmak ya da kilo vermek ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun.

Bu programı uygularken, arada programı bozmak istediğinizde kendinize ne söylemek isterdiniz? Bunu bir kağıda yazın ve hep yanınızda taşıyın. O an geldiğinde, kağıdı açıp okuyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
spora vakti olmayanlar eve bir bisiklet yada bir koşu bandı alın bnde çok işe yarıyor ve özellikle beyin yorgunluğu olan çalışan bayanlar zihniniz dinleniyor spor yaptıkça. ve kuru kayısı yiyorum ben tatlı bişey istediğimde anında tokluk yaratıyor canınızın cektiği yiyecegi bile unutuyorsunuz 8 gün önce mesaj atmıştım baya fire vermeme ragmen 8 günde iki kilo vermişim gerçi ilk başta vucut ta ödem ve su kaybı oldugundan hızlı kilo verilir.umarım hepsinde kurtulurum yaza nişan durumu var bende de lazaer epilasyon spor diyet cilt bkım falan düğüne bütün istemediğim şeyşerden kurtulmam lazım çok saldım kendimi çookk :)

Merhaba kızlar;
Ben de kıyafetlerime girememeye başlamıştım. Yeni kıyafet alacaktıö büyük bedenini ama son anda dedimki hayır ben kendi kıyafetlerime giricem. Yeni bir beden yok dedim ve diyete basladım ama bence en önemlisi hergun 40 dakika kosuya cıktım sonra sıkılasma hareketleri. Toplam 1 saat ayırdım kendime ve muthis sonuc su oldu:) yeni kıyafet aldım gene cnkü kendi bedenimden de kücüldüm 36 beden pantalonları isterken denerken müthiş bi haz duydum acıkcası. Önce karar snra uygulama ve müthis sonuc

annem her gun o gobekle kahvaltida tereyagli ekmekler yiyor, ben de icim gide gide meyveli yulafli yogurdumu yiyorum. simdiden 4 kilo verdim 2-3 ayda. Spor da yapiyorum. Diyeti zaten cok yapmiyorum, herseyi yiyorum ama kirmizi et yemiyorum, sut urunlerini az tuketiyorum, ekmek yok. Ekmegi cok severim ama haftalardir ekmek yemedim, bundan sonra da biraz zor yerim :KK43:

ben iki haftada 5 kilo verdim 61 im su an 50 li kiloları görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Benim bir ay üç gün oldu diyette ve bu sürede 66 küsürlerden 58 e indim çok mutluyum çok sevdiğim ama giyemediğim giysilerimin içine girebiliyorum biraz daha kilo verebilirsem harika olucak 1.61 boy oldugundan en az 50 ye kadar inmek istiyorum .Şu ana 8 kilo verdim 42 dar gelmeye başlamıştı bir beden küçüldüm 40 oldum ama 38 beden de biraz dar dursa da içine girebiliyorum vücut hatlarım belrginleşti vücudum sıkılaştı yeni doğum yapmış kadınlar gibiydim her yerim şiş şiş duruyordu ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum seneye yazın evlilik olucak inş. hazırlık yapıyorum şimdiden ve lazere de başladım bugün 11. günü tüyler de dökülüyor kendim için yaptıgım en güzel şeyler olsa gerek

Benim bir ay üç gün oldu diyette ve bu sürede 66 küsürlerden 58 e indim çok mutluyum çok sevdiğim ama giyemediğim giysilerimin içine girebiliyorum biraz daha kilo verebilirsem harika olucak 1.61 boy oldugundan en az 50 ye kadar inmek istiyorum .Şu ana 8 kilo verdim 42 dar gelmeye başlamıştı bir beden küçüldüm 40 oldum ama 38 beden de biraz dar dursa da içine girebiliyorum vücut hatlarım belrginleşti vücudum sıkılaştı yeni doğum yapmış kadınlar gibiydim her yerim şiş şiş duruyordu ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum seneye yazın evlilik olucak inş. hazırlık yapıyorum şimdiden ve lazere de başladım bugün 11. günü tüyler de dökülüyor kendim için yaptıgım en güzel şeyler olsa gerek
Merhaba 1 ay uç günde sekız kılo çok ıyı neler yaptınız acaba hangı dıyetle verdiniz

Merhaba 1 ay uç günde sekız kılo çok ıyı neler yaptınız acaba hangı dıyetle verdiniz

canım diyet yapınca ben bırakıyorum şunu yedim bunu yemedim ah gitti ögün hadi bugün yiyeyim modundaydım ama diyete bağlı kalmadım sadece kedime saygı duydum dikkat ettim
bir söz var ya istediğini yersin yada istediğini giyersin ben ilham alırım hep :)
şok diyet sakın yapma çnkü metabolizma bozuldgudan hızlı verip hızlı alıyorsun ve bir bıraktın mı diyeti hızlıca fazla fazla gelirler kilolar tabi hızdan dolayı çatlaklar selülit sarkma vs daha fazla vücut kimyası bozuluyor yani
50 kiloyu görene kadar diyete devam edicem ben

benmki çok basit
beyaz ekmek yeme kepek çavdar vs istediğin ekmegi seç ye günde max 4 yada 5 dilim bir güne böl ye
2.5 litre su iç en az
sabah haşlanmış yumurta ye tok tutar yumurta yersen sabah ekmeği 2 dilimden faza yeme
kuru incir kuru kayısı kuru üzüm çiğ badem acıktıkca yanında bulundur 3 er 5 er atıştır acıkmassın tok tutar
akşam 8 den sonra sakın bişey yeme sıvı tüket mevye elma ye akşam tok tutar şekersiz çay iç vs
ben günde 2 yeşil çay 2 form çay içiyorum tabi şekersiz şekeri çıkar esmer şeker kulan çok istiyorsan
bende çok yemek yerdim ama diyete başladım o rahatlığı gördüm inan artık midem küçüldü yiyemıyorum 1 ay dayan yap diyeti devamında zaten miden almıyor inan olumlu tepkileri alınca kilolar daha da çabuk gitsin isteyeksin
acıktın diyelim salata yap çorba iç yoğurt ye istedğin kadar sebzeleri meyveleri haşla blendırdan geçir gerekirse öyle tüket patatesi tavugu kızartıp yeme haşla ye sulu bir yemek yap doyana kadar ye :)
yardımcı olayım diye uzun uzun yazdım :) yemek yemeyi bırakamıyorsan en azında bu dediklerimi de ye mutlaka
ben eve bisiklet aldım tv izlerken bile çeviriyorum yani kendime aldıgım en güzel eşya o oldu :)
spordn önce yeşil çay ç yağ yakımını hızlandırır
you tube dan sıklaşma hreketlerine bak her birini 10 ar kere yap
ben bazen akşam 10 da 11 de yiyorum canım çekerse bir kaşık pilav ve bir çatal ucuyla tatlı vs tadıyorum tbi
ayrıca bir şekersiz kahve içebilirsin metabolizmayı hızlandırır
yine de istediğin zaman yardımcı olurum cnm

X