Ben İstanbul'da kavitasyona gitmiştim bu fırsatlardan heveslenip , galiba 10 seanstı, hiçbirşey farketmedi, orada seni alete bağlamadan önce ölçünü alıyorlar, 45 dk sonra çıkınca bir daha alıyorlar, 2,5-3 cm incelmiş görünüyorsun, bugün bol su iç diyorlar, 3 cm inceldim diye sevine sevine evine gidiyorsun, 3 litre suyu o gazla içiyorsun. ama bir sonraki randevuna gittiğinde bi ölçüyorlar ki gene kalınlaşmışsın !!! ( ya da benim vücudumda faydası olmadı bilmiyorum )
Başka bir güzellik merkezinin masajla ve sıcak uygulamayla zayıflama paketini de aldım. Seni yatırıp 20 dk boyunca canını yaka yaka ovalıyorlar, bütün vücudun morarıyor masajı yapan kızın parmaklarından, sonra soyup bir aletin içine sokuyorlar, içi inanılmaz sıcak oturduğun yer poponu yakıyor nerdeyse, sadece kafan dışarda, yarım saat onun içinde kalıyorsun ama beynine kan hücum ediyor o kadar bunaltıcı, tansiyonu düşüp bayılanlar falan oluyormuş, ben zor dayandım vallaa ama o da işe yaramadı tabi paracıklar da uçuup gittiiii

((
İlk defa çok para verip aldığım bir zayıflama aracından memnun kaldım o da koşu bandım. Henüz ölçülerimi almadım ama vücudumun inceldiğini ve birazcık olsun sıkılaştığını hissetmeye başladım, koşu bandı edinilemese bile uygun bir alan bulunup hergün düzenli olmak kaydıyla uzun ve tempolu yürüyüşyapılmasını herkese tavsiye ederim...
O yüzden benim bu tarz uygulamalara hiç güvenim yok canım ama yine de sen bilirsin bak tabi belki faydasını görürsün...