bu arada okadar konuşuyoruz.ama birbirimizi çok tanımıyoruz.soy isime gerek olmasada ismimizi bile bilmiyoruz.çok özele girmeyerek bence tanışabiliriz.ya da ben en azından kendimi tanıtabilirim:))
benim adım başak.
1982 doğumluyum.
ankaraya gelin geldim.annemde ankaradan adanaya gelin gitmiş:) ve orada beni dünyaya getirmiş.
adanada okudum.çukurova üniversitesi biyoloji bölümü ve formasyon aldım öğretmen olmak için.(ancak kpss zorunlulugu oldugu ve çok yüksek puan almak gerektigi için 90 üstü puan )atanamadım.
eşimle 2010 da evlendik.2.5 senedir evliyiz.bu arada tam 2, 5 sene olmuş

9 aylıkta bi kızımız var.10.aydan gün alıyor.
ilk sene zorlandım çünkü ankarada çevrem yok diye.ama şu an gerek kızımızdan dolayı gerekte biraz çevre edinmiş olmamdan dolayı yadırgamıyorum burayı..
yalnız psikolojimi bozacak kadar canımı sıktıgım olay.okumuş olupta görevimi yapamıyor olmaktı.bebek beni eve baglayacak körelecem tarzı bi bunalımımda oldu.ama bebek dünyanın en güzel şeyi.

ama boş durmak istemiyordum.bende açıköğretim okuyorum şimdi.2. sınıftayım.çogu kişi hamilesin nasıl çalışacaksın derslerine dedi.çalıştında nasıl sınava gireceksin dediler.girdim sınavlarımada.eşim bile kızdı doğuma 10 -15 gün kalmıştı.girme sınava boşver seneye gir vs ama girdim.tüm derslerimide geçtim.

çok şükür.bir şeyler öğreniyor olmak beni rahatlatıyor.ama bu illa ders değil.bir arada el işi yün ,resim kurs vs ,yemek tarifleri öğrenme vs vs şimdi de ara ara ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.birde kilomu dengelemeye çalışıyorum.burada sizlerle tanıştım.bana hem yeni bir çevre kazandırdı.hem kilo verdiriyor hemde kafam dağılıyor.İYİ Kİ VARSINIZ
ben biraz ayrıntılı anlatmış olabilirim.ama gizleyeceğim bir şeyde yok zaten