Diyetsiz kalıcı zayıflama

snowball06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
33
6
24
Çoğumuzun zayiflamak uğruna gitmediği diyetisyen kalmıyor ama hiç kimse işin pratiğini bilmiyor aslında diyet yaparak kilo vermiyor alıyorsunuz nasıl mı? Öncelikle az yiyeceğim diye oturduğunuz sofradan pişmanlık duygusuyla kalkıyor pazartesi başladığımız diyeti pazartesi akşamı bitiriyor musunuz? Kalori hesabı diyet listeleri vs vs.. bunları bir kenara bırakın aslında vucudumuz bizim için en iyisini biliyor örneğin acıkınca karnınız guruldar değil mi ama siz bunu görmezden gelirseniz kilo vermez alırsınız karnınız acıkınca yiyin ama doyuncada bırakın çoğumuzun zayıflama uğruna yaptığımız en büyük hata bu aslında acıkınca yemesini doyunca birakmasini bilmiyoruz zaten diyet yaparak da aldığımız kiloları fazlası ile alıyoruz bu yüzden diyetle filan vucudunuzun yapısını bozmayin sadece tek bir kuarlimiz var ACIKINCA YE DOYUNCA BIRAK!!

oyle yapiyorum ben asla diyet yapmam ve yapamamda zaten tek skintim ben hareket fazla hareket etsem gun icinde vercem kiloyuda hareket imkanim kisitli malesef

oyle yapiyorum ben asla diyet yapmam ve yapamamda zaten tek skintim ben hareket fazla hareket etsem gun icinde vercem kiloyuda hareket imkanim kisitli malesef
Benimde tek sıkıntım doyunca birakmasini bilmemek bu yaziyids o yüzden yazdım zamanınız varsa youtube dan videolar bulup yapabilirsiniz

ben ikibucuk ay once dogum yaptim bi oglum var evden disariya cikamiyorum zaten ama kosu bandim var ondada surekli duzenli bisekilde yuruyemiyorum cunku ya yururken agliyo yada yuruyus sonrasi dusa girmem gerekiyo dusa giriyorum ortaligi yikiyo saolsun :-)

X