- 8 Mart 2015
- 1
- 2
- 27
- Konu Sahibi Fatma-Nur-23
Merhaba arkadaşlar size kendimden bahsetmek istiyorum 18 yaşında lise son sınıf öğrencisiyim kiloluyum. Bugüne kadar hiç kilomdan şikayetçi olmadım herkes gibi giyinirdim makyaj yapardım mutluydum. Ama hiç tartılmamıştım galiba tartılmaktan korkuyodum. Ama 10 gün önce tartıldım gördüğüm rakam şaka gibiydi arkadaşlar 97.7 kiloydum tam o an bir karar zerdim zayıflamaya karar verdim. Kararımdan vazgeçicem diye çok korktum bugün 10. günüm kilo verdim ve vermeye devam edicem. Aramızda benim gibi olanlar var biliyorum hiçbir şey için geç değil bıkmadın mı kiloların yüzünden üzülmekten bıkmadın mı bir pantolon için mağaza mağaza dolaşmaktan bıkmadın mı sırf kilon için sana gelen yorumlardan BEN BIKTIM. Düşünsenize çok değil 4 5 ay sonra seni görenler bu sen misin? ne kadar değişmişsin ne kadar güzel olmuşsun ne yaptın? bunları duymak istemez misiniz? Ben istiyorum ve duycam da. Erteleme sakın zor değil kolay. Evdekilere kahvaltıyı akşam yemeğini ben hazırlıyorum onlar sucuklu yumurtalar kıymalı börekler kekler pastalar kızartmalar yerken ben parmağım değse bile ağzıma götürmemek için yıkadım. Nefsimle savaştım. 10 gün önce ben başladım bugün sıra sizde. Kilolara elveda 34-36 beden olmaya MERHABA diyoruz. UNUTMAYIN DİYET KAYBEDEREK KAZANACAĞIMIZ TEK SAVAŞ. HADİ KIZLAR.