gevşeyemiyorum çünkü evlilikle ilgili bütün hazırlıklar bana bakıyor. Üstelik daha hiçbirine başlamadım. Daha zayıflayamadım bile, dün yediğim 3 yk bulgur pilavı azıcık turşu bana 400 gr olarak geri döndü:43.
Nişanlıbey nikah sonrası içkili kokteyl yapalım istedi, kokteyl mekan ve fiyatlarını araştırdım, iki saatlik bir kokteyl kişi başı 60 tl den başlıyor, üstelik onun istediği gibi eğlenceli danslı falan da olmayacak(
Eğlenceye uygun bir yer arayınca da davetli sayımız az kalıyor mekanı rezerve etmek için, çünkü benim nikaha davet etmem gereken çok insan var ama hepsi için bu parayı ödemek istemiyorum...
Adında düğün salonu geçen hiçbir mekanı da beyimiz kesinlikle istemiyor !!!
Arkadaşlar arası yemekli küçük bir eğlence yapalım dedim, hatta üniversiteden bir arkadaşımın eşinin galata köprüsü altında balık restaurantı varmış ( yer içer kafamıza göre eğleniriz diye düşünmüştüm ) müstakbel kv köprü altında mı yapıcaksınızdemiş o da kaldı muhtemelen...
ne yapacağımı şaşırdım, bir yer bulup karar vermem lazım ki nişanlım geldiğinde götürüp gösterip rezervasyonu bitirebileyim.
aayyyhh ne biliyim ne zormuş bu işler yaa paran olsa kapa gözünü çağır herkesi yedir içir eğlendir, de işte bugünün yarınlarını da düşünmek lazım, ben hayırlısıyla Londra'ya gittiğimde bir müddet çalışmıycam, dil okuluna vs gidicem falan filan, belki hemen bebek yapmaya karar vericez, Allah nasip eder de biz isteyince olursa tabii :18:
İşte öyle çok dertliyim çokkk...
öncelikle düğün salonu tarzında şeyleri sevmiyorsa bırak istediği yerde yapın.kişi başı 60 tl de olsa kendi istiyor.birde düğün ve hazırlıkları için fazla hesap yapma.her şeyi gönlünüzce yapın.1 kere evleneceksin
gelinlik
sonra fotograf albümün
saçın makyajın
düğün mekanı
davetiyen,
nikah şekerin vs vs yani bunları bir daha yapmayacaksın.
parasını bırak o düşünsün