• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyete yardımcı yol arkadası aranıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ykme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ykme

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
180
43
18
38
64kıloyum 2aydır fıtnesse gıdıyorum sureklı yuruyorum sekerı kesmeye calıyıorum hedefım 3ayda 8kg vermek benle dıyete baslayıp bu yolda yurumek ısteyen varsa süper olur!!

mrhb. ben de sürekli kilo vermeye çalışanlardanım.5 ay önce doğum yaptım. 103 kiloyum.176 yım.tek sorunum motivasyon. umutsuzluğa kapılınca vazgeçiyorum..birbirimize yardımcı olabilirsek sevinirim. :)

Aaa ben de 64 kiloyum ve de 56_57 kilo olmak için haftaya pazartesi diyete basliyorumm... Kendimi şimdi durdurmazsam 70 i bulurum bennn Senin için de uygunsa diyet arkadaşı olalım.

Selam kızlar. Ben 52 kilodan 88'e çıktım 5-6 yılda. Bugünden itibaren diyet yerine yeme alışkanlıklarımı değiştirdim. Şuan hiçbir problemim yok. Herşey yedim ve sadece 700 civarı kalori aldım. Akşam yemeğimle 1200 falan olacak. 4 içli köfte,1 dilim light ekmek,1 az yağda yumurta,1 domates,1 dilim fıstıklı pasta yedim. Şimdi de yeşilçay içiyorum. Hiç aç değilim. Zamanla bu pastanın yerine ballı süt,pekmez,meyve gibi şeyler koymayı düşünüyorum. Kendinizi zorlayıp 1 hafta sonra sizi pes ettirecek diyetler uygulamayın.

diyet arkadaşı olalım tabi..yediklerime dikkat ediyorum.ekmeği azalttım.acıkıyorum bu defa da.tatlı krizleri de olmasa...

arkadaşlar..akşam yemeği yiyormusunuz? bi de ara öğün yapmazsam acıkıyrm ben..ya siz_

Back
X